Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 02, 22:44)
na.. neva negrazu didele, tokia, kaip pramonine atrodo didele

Tai neva negražu, ar negražu? biggrin.gif
Man atrodo, kad dėti mažą plautuvę tik todėl, kad ji neva ( rolleyes.gif ) gražesnė už didelę, nusikaltimas prieš save pačią, nes paskui pačiai bus nepatogu naudotis.
Atsakyti
Didelė plautuvė yra gėris thumbup.gif
dabar turime apvalią apie 45 cm skersmens. Blogių blogis, skarda netelpa, amžinai vandens prisitaško ar pribėga ne tik ant stalviršio, bet net ir ant grindų (ypač plaunant ką nors didesnio, pvz., didelio puodo išorinę pusę). doh.gif Gal kad vanduo iš per aukštai bėga, nežinau.
Atsakyti
Pas mane analogiska, 51.
Klausimas del pavirsiaus.. Jei is lygiu, tai poliruotas ar matinis? g.gif Nes tas grubletas, man irgi atrodo, kad blogiau issivalytu, nes nesu bandzius g.gif

Aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Labas, gal kas patars? Baldininkas uzsimine, kad yra stalciai su aukstesniais borteliais is sonu ir mazesniais, kurie geriau? Stalciuose galvoju laikyti: lekstes, puodelius ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 03, 11:20)
Pas mane analogiska, 51.
Klausimas del pavirsiaus.. Jei is lygiu, tai poliruotas ar matinis? g.gif Nes tas grubletas, man irgi atrodo, kad blogiau issivalytu, nes nesu bandzius g.gif

Aciu uz nuomones 4u.gif

Tik grubletas pavirsius. Viskas ten gerai valos.
Atsakyti
na stalciu sekta. rezkit kiek stalciu darot? noris vistiek bendro padoraus vaizdo. kad nebutu vienur 5 maziukai kitur tik 2 dideli. turbut stalciu bloka dalint i tris dalis yra gana praktiska? g.gif o ka jus pasakysit? sistemos stalcius stalciuje nenoriu. jei i tris dalis dalint tai kokio aukscio stalcius daryt?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 07 03, 11:22)
Labas, gal kas patars? Baldininkas uzsimine, kad yra stalciai su aukstesniais borteliais is sonu ir mazesniais, kurie geriau? Stalciuose galvoju laikyti: lekstes, puodelius ir t.t.
Papildyta:
Tik grubletas pavirsius. Viskas ten gerai valos.

Pas mane visur tokie:

user posted image

puodelių juose nelaikau, tik puodai, lėkštės, birūs produktai ir kiti didesni rakandai. Kažkaip nepasigedau aukštesnių šonų g.gif . Taip ir ankstesnėj virtuvėj turėjau. Puodelius laikyti tokiame giliame stalčiuje gal nelabai logiška, nes neišnaudosit erdvės - apie aukštesnius stalčius supratau kalbama, nes žemesniems net to strypo šone nereikia, ką ten daugiau aukštinti. Nebent puodelius vieną ant kito dėsite, bet, jeigu nebus specialių organaizerių stalčiuje (skirtukų), puodeliai gali vartytis darinėjant stalčių.
Įdomu, ar dedant aukštesnius bortelius, skiriasi kaina nuo šitokių g.gif . Tokius kaip pas mane, kiek suprantu, deda standartiškai (kalbant apie Blum), tai gal jie pigiausias variantas yra unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 11:42)

Įdomu, ar dedant aukštesnius bortelius, skiriasi kaina nuo šitokių  g.gif . Tokius kaip pas mane, kiek suprantu, deda standartiškai (kalbant apie Blum), tai gal jie pigiausias variantas yra unsure.gif .

kiek ziurinejau butu brangesni.

ziu pas juodai 3 stalciai. ir labai super atrodo. o kokie auksciai? t.y. kaip dalinti?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 07 03, 11:36)
na stalciu sekta. rezkit kiek stalciu darot?

Jei norit tik vieno žemo stalčiaus 3 stalčių bloke, tai tą žemąjį siūlyčiau daryti apie 14-15cm aukščio fasadu. Tačiau, jei norit, kad apatinis stalčius būtų maximaliai aukštas, tada siūlyčiau daryti 2 vienodus žemus stalčius viršuje ir vieną aukštą apačioje - visai nedurniai atrodytų, kur tų 2 žemų stalčių fasadai sudėjus būtų tokio pat aukščio, kaip apatinis aukštasis - nu ir pribvėliau čia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na pvz irankiams susidet. peiliams sauksteliams sakutems juk nebutinas 45 cm aukscio stalcius. paskui prieskoniu indelius kokius sudet vel nebutinas 45 cm stalcius. reik dalint. o jei zaisti 20 cm ir du po 35. arba 20,30 ir 40 g.gif paskaiciavau jei visur darau stalcius (visur kur imanoma) 18vnt butu doh.gif unsure.gif jauciu vyras sukals is lentu lentynas ir sakys turekis moterie g.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Juodai, kokio plocio stalciai pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 07 03, 11:47)
kaip dalinti?

Viršutinis yra ~14cm, apatiniai ~28,5cm fasadų aukščiais. Pas mane cokolis gana aukštas, bet ir stalviršio aukštis nemažas - 94cm. Tad darant cokolį žemesnį, o stalviršio aukštį paliekant panašų, prie stalčių aukščių gali prisidėti po kažkiek cm. Taips skirstant stalčius, kaip pas mane, reikia nepamiršti, kas apatinis stalčius realiai gaunas žemesnis už vidurinį, nesvarbu, kad fasadai vienodi. Apatinio stlčiaus fasadas dar dengia stalčių bloko spintutės apatinę ploktštę, tad šis stalčius per tos plokštės storį ir žemesnis, nei vidurinis.
Šiaip gailiuosi, kad saloje nepasidariau stalčių blokų po du stalčius. Trūksta man to aukštesnio nei 28,5cm (vidinis aukštis - apatinio 24cm, vidurinio - 25,5cm) stalčiaus, nors tu ką doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 03, 11:53)
Juodai, kokio plocio stalciai pas jus?

Visokio lotuliukas.gif . Yra siauri 30cm fasadais, o kiti 53, 55 ir pora 60cm fasadų pločiais.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 11:48)
Jei norit tik vieno žemo stalčiaus 3 stalčių bloke, tai tą žemąjį siūlyčiau daryti apie 14-15cm aukščio fasadu. Tačiau, jei norit, kad apatinis stalčius būtų maximaliai aukštas, tada siūlyčiau daryti 2 vienodus žemus stalčius viršuje ir vieną aukštą apačioje - visai nedurniai atrodytų, kur tų 2 žemų stalčių fasadai sudėjus būtų tokio pat aukščio, kaip apatinis aukštasis - nu ir pribvėliau čia  doh.gif  lotuliukas.gif

pvz 2 po 20 ir vienas 40? na as cia toki standarta 90 aukscio stalvirsisir kojeles 10cm (cokolis)

kazka labai didelio susidesiu i ukine. o apatiniai stalciai pas jus graziai atrodo ax.gif

aciu daug maz aisku. eisiu paisytis toliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 03 liepos 2014 - 11:05