Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 13:16)
QUOTE(vinniepooh @ 2014 06 19, 14:06)

Darant 2 eilių virtuvę stalčių bendras plotis gaunas kiek didesnis, atmeskim mažesnių stalčių netalpumą didesniųjų atžvilgiu, ir ko gero gausim tą patį jų kiekį, kaip ir Jūsų siūlomam variante. Tad kam tuomet branginti projektą, jei realiai naudingo ploto prisidėtų tik ta abejotino patogumo kampinė spintelė, kuriai atidaryti reiktų lįsti po stalviršiu unsure.gif ... smile.gif

Pagalvojau, gal virtuvės baldus dar galima paslinkti link kambario, nes jie vistiek "įlenda" į tą erdvę - ketvirtas žmogui galėtų atsisėsti iš kairės, o ne ant praėjimo, gal ir U formą lengviau būtų išraityti biggrin.gif

Dėl to kad racionaliau bus išnaudojami kampai darant II virtuvę, net nesiginčiju, tik kol parašiau komentarą, žiūriu, kad jau vėl apie II kalbate biggrin.gif

Tik jau nepamenu, ar Amelita planuoja paaukštinti pusbarį kaip pas terciją, ar bus viename lygyje su stalviršiu. Aš nenorėčiau, kad ten, kur susirenkama pusryčiauti ar pietauti, kasdien būtų toks kliuvinys kaip kaitlentė ar plautuvė smile.gif Gal priprasčiau, bet man "skaniau" kai tai lieka ne prie stalo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinniepooh: 19 birželio 2014 - 14:06
koks buna gylis virsutiniu spinteliu?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 19, 16:24)

labai įvairus, pas mane bus 33 berods su durelėm
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2014 06 19, 15:04)

Tik jau nepamenu, ar Amelita planuoja paaukštinti pusbarį kaip pas terciją, ar bus viename lygyje su stalviršiu. Aš nenorėčiau, kad ten, kur susirenkama pusryčiauti ar pietauti, kasdien būtų toks kliuvinys kaip kaitlentė ar plautuvė  smile.gif  Gal priprasčiau, bet man "skaniau" kai tai lieka ne prie stalo  ax.gif

Planuoju daryt kaip salele. Priesais kriaukle niekas nesedes. Normaliam valgymui bus valgomasis stalas su 6 kedem. smile.gif O kriaukle galima ir pridengti pvz. stikline pjaustymo lentele ar kiaurasamciu. Yra tokiu pribumbasu pvz. pas Franke, Blanco.
Atsakyti
Sveiki, gal žinote kur Kaune ar internetu pigiau nusipirkti furniturą? Labiausiai domina kargo krepšiai ir blum.

4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes dar karteli 4u.gif jus man paaiskinkite kuom skiriasi Blum nuo pvz.kad spintele tesiog tyliai uzsidarytu juk ir tokiu ira?kiek Jusu forumu perskaiciau visur tik Blum bet nelabai suprantu kas jau ten tokio g.gif manau o jeigu uzsakyneti tik kampine spintele su to kaip karusele puodams?ar patogus daiktas? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif labai prasysiu patarimu ir pastebejimu. Renovuojames sena nama, nelabai turime galimybe kazka pestumti ar griauti, uztat virtuve sena bus istustinta iki galo, turesiu tuscia palapa ir galiu zaisti kaip noriu. Beda, kad kazkaip nesidelioja ir viskas. bute viskas buvo isdestyta palei viena siena, o dabar.... g.gif
user posted image

ismatavimus surasiau, atsiprasau, kad per paprasta paint`a , bet kitaip nemoku blush2.gif pastebjimai tokie mano:
1. langas idetas naujas ir nejudinamas, palange bus plati, apie 50 cm, tad, kadangi valgomasis ir svetaine bus atskirai, si virtuve skirta tik spintelems, prietaisams ir t.t, jokiu stalu nebus, tad nebent prie sios placios palanges pasidesiu aukstesne baro kede ir rytais gersiu kava, megausiuos saule, kiekviena ryta virtuve bus sauleta 4u.gif
2. kampe kur nupiesta virykle, vyras sako, jog ten geriausia butu det, nes gerai butu pravest istraukima...o ar patogu kampe? o kur kriaukle, nes kriaukle dabar yra kampe, kur planuojam virykle....
3. nupaisiau saldytuva, nes vyras sako, kad ten jis tiktu, BET nuo sienos iki duru staktos tik 60 cm....isikis saldytuvas, be to planuojamas dviduris saldytuvas, mano manymu nesamone g.gif tiesa, duris dar galim stumti i kaire....
4. raudonais klaustukais pazymetas didziausias galvos skausmas, ten durys i maza rusio patalpa, kur bus sumontuoti vandens skaiciukai doh.gif tos durys nei sis nei tas, nes sugadina istisine eile spinteliu....ka daryt? verysad.gif tas nusileidimas turi ir nisa, kurioje galima susideti stiklainius, uogienes, indus....galima isnaudoti plota, bet kazkaip ziauriai atrodo durys kampe doh.gif bandem su keliais projektuotojais derint, neiseina kitaip verysad.gif
5. planuojama dar indaplove, bet kur ja det???

matmenys virtuves, jei nesimato gerai 3,40x2,85

ka patartumet..... unsure.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūnė Sutema: 19 birželio 2014 - 21:16
Kokios rankenėlės tinka prie blizgios baltos plokštės?
Sako matinės negražiai žiūrisi.. O buvau nusprendusi matinius reilingus dėt unsure.gif
Atsakyti
dar nematyta virtuves spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 06 20, 09:10)

Rožinis virtuvinis + rožinės sienos... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 19, 16:24)

Pas mane ~35cm su fasadu (durelių storis 2cm).
Atsakyti
barbes svajone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2014 06 19, 22:02)
Sveikos mamytes dar karteli 4u.gif jus man paaiskinkite kuom skiriasi Blum nuo pvz.kad spintele tesiog tyliai uzsidarytu juk ir tokiu ira?kiek Jusu forumu perskaiciau visur tik Blum bet nelabai suprantu kas jau ten tokio g.gif manau o jeigu uzsakyneti tik kampine spintele su to kaip karusele puodams?ar patogus daiktas? g.gif

Tam kad spintelė tyliai užsidarytų ir reikalinga Blum ar kitos firmos tylaus užsidarymo sistema.
Kas tokio yra Blum? Jau kartojuos - kokybiška ir ilgaamžė produkcija, dėl to ir brangesnė už kitas.
Jūs truputį ne nuo to galo renkatės... Geriau išsirinkite baldininką, su kuriuo rasit bedrą kalbą, kuris gali pagaminti Jums patinkantį baldą, o paskui su juo ir aiškinkitės, kur verta dėti Blum, o kur galima ir pataupyti.
Yra tokių baldininkų kurie su kitų gamintojų furnitūra net nedirba, dirba tik su Blum, nes yra garantuoti, kad klijentas vėliau nesikreips su skundais dėl išklerusių lankstų. Kiti baldininkai dirba ir su Blum, ir su pigesne furnitūra. Jeigu Jūsų išsirinktas gamintojas būtent toks bus, paprašykit, kad paskaičiuotų Jums baldus su Blum, ir su kito gamintojo furnitūra. Pamatysit skirtumą ir jeigu jis labai neišgąsdins, patarčiau rinktis Blum, jei išgąsdins, pasikonsultuokit su baldininku, kur geriau palikti Blum, o kur su pigesne visai neblogai apsieisit.
Dar vienas kokybiškos furnitūros, kiek teko girdėti, gamintojas yra Hettich.
Karuselė kampinei spintelei man asmeniškai yra labai patogu, nes atidarius spintelę nereikia į ją sulysti iškraustant pusę jos turinio, kad pasiektum toliausia padėtą daiktą.
Papildyta:
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 06 19, 22:14)
Labas vakaras 4u.gif labai prasysiu patarimu ir pastebejimu.

Dėl šaldytuvo ir durų šalia - jei duris galima stumti kairiau, tai ir stumtelkit, kad tilptų šaldytuvas. Dviduris jis bus gilesnis nei 60cm, 70cm tikrai turėtų būti, jei neklystu, tikrai nekaip atrodys, kai 10cm durų angos užstos šaldytuvas. Dar galvočiau, kad tokį šaldytuvą kampe dėti nelabai patogu dėl plačiai atsidarančių durelių.
Dėl viryklės - kam ją kišti į kampą, kai puikiausiai tilptų atitraukta nuo jo palei trumpesnę sieną?
Dėl indaplovės - geriausia indaplovę statyti šalia plautuvės. Dar būtų puiku, jeigu stalčiai/spintelės kuriuose laikysit išplautus indus būtų ranka pasiekiami.
Atsakyti