Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Teka @ 2014 06 23, 10:19)
o kas jums gamino?
bet tai kaip nemalonu naujoj virtuvėj  verysad.gif
Papildyta:
Merginos, o šiaip apie garantijas dabar kaip tik aktualus klausimas? Ar jums baldininkai suteikė garantijas ir kokias? Nes aš kai užklausiau saviškio, tai pareiškė, kad už furnitūrą garantuoja, o virtuvei gali išrašyt lapą 2 metams, bet šiaip viskas priklauso nuo šeimininkės ir jei ji virtuvės neprižiūrės ir pan, tai nieks ten ir nelaikys blink.gif  Tai man kažkaip taip nekaip viskas pasirodė

nelabai suprantu, koks skirtumas virtuvės ir furnitūros?.. g.gif ta prasme, kam skirta ta 2 metų garantija?..
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 06 23, 11:57)
nelabai suprantu, koks skirtumas virtuvės ir furnitūros?..  g.gif ta prasme, kam skirta ta 2 metų garantija?..

manau omeny turimi lankstai, stalčių mechanizmai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 06 23, 11:57)
nelabai suprantu, koks skirtumas virtuvės ir furnitūros?..  g.gif ta prasme, kam skirta ta 2 metų garantija?..

aš kaip supratau durelėms, t.y. plokštei pačiai, nes už furnitūrą jis garantuoja doh.gif suprask, duoda amžiną garantiją smile.gif vat ir klausiu, kaip pas kitas ta garantija apibrėžta ir išvis, kokia ji duota
Atsakyti
Sveiki,
sakykit, kiek yra nebrangu moketi uz begini metra virtuvinio komplekto, pagaminto is pigesnes (lenkiskos) plokstes ir blum furnituros? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 06 23, 13:33)
Sveiki,
sakykit, kiek yra nebrangu moketi uz begini metra virtuvinio komplekto, pagaminto is pigesnes (lenkiskos) plokstes ir blum furnituros? 4u.gif

tai, kad meistrai nebematuoja bėginiais metrais, ir kiek buvau įmonių visi labai jautriai reaguodavo jei tokį klausimą užduodi (gi dvi spintelės (4 lankstai) nėra lygu dviem stalčių blokams (~6 poros stalčių bėgelių).
Pabandykite čia pasidėlioti, bent jau man toli nuo mano virtuvės kainos nepaklydo, nors gaminausi ne čia smile.gif
Atsakyti
Mergaitės čia jūs tiek daug nusimanot, padėkit man susidėlioti virtuvę. Nemoku aš ant tų kompiuteriniu programų, tai ranka pabraižiau. Labiausiai neramu dėl tos virtuvės dalies, kur apačioj yra, t.y. nuo žemyn nuo kriauklės. Nežinau ar ten užsukimą tokį daryt ar gal salelę g.gif Dabar tai apsistojus ties prailgintu stalviršiu. Tik kaip spintukes ten išdėstyt ? Bandžiau dėti ir į vieną kampą ir į kitą po 90 cm pločio, bet tada labai didelis praėjimas per vidurį virtuvės gaunasi, ir be to langas tada gali neatsidarinėti , nes kranas trukdyt gali. Lauksiu visokių pasiūlymų ir pastabų,ačiū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 06 23, 14:33)
Sveiki,

QUOTE(Hadi @ 2014 06 23, 15:42)
tai, kad meistrai nebematuoja bėginiais metrais, ir kiek buvau įmonių visi labai jautriai reaguodavo jei tokį klausimą užduodi

drinks_cheers.gif . Tas pasakymas "bėginio metro kaina" - visiškai netinka individualiems baldams. Tai labiau turėtų būti taikoma standartinėms virtuvėms ir vistiek reiktų nepamiršti, kad tai tik preliminari kaina. Labai preliminari. Standartinėmis virtuvėmis vadinu tas, kur yra tik nustatyto dydžio spintelės, stalčiai. Mes čia kartais pasilyginam savo virtuvių kainas vartodami tą pasakymą, bet tai irgi tik kad maždaug žinotumėm apie kiek tūkstančių sukasi reikalai.
Tad pas individualių baldų gamintojus reiktų klausti ne bėginio metro kainos, o pasipaišius pradinį virtuvinio variantą būtent viso baldų komplekto kainos, pasakant kokios furnitūros, kokių fasadų norite.

QUOTE(Soni @ 2014 06 23, 15:55)
Mergaitės čia jūs tiek daug nusimanot, padėkit man susidėlioti virtuvę.

Tai kad viskas čia pas Jus gerai susidėlioja, nesuprantu, kame problema g.gif ...
Man tik truputį kliūna kampinė spintelė šaldytuvo sienoje - jos durelės 45 laipsnių kampu. Man rodos ten geriau žiūrėtųsi spintelė sulenktom L durelėmis iš dviejų dalių. Arba gal kaip nors išeitų ten daryti irgi I tipo kampinę spintelę su ~45cm durelėmis, tuomet stalčių viryklės dešinėje benrdas plotis sumažėtų nuo 90cm iki 70-75cm - tada jau gautųsi šioj vietoj tik vienas platesnių stalčiū blokas. I tipo spintelė toje vietoje dar gerai būtų dėl to, kad pussalė pasislinktų arčiau priešais esančios virtuvinio dalies ir tada tarp stalviršių gautųsi idealus atstumas - 120cm, nes dabar yra ~150cm, kiek per daug...
Dėl tos kampinės spintelės su 45 laipsnių durelėmis, sunkiau bus pasiekti kampe esančią pakabinamą spintelę. Beje, kai bus atidarytos tos pakabinamos spintelės dešiniosios durelės, jos taip pat trukdys priėjimą prie spintelės turinio ir 100 proc kebtės galva. Papaišiau grynai schematiškai pagal Jūsų planuojamus matmenis:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Šita kampinė pakabinama bet kuriuo atveju bus nelabai patogi naudotis... Geriau tuomet pakabinamas spinteles būtų planuotis su pakeliamonis durelėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 birželio 2014 - 15:50
Juodai- ačiū už patarimus, tikėjausi, kad Jūs patarsit 4u.gif pasibraižiau planiuką vėl

user posted image

Bet ar nebus man mažai darbasatalio?Dėl viršutinių spintelių pabraižiau preliminariai, taip, ta daužys man galvą biggrin.gif dabar pas mane namie panaši situacija, tai yra pakabinta kampinė spintelė, tai gal ir čia tada reikia, jei baldininkams išeis pagal cm g.gif nenoriu aš tų atverčiamų, pati esu maža, tai man bėda bus, o ir kaina išaugs.

Tik aš norėčiau tokio stiliaus virtuves, su raižiniais, kažin kur man juos daryti?tarp kitko čia pakabinama kampinė spintutė paprasta, tik šalia jos pakabinta kita, kuri atsidarinėja į tą pačią pusę, tai gal nieko?

http://taubaldis.lt/...1//DSC03703.jpg
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys,patarkite su kuo Jūs braižotės virtuves su matmenim?Atrodo draugauju su kompiuteriu,bet nieko doro nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2014 06 23, 18:19)
Sveikos merginos ir moterys,patarkite su kuo Jūs braižotės virtuves su matmenim?Atrodo draugauju su kompiuteriu,bet nieko doro nerandu.

Jei mokat, tai sketchup programa, arba paprasta ikea planavimo programa
Atsakyti
Na,kažką pabraižiau lyg ir,norėčiau patarimų ką galima pakeisti,kokie trukūmai?Virtuvė pakankamai maža,norisi kuo labiau išnaudoti plotą.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2014 06 23, 21:00)
Na,kažką pabraižiau lyg ir,norėčiau patarimų ką galima pakeisti,kokie trukūmai?Virtuvė pakankamai maža,norisi kuo labiau išnaudoti plotą.
user posted image
user posted image

čia yra kažkas pritaikomo lietuviškiems butams... http://lt.lt.allcons...avimo-variantai

Mane užkabino ta rožinė spalva, ji tokia ir bus? rolleyes.gif
Atsakyti