QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 06 23, 14:33)
Sveiki,
sakykit, kiek yra nebrangu moketi uz begini metra virtuvinio komplekto, pagaminto is pigesnes (lenkiskos) plokstes ir blum furnituros? 4u.gif
QUOTE(Hadi @ 2014 06 23, 15:42)
tai, kad meistrai nebematuoja bėginiais metrais, ir kiek buvau įmonių visi labai jautriai reaguodavo jei tokį klausimą užduodi
. Tas pasakymas "bėginio metro kaina" - visiškai netinka individualiems baldams. Tai labiau turėtų būti taikoma standartinėms virtuvėms ir vistiek reiktų nepamiršti, kad tai tik preliminari kaina. Labai preliminari. Standartinėmis virtuvėmis vadinu tas, kur yra tik nustatyto dydžio spintelės, stalčiai. Mes čia kartais pasilyginam savo virtuvių kainas vartodami tą pasakymą, bet tai irgi tik kad maždaug žinotumėm apie kiek tūkstančių sukasi reikalai.
Tad pas individualių baldų gamintojus reiktų klausti ne bėginio metro kainos, o pasipaišius pradinį virtuvinio variantą būtent viso baldų komplekto kainos, pasakant kokios furnitūros, kokių fasadų norite.
QUOTE(Soni @ 2014 06 23, 15:55)
Mergaitės čia jūs tiek daug nusimanot, padėkit man susidėlioti virtuvę.
Tai kad viskas čia pas Jus gerai susidėlioja, nesuprantu, kame problema
...
Man tik truputį kliūna kampinė spintelė šaldytuvo sienoje - jos durelės 45 laipsnių kampu. Man rodos ten geriau žiūrėtųsi spintelė sulenktom L durelėmis iš dviejų dalių. Arba gal kaip nors išeitų ten daryti irgi I tipo kampinę spintelę su ~45cm durelėmis, tuomet stalčių viryklės dešinėje benrdas plotis sumažėtų nuo 90cm iki 70-75cm - tada jau gautųsi šioj vietoj tik vienas platesnių stalčiū blokas. I tipo spintelė toje vietoje dar gerai būtų dėl to, kad pussalė pasislinktų arčiau priešais esančios virtuvinio dalies ir tada tarp stalviršių gautųsi idealus atstumas - 120cm, nes dabar yra ~150cm, kiek per daug...
Dėl tos kampinės spintelės su 45 laipsnių durelėmis, sunkiau bus pasiekti kampe esančią pakabinamą spintelę. Beje, kai bus atidarytos tos pakabinamos spintelės dešiniosios durelės, jos taip pat trukdys priėjimą prie spintelės turinio ir 100 proc kebtės galva. Papaišiau grynai schematiškai pagal Jūsų planuojamus matmenis:
Šita kampinė pakabinama bet kuriuo atveju bus nelabai patogi naudotis... Geriau tuomet pakabinamas spinteles būtų planuotis su pakeliamonis durelėmis.