Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

Sveikos, gyvos.

Gal kas gali rekomenduoti baldininkus Vilniuje. Perskaiciau tema apie gamintojus, nieko gero.

Kas kur uzsakote???? blush2.gif blush2.gif

Nes galvoju, gal is Ikea imti....labai 25m garantija vilioja...
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 06 25, 13:01)
Sveikos, gyvos.

Gal kas gali rekomenduoti baldininkus Vilniuje. Perskaiciau tema apie gamintojus, nieko gero.

Kas kur uzsakote???? blush2.gif  blush2.gif

Nes galvoju, gal is Ikea imti....labai 25m garantija vilioja...

man asmeniskai Ikea baldai grazus tik tuo atveju, jei megsti ta ju stiliu. kiekvienam savo, bet man kazkaip nilabai ax.gif

supratau, kad del kainos aiskintis reik te sm, o su baldininkais blush2.gif aciu uz patarimus 4u.gif

o sakykit, jau yra cia temoje nemazai turinciu virtuves, tad is patirties gal pasakysit, ar labai skiriasi baldai is lenkinskos, latviskos plokstes ir is cekiskos, vokiskos, zodziu pigesne nuo brangesnes. ta prasme, pats atsparumas, ar pagaminus is pigesnes po metu nesilaupys krastai, ir tt. ar cia ne nuo to priklauso. gal nuo kokios pagaminimo technologijos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 06 25, 13:27)
o sakykit, jau yra cia temoje nemazai turinciu virtuves, tad is patirties gal pasakysit, ar labai skiriasi baldai is lenkinskos, latviskos plokstes ir is cekiskos, vokiskos, zodziu pigesne nuo brangesnes. ta prasme, pats atsparumas, ar pagaminus is pigesnes po metu nesilaupys krastai,  ir tt. ar cia ne nuo to priklauso. gal nuo kokios pagaminimo technologijos? blush2.gif

Mano čekiška, gal eina po latvių ir lenkų pagal kainą, po 1,5m viskas ok, o kaip bus dar po kokių 5, matysim smile.gif BET, kaip jau esu rašius, pati padariau klaidą ir persistengiau su taupumu - tokio dydžio virtuvėj plokštei sutaupyt gali max 200-300lt, nes fasadų kvadratūra gaunasi apie 6-8m2 (korpusam šiaip ar taip dauguma pigesnę deda), o plokštės kaina pigios nuo brangesnės skirsis 20-40lt/m2, taip kad, kaip jau ne kartą čia esam rašę, rinkitės ne plokštės gamintoją, o plokštę, kuri patinka.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 06 21, 23:10)
Ar yra durelių lankstų, kurie atsidarinėtų tik max iki 85 laipsnių kampu?

niekas nesusidūrėte su atidaromų viršutinių durelių trankymųsi į sieną?
Atsakyti
Pas mane vienų durelių rankenėlė atsiremia į sieną... tai toj vietoj tokia elegantiška duobutė išmušta lotuliukas.gif ... sienos labai minkštos, labai nedaug tereikia, kad įsimuštų. Nedidelė tokia, nekreipiu dėmesio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 25, 15:37)
Pas mane vienų durelių rankenėlė atsiremia į sieną... tai toj vietoj tokia elegantiška duobutė išmušta lotuliukas.gif ... sienos labai minkštos, labai nedaug tereikia, kad įsimuštų. Nedidelė tokia, nekreipiu dėmesio  irnesakyk.gif

o domėjotės lankstų reguliavimu?
Atsakyti
Ne...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 25, 15:42)

kaip tyčia nei Dešimtukas neužsuka į temą. Taip reiktų jo patarimo.
Atsakyti
Gal jam į AŽ parašykit.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 25, 15:49)
Gal jam į AŽ parašykit.

pasinaudojau patarimu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 06 25, 16:05)
pasinaudojau patarimu, ačiū  4u.gif

mane irgi paskutiniu metu labai kamuoja tas klausimas, nes man vienintelės durelės šaldytuvo bus prie sienos, tai jau bijau, kaip ta siena atrodys. išfreuozuotos turėtų būt geriau gal, bet man vis atrodo, kad vistiek siena apsidaužys, rankenėlių visai virtuvei bijau vien dėl to šaldytuvo doh.gif kaip išspręst bėdą irgi nežinau. jei dėčiau lankstus mažiau nei 85laipsniai ar kiek ten atsidarančius, būtų problema su šaldytuvo valymu, nepatogu išimt lentynėles...
parašykit, ką dešimtukas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 06 25, 17:19)
mane irgi paskutiniu metu labai kamuoja tas klausimas, nes man vienintelės durelės šaldytuvo bus prie sienos, tai jau bijau, kaip ta siena atrodys. išfreuozuotos turėtų būt geriau gal, bet man vis atrodo, kad vistiek siena apsidaužys, rankenėlių visai virtuvei bijau vien dėl to šaldytuvo  doh.gif kaip išspręst bėdą irgi nežinau. jei dėčiau lankstus mažiau nei 85laipsniai ar kiek ten atsidarančius, būtų problema su šaldytuvo valymu, nepatogu išimt lentynėles...
parašykit, ką dešimtukas atsakys 4u.gif

Mes prie sienos, kur trenktusi rankena priklijavom toki specialu permatoma maziuka lipduka. Jis neleidzia durims trenktis i siena (minkstai sugeria smugi) 4 metai ir jokios duobutes sienoje nera smile.gif
Atsakyti