Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Agnnyte @ 2014 06 24, 21:06)

Ir visur taip, ar tik tam tikrose vietose?
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2014 06 24, 21:11)
Merginos o skechup programa mokama?nezinau ka ten spaust, paspaudi donwlaud pinigu praso?? Gal kas trumpai padet galit, aciu 4u.gif

Nu nemokama, bet tik ne profesionali versija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 birželio 2014 - 20:15
QUOTE(Juodai @ 2014 06 24, 21:12)
Ir visur taip ar tik tam tikrose vietos

Na, pas mus nuomojamam bute tai visur - ant visų 4 jungiklių. Dabar daromės remontą, savam bute nedėsiu. Neverta, tiek nenusiterlioja, kad vertėtų dėt tą plastiką už porą litų. Vienintelė vieta, kur kiek daugiau nusiterliojo, tai vonios kambario jungiklis, bet ten ir einu po darbų purvinom rankom praustis. Tapetas šiek tiek valomas, nusivalo ir be apsauginio. Be to, jei terliojasi, tai tikrai plačiau, nei tas apsauginis plastikiukas.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 06 24, 21:19)
Na, pas mus nuomojamam bute tai visur - ant visų 4 jungiklių. Dabar daromės remontą, savam bute nedėsiu. Neverta, tiek nenusiterlioja, kad vertėtų dėt tą plastiką už porą litų.

lotuliukas.gif jetau prajuokinot - ant visų 4... pas mane name dabar vien rozečių apie 40, jungiklių ne ką mažiau... Bute turėjom apie - niolika...
Tai vat aš irgi manau, kad neverta tokių puošmenų dėti..
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 birželio 2014 - 20:25
QUOTE(Juodai @ 2014 06 24, 21:24)
lotuliukas.gif jetau prajuokinot - ant visų 4... pas mane name dabar vien rozečių apie 40, jungiklių ne ką mažiau... Bute turėjom apie - niolika...

Apie rozetes nematau tikslo dėt smile.gif Pas mus bute 2 kambariai, koridorius su virtuve ir vonios kambarys. Lygu 4 jungikliai smile.gif
Dabar bijau pagalvot, kiek vien rozečių bus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na taip, rozečių geriau nepamažint. O su jungikliais tai name kiek kitaip yra, nes kambariai didesni, kelios apšvietimo zonos. Kad būtų kiek į temą, suskaičiuosiu dabar kiek yra jungiklių mano virtuvėj +svetainėj: 7 virtuvėj ir 8 svetainėj...
Prisigalvoji žmogus visokių perjungiklių... patogu gi, tai kodėl nepasidaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 birželio 2014 - 20:39
QUOTE(Juodai @ 2014 06 24, 21:38)
7 virtuvėj

Prašau plačiau smile.gif
Atsakyti
Na taip yra:
1 - perjungiklis (kita dalis prieškambary) įjungia apšvietimą po spintelėm;
2 - jungiklis įjungia apšvietimą virš spintelių (čia tokis navarotas, kurio dar nesam įsirengę biggrin.gif, tik jungiklis paruoštas);
3 - jungiklis įjungia apšvietimą sandėliuke;
4 - perjungiklis (kita dalis prieškambary) įjungia apšvietimą virš salos (irgi dar niekaip neįsirengiam, nepriėjom dar iki kabančių šviestuvų pirkimo);
5 - perjungiklis (kita dalis svetainėje) įjungia apšvietimą virš valgomojo stalo;
6 - jungiklis įjungia apšvietimą virš paveikslo svetainėje, nes netoli yra;
7 - jungiklis įjungia sieninį apšvietimą virš TV.

Tai tiek... jei ko nesumaišiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 birželio 2014 - 21:07
QUOTE(Juodai @ 2014 06 24, 21:52)
Na taip yra:

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
3kamb butas 6 jungikliai ir 6 rozetes. Virtuvej 1 kambariuose po 1 tik vienam dvi, nes sklyle su kaimynais ribojas smile.gif kolidoriui 1. Ačiū Chruščiovui smile.gif dabar prailgintuvu daug. Juk virtuvej ne tik saldytuvas pajungtas.... o kambaryje noris ir torsero ne tik apsvietimo nuo tv smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės,

nutariau ir aš pasikonsultuoti su jumis dėl savo būsimos virtuvės smile.gif
situacija tokia, kad nusipirkom butą ir reikia viską susiplanuoti įskaitant ir virtuvę smile.gif virtuvės erdvėje reikia susidėlioti rozetes, spinteles, buitinius prietaisus ir t.t. kadangi visu pirma apsilankys elektrikas, po jo santechnikas. Planelį įdėjau kartu su svetainės erdve su visais išmatavimais ir dizainerio kurtą planą, kuris mūsų netenkina. Pas baldininkus kol kas nesikreipiau, bet ne už ilgo reiks jų ieškotis.
Vienas iš neišspręstų klausimų kur statyti mažiuką staliuką (salelę) trumpam užkandžiavimui ir kur statyti didesnį stalą svečių susodinimui. Stalą planuojame pirkti ištiesiamą (sulankstomą), kad neužimtų daug vietos. Žinoma toliau seka ir kiti klausimai kaip susidėlioti visus buitinius prietaisus ir pačias spinteles, kad būtų patogu.

Lauksiu patarimų ir jūsų nuomonių 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hadi @ 2014 06 23, 15:42)
tai, kad meistrai nebematuoja bėginiais metrais, ir kiek buvau įmonių visi labai jautriai reaguodavo jei tokį klausimą užduodi (gi dvi spintelės (4 lankstai) nėra lygu dviem stalčių blokams (~6 poros stalčių bėgelių).
Pabandykite čia pasidėlioti, bent jau man toli nuo mano virtuvės kainos nepaklydo, nors gaminausi ne čia smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 06 23, 16:48)
drinks_cheers.gif . Tas pasakymas "bėginio metro kaina" - visiškai netinka individualiems baldams. Tai labiau turėtų būti taikoma standartinėms virtuvėms ir vistiek reiktų nepamiršti, kad tai tik preliminari kaina. Labai preliminari. Standartinėmis virtuvėmis vadinu tas, kur yra tik nustatyto dydžio spintelės, stalčiai. Mes čia kartais pasilyginam savo virtuvių kainas vartodami tą pasakymą, bet tai irgi tik kad maždaug žinotumėm apie kiek tūkstančių sukasi reikalai.
Tad pas individualių baldų gamintojus reiktų klausti ne bėginio metro kainos, o pasipaišius pradinį virtuvinio variantą būtent viso baldų komplekto kainos, pasakant kokios furnitūros, kokių fasadų norite.

supratau 4u.gif o kiek tada normalu moketi uz 4 metru virtuve, is pigesnes plokstes ir geresniu mechanizmu(gali buti ir be blum) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 06 25, 11:27)
supratau 4u.gif o kiek tada normalu moketi uz 4 metru virtuve, is pigesnes plokstes ir geresniu mechanizmu(gali buti ir be blum) blush2.gif

niekas jums čia nepasakys kainos, reikia užklausinėt baldininkų su bent jau preliminariu galimu komplekto planiuku. kainos gali labai ženkliai skirtis, nes pvz galit dėti tik paprastas varstomas dureles, o galit ir stalčių daug daryti, dėl kurių kaina ženkliai išauga. Apgalvokit ko norite, kokio išdėstymo, kaip norite, kad darinėtųsi pakabinamos spintelės, kiek stalčių darysite ir t.t.
Atsakyti