Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

Salamandra, man grazesnis vyro pasirinkimas. Tavo per daug margas. O jus toki stikla desit spinteliu durelese? O ant vakarines sienos, koki stikla desi?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 07 01, 08:52)
Salamandra, man grazesnis vyro pasirinkimas. Tavo per daug margas. O jus toki stikla desit spinteliu durelese? O ant vakarines sienos, koki stikla desi?

Man patinka tokie rastai blush2.gif Tik vat ir galvoju, ar ne per margai bus...
Taip, as noriu spinteliu durelese deti toki puosnu stikla, tik jis bus ne visur, o vakarines sienos dalyje (vakarine - tai pagal mano buta, o pagal foto iseina, kad siaurine siena, tikiuosi supratot apie ka as biggrin.gif)
O ant sienos (kuri tarp stalvirsio ir sieniniu spinteliu) irgi noriu deti stikla, o po apacia koki neutralu tapeta ar pan. Nes norejau deti plyteles, bet neisivaizduoju, kaip suderinti viska, nes dar reik plyteles grindu isrinkti... Man kosmosas mano virtuve, norisi, kad grazu, harmoninga viskas butu, o suderint nemoku sad.gif
Gal vat kas patarsit smile.gif Jei virtuve baklazanas+pilka+metal, stalvirsis toks tamsus su pilku, parketlentes balinto uosio sp., tad kokias plyteles virtuves zonoj rinktis? Gal kad jos susilietu graziai su parketlenciu spalva ir neissiskirtu? O ta zona tarp stalvirsio ir sieniniu spinteliu pagal ka derinti?
-----
Mes su vyru, nepameluosiu, turbut jau 10-aji karta apvaziuojam visas vietas, kur plyteles parduoda, bet taip ir griztam tusciomis... Man jau net bloga schmoll.gif O dar vonioj neisrinktos plyteles... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 07 01, 10:10)
Man patinka tokie rastai  blush2.gif  Tik vat ir galvoju, ar ne per margai bus...
Taip, as noriu spinteliu durelese deti toki puosnu stikla, tik jis bus ne visur, o vakarines sienos dalyje (vakarine - tai pagal mano buta, o pagal foto iseina, kad siaurine siena, tikiuosi supratot apie ka as biggrin.gif)
O ant sienos (kuri tarp stalvirsio ir sieniniu spinteliu) irgi noriu deti stikla, o po apacia koki neutralu tapeta ar pan. Nes norejau deti plyteles, bet neisivaizduoju, kaip suderinti viska, nes dar reik plyteles grindu isrinkti... Man kosmosas mano virtuve, norisi, kad grazu, harmoninga viskas butu, o suderint nemoku sad.gif
Gal vat kas patarsit smile.gif  Jei virtuve baklazanas+pilka+metal, stalvirsis toks tamsus su pilku, parketlentes balinto uosio sp., tad kokias plyteles virtuves zonoj rinktis? Gal kad jos susilietu graziai su parketlenciu spalva ir neissiskirtu? O ta zona tarp stalvirsio ir sieniniu spinteliu pagal ka derinti?
-----
Mes su vyru, nepameluosiu, turbut jau 10-aji karta apvaziuojam visas vietas, kur plyteles parduoda, bet taip ir griztam tusciomis... Man jau net bloga  schmoll.gif  O dar vonioj neisrinktos plyteles...  doh.gif

As ant grindu pilkas plyteles gal derinciau
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Nežinau ar į temą, bet noriu visas perspėti dėl maišytuvų firmos teka.
Nutariau pasidalinti savo patirtimi ir galbūt išgelbėti kitas.
Žodžiu turim modelį MC-10. Panaudojus apie 1-2 metus, sulūžo viduje esanti plastmasinė detalė ir pradėjo bėgt vanduo per maišytuvo kraštus. Kreipiamės į tekos atstovus Vilniuje, tai apžiūrėję maišytuvą patvirtino, kad sulūžo ne dėl smūgio ar kitos mūsų kaltės ir informavo, kad tai detaliai yra suteikiama PUSĖS METŲ (!!!!) garantija. Mums pasiūlė nusipirkti naują maišytuvo viršutinę dalį (~200lt). Taip kad nusipirkom maišytuvą už 400-500 šimtus, kurio detalės tarnauja ~ 6 mėnesius...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokosė @ 2014 07 01, 13:34)
Sveikos  mirksiukas.gif Nežinau ar į temą, bet noriu visas perspėti dėl maišytuvų firmos teka.
Nutariau pasidalinti savo patirtimi ir galbūt išgelbėti kitas.
Žodžiu turim modelį MC-10. Panaudojus apie 1-2 metus, sulūžo viduje esanti plastmasinė detalė ir pradėjo bėgt vanduo per maišytuvo kraštus. Kreipiamės į tekos atstovus Vilniuje, tai apžiūrėję maišytuvą patvirtino, kad sulūžo ne dėl smūgio ar kitos mūsų kaltės ir informavo, kad tai detaliai yra suteikiama PUSĖS METŲ (!!!!)  garantija. Mums pasiūlė nusipirkti naują maišytuvo viršutinę dalį (~200lt). Taip kad nusipirkom maišytuvą už 400-500 šimtus, kurio detalės tarnauja ~ 6 mėnesius...
user posted image

o Jūs turite čekį? Šiaip garantija turi būti 2 metai...
Atsakyti
sveiki, ka galite pasakyti gero ar blogo apie latviskas plokstes karkasams spinteliu? man siulo uz labai panasiai kainas pagaminti su austriska plokste karkasams, o kiti gamintojai su latviska plokste. vat ir nezinau dabar...
Atsakyti
4u.gif 4u.gif

Mergaites- labai reikia jūsų pagalbos. Reikia užsakinėti virtuvę ir taip pasimečiau, kad nebesugalvoju nei ko noriu, nei ko reikia. Gal iš šalies kils jums gerų minčių.
Situacija: virtuvė su svetaine- 40m2; ; klausimas del spalvos- noriu fasadus antracito spalvos arba pieno spalvos. Stalviršis ąžuolinis ( arba natūralus arba imitacija) ka manot? g.gif
Dėl medžiagiškumo: dabar linkstu prie dažyto mdf, bet yra ir MDP tokia spalva matine- tai atsparumo atzvilgiu geriau gal butu g.gif
Galvojau kad zinau ko noriu ir ko reikia, o kai atejo meistrelis tai pasijauciau kaip zose vidury rugiu lauko blush2.gif
dabar nubraizyta taip: user posted image
cia su sienute-"baru" del kriaukles uzdengimo nuo svetaines
user posted image
cia is virtuves pozicijos link svetaines - spalvine gama
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2014 07 02, 09:12)
4u.gif  4u.gif

Mergaites- labai reikia jūsų pagalbos. Reikia užsakinėti virtuvę ir taip pasimečiau, kad nebesugalvoju nei ko noriu, nei ko reikia. Gal iš šalies kils jums gerų minčių.
Situacija: virtuvė su svetaine- 40m2; ; klausimas del spalvos- noriu fasadus antracito spalvos arba pieno spalvos. Stalviršis  ąžuolinis ( arba natūralus arba imitacija) ka manot?  g.gif
Dėl medžiagiškumo: dabar linkstu prie dažyto mdf, bet yra ir MDP tokia spalva matine- tai atsparumo atzvilgiu geriau gal butu  g.gif
Galvojau kad zinau ko noriu ir ko reikia, o kai atejo meistrelis tai pasijauciau kaip zose vidury rugiu lauko  blush2.gif

man kliūna ta spintelė, kur orkaitė įmontuota. Kažkaip gražiau atrodo, kai orkaitė būna įmontuota į aukštą spintą, nes dabar atrodo kaip ant stalviršio padėta. Geriau tada galbūt virš orkaitės dar spintelę padaryti. Ir nedaryčiau durelių po kriaukle, geriau stalčius. Bet čia žinoma ir nuo žmogaus priklauso, vieniems vienaip patogiau, kitiems kitaip.
O nėra galimybės virtuvę daryti U formos ir nedaryt to baro šone? Kur šaldytuvas stovės?
Sunku susidaryt vaizdą, kai nėra patalpos brėžinuko.
Atsakyti
drinks_cheers.gif su Tanite dėl visų pastabų. Ta iškelta orkaitė atrodo, lyg būtų pamiršta sumonuoti virtuvėje, po to iš bėdos uždėta... Baro sienutė man irgi nesuprantamas dalykas - darotės virtuvę su svetaine vienoje patalpoje, o paskui bandote paslėpti... ir dar tokiu nepraktišku statiniu - kur logika? O kur šaldytuvas? Dar kas kliūna - tokia didelė virtuvė, o kaitlentė ir plautuvė šalia. Bandyčiau kelti plautuvę gal prie kito lango. O gal kaitlentei galima būtų rasti kitą vietą - dėl to reikia visos patalpos plano su visais matmenimis - durų, praėjimų, langų ir planuojamu kitu apstatymu ar išvardijimu, kas dar turi tilpti patalpoje.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 07 02, 09:42)
man kliūna ta spintelė, kur orkaitė įmontuota. Kažkaip gražiau atrodo, kai orkaitė būna įmontuota į aukštą spintą, nes dabar atrodo kaip ant stalviršio padėta. Geriau tada galbūt virš orkaitės dar spintelę padaryti. Ir nedaryčiau durelių po kriaukle, geriau stalčius. Bet čia žinoma ir nuo žmogaus priklauso, vieniems vienaip patogiau, kitiems kitaip.
O nėra galimybės virtuvę daryti U formos ir nedaryt to baro šone? Kur šaldytuvas stovės?
Sunku susidaryt vaizdą, kai nėra patalpos brėžinuko.

4u.gif
tai as ir norejau U formos, bet patalpa nera didele- staciakampio formos patalpa 8x5,o dar ir stala reikia italpinti. dar svarstau ir L formos virtuve be to a la baro. saldytuvas bus salia ukinej patalpoj (iejimas salia orkaites spintos)
visus savo matmenis palikau namie doh.gif teks ryt pas jus sugrizt.
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2014 07 02, 10:07)
teks ryt pas jus sugrizt.

Būtinai sugrįžkit smile.gif .
Atsakyti
Sveikos,
pasiulykite Frankes grazu patogu modeli (plienines) 4u.gif
Atsakyti