Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Deme @ 2014 06 25, 17:03)
Mes prie sienos, kur trenktusi rankena priklijavom toki specialu permatoma maziuka lipduka. Jis neleidzia durims trenktis i siena (minkstai sugeria smugi) 4 metai ir jokios duobutes sienoje nera smile.gif

Gal galima nuoroda ir kaip vizualiai atrodo jis ant sienos...pas mane laukia tas pats su saldytuvo durelemis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2014 06 25, 18:03)
Mes prie sienos, kur trenktusi rankena priklijavom toki specialu permatoma maziuka lipduka. Jis neleidzia durims trenktis i siena (minkstai sugeria smugi) 4 metai ir jokios duobutes sienoje nera smile.gif

aha, aš irgi norėčiau vizualizacijos biggrin.gif o nelabai krenta į akis?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 06 25, 21:21)

nekrenta i akis, kad net fotikas nelabai perteikia vaizda smile.gif einu pagooglinsiu gal rasiu ka ta tema
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2014 06 25, 21:30)
nekrenta i akis, kad net fotikas nelabai perteikia vaizda smile.gif einu pagooglinsiu gal rasiu ka ta tema

nerandu jokios vizualizacijos, bet senukuose prie baldu apsaugu yra. tokie mazi rutuliukai, permatomi ir silikoniniai ar is kazko kito pagaminti.
http://www.perlina.l...sonai-14-mm.jpg va:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deme: 25 birželio 2014 - 21:02
QUOTE(Deme @ 2014 06 25, 21:46)
nerandu jokios vizualizacijos

Tai Jūs savo nufotografuokit ir įkelkit wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 25, 22:14)
Tai Jūs savo nufotografuokit ir įkelkit wink.gif.

nelabai matos su fotoaparatu kai fotografuoju. Pabandysiu dienos sviesoj. Gal labiau matysis
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2014 06 25, 22:22)
nelabai matos su fotoaparatu kai fotografuoju. Pabandysiu dienos sviesoj.

Blicą išjunkit, gal pavyks smile.gif. Arba dienos šviesoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kadangi su baldu gamyba mazai susidurusi, gal galit man atsakyt ar gali mdf frezuoto kaina but panasi su masyvo? Parasiau keletui baldininku del preliminarios kainos,tai ats.nustebino.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 06 25, 21:21)

Pas mus toks užklijuotas ant spintutės, nes atsidarinėja balkono durys iki pat jos. Man patinka - sušvelnina smūgį ir jį amortizuoja. Į dulkes ant spintutės prašom nekreipt dėmesio, pas mus remontas smile.gif
user posted image
Atsakyti
ačiū, merginos, žinosiu, kad yra išeitis. tik man patiktų labiau neišsiskiriantis ir nesimatantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 06 25, 17:19)
parašykit, ką dešimtukas atsakys 4u.gif

Dešimtuko žinutės nesulaukiu, bet mūsų baldninkas pasiūlė kažkokį ribotuvą, kuris dedasi į patį lankstą. Nuorodos neturiu, kaip atrodo nežinau. Bet furnitūrų parduotuvėse paklausus manau parodytų.
Tiesiog norėjau pasidalinti patirtimi su visomis, kad nereikia jokių matomų spuogų klijuoti ant sienų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti