Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

Sakykite, kokie plintusai virtuveje turetu buti, jei virtuve atskira, grindys isklijuotos plytelemis? Vyras siulo plyteliu plintusus, as kazkaip linkstu link medzio imitacijos, kaip salia busiancioj svetainej g.gif Nors ir ne ta tema, bet tas pats butu aktualu ir prieangyje...ka patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arizona: 29 birželio 2014 - 13:14
Plytelių negražu... Dėčiau visur vienodus, gražiau - medinius ir kiek aukštesnius nei 5 cm.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 29, 14:49)
Plytelių negražu... Dėčiau visur vienodus, gražiau - medinius ir kiek aukštesnius nei 5 cm.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievu gelyte @ 2014 06 24, 23:49)
Lauksiu patarimų ir jūsų nuomonių  4u.gif

Aš galvočiau kažkaip taip:

user posted image

Dėl svetainės baldų išdėstymo gal ne 100 proc tikra, tačiau visa kita man rodos turėtų būti gerai.
Atsakyti
Sveikos,

gal kas keitėte dujų skaitiklio vietą? Pas mus virtuvė labai maža, o dar tas skaitiklis taip ne į temą g.gif Galvoju jei jį pakeltume, tai po juo tilptų šaldytuvas g.gif

Kiek užtrunka ir kiek kainuoja skaitiklio vietos keitimas? Skambinausi į dujas- sako 400lt blink.gif Man čia kaip iš kosmoso tokia kaina. Tikrai tokios kainos? Ar aš čia nemokėjau paklausti ko reikia? Šiaip mums reikia tik aukščiau pakelti... Jokių ten perkėlimų į kitas vietas ir pan
Senajame bute esam keitę, bet taip senai, kad nepamenu kainos. Bet man atrodo tikrai ne tokios sumos buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 29 birželio 2014 - 16:50
QUOTE(Elzė @ 2014 06 29, 16:32)
Sveikos,

gal kas keitėte dujų skaitiklio vietą? Pas mus virtuvė labai maža, o dar tas skaitiklis taip ne į temą  g.gif Galvoju jei jį pakeltume, tai po juo tilptų  šaldytuvas  g.gif

Kiek užtrunka ir kiek kainuoja skaitiklio vietos keitimas? Skambinausi į dujas- sako 400lt  blink.gif  Man čia kaip iš kosmoso tokia kaina. Tikrai tokios kainos? Ar aš čia nemokėjau paklausti ko reikia? Šiaip mums reikia tik aukščiau pakelti... Jokių ten perkėlimų į kitas vietas ir pan
Senajame bute esam keitę, bet taip senai, kad nepamenu kainos. Bet man atrodo tikrai ne tokios sumos buvo  g.gif

Tikrai tokios kainos. Aš prieš metus mokėjau 360 Lt ( čia su nuolaida tipo) cool.gif
Atsakyti
Sveikos, vis paskaitinėju tik dar formuoju mintyse virtuvę tai nesireikšiu. Manau greitu metu prisijunsiu prie jūsų blush2.gif
QUOTE(Elzė @ 2014 06 29, 16:32)
Sveikos,

gal kas keitėte dujų skaitiklio vietą? Pas mus virtuvė labai maža, o dar tas skaitiklis taip ne į temą  g.gif Galvoju jei jį pakeltume, tai po juo tilptų  šaldytuvas  g.gif

Bent Šiauliuose galima tiesiai su dujose dirbančiu darbininku tartis neoficialiai, perkėlimo kaina apie 200lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 29 birželio 2014 - 19:23
Labas visoms!
Gal neprisiminsit manęs, bet aš va ateinu pasigirt, kad man jau gamina virtuvei baldus. Spalva bus nestandartinė - baklažaninė (kiti purple vadina) smile.gif Karkasas bus pilkas, kažkokios dar detalės ar sujungimai - metalo spalvos. Tikiuosi vaizdas bus geras. Stalviršį irgi priderinom.
Tik laukiu ir bijau, kad viskas gražu būtų. Kažkaip nebepasitikiu tais meistrais ( kur butą remontavo, tai brokų paliko.... Taip sunervino... O meistrai su gerom rekomendacijom, per pažįstamus samdyti...) Sorry už off topic'a - širdgėlą išliejau.
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 06 29, 22:51)
Labas visoms!
Gal neprisiminsit manęs, bet aš va ateinu pasigirt, kad man jau gamina virtuvei baldus. Spalva bus nestandartinė - baklažaninė (kiti purple vadina) smile.gif Karkasas bus pilkas, kažkokios dar detalės ar sujungimai - metalo spalvos. Tikiuosi vaizdas bus geras. Stalviršį irgi priderinom.
Tik laukiu ir bijau, kad viskas gražu būtų. Kažkaip nebepasitikiu tais meistrais ( kur butą remontavo, tai brokų paliko.... Taip sunervino... O meistrai su gerom rekomendacijom, per pažįstamus samdyti...) Sorry už off topic'a - širdgėlą išliejau.

Prisimenam. Is kokios plokstes gamins baldukus? Daug paskaiciavo?
O kokiu broku pridare?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 06 29, 17:32)

Kiek užtrunka ir kiek kainuoja skaitiklio vietos keitimas? Skambinausi į dujas- sako 400lt  blink.gif  Man čia kaip iš kosmoso tokia kaina. Tikrai tokios kainos? Ar aš čia nemokėjau paklausti ko reikia? Šiaip mums reikia tik aukščiau pakelti... Jokių ten perkėlimų į kitas vietas ir pan
Senajame bute esam keitę, bet taip senai, kad nepamenu kainos. Bet man atrodo tikrai ne tokios sumos buvo  g.gif

as mokejau 250lt, per UAB Akvilon.
As perkelinejau auksciau.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 06 29, 23:55)
Prisimenam. Is kokios plokstes gamins baldukus? Daug paskaiciavo?
O kokiu broku pridare?

Oi, neatsimenu tu sifruociu ploksciu, bet jau is geresniu bus. Paskaiciavo apie 10 t. (cia dar be visokiu smulkmenu).
O brokai tai tokie, kad sienos nelygios, lubos irgi... Tvarko dabar viska is naujo.
Atsakyti
Mergaites,

Ar galite patarti del stiklo virtuves baldu durelese. Jo pas mus bus gan nemazai, o as vis negaliu issirinkti. Vyras isrinko stai toki stikla:
user posted image
Bet man jis nelimpa kazkaip.... As noreciau kazko tokio:
user posted image
Na, ar panasaus rasto, o paskiau kaip tik priderinti tokius rastus toj vietoj tarp baldu, kur plyteles reik klijuot.
Kaip manot, ar ne per daug mirgu-margu bus?

Tiesa, dar ikeliu neuzbaigta virtuves planeli, as ten tik del vaizdo viska pasideliojau, nes visa vakarine siena (kur nera kriaukles ir kaitlentes, tik stalvirsis) ne iki galo padeliota. O stikla zadam kaip tik vakarines sienos spintelese det ir kazkiek issonu. Na, sunku paaiskint smile.gif
Planelis tam, kad mazdaug suprastumet, apie ka as cia tiek pliurpiu biggrin.gif
user posted image

Atsakyti