Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

30 cm siauroka ilisti i tokia didele spintele..Bus kaip lindimas i urva. doh.gif
O virs jos daryciau lygia spintele. Bet ten gal irgi nebus labai patogu i ta virsutine spintele ilisti? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 06 19, 08:54)
Tiks bet kokia info, nes kai pamačiau tą spalvą - įsimylėjau  wub.gif  Kažkas tokio visą laiką ir sukosi man galvoje smile.gif
O gal netyčia ant sąskaitos ar kito kokio doko išliko ta info?  blush2.gif
Na bet kokiu atveju labai ačiū  smile.gif

Man plokštė panaši į šią arba šią.

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 06 19, 13:27)
Na, bet geriausia butu indaplove salia kriaukles. Su varvarciais indais nesinori vaikscioti po virtuve.

Na jei tokioj pozicijoj būtų indaplovė ir plautuvė, po virtuvę vaikščioti tikrai netektų schmoll.gif . Būtų patogu - pati taip turėjau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 13:49)
Na jei tokioj pozicijoj būtų indaplovė ir plautuvė, po virtuvę vaikščioti tikrai netektų schmoll.gif . Būtų patogu - pati taip turėjau.

O ka tada daryti nuo kriaukles i sonus su tais kampais?

Nu taip, sioje vietoje indaplove butu normaliai. Tik idomu ar santechnikui viskas taip pavyktu. Siuksliu dezes noriu stalciuje. Langas 91 cm plocio. Palanges aukstis apie 102 cm. Stalvirsis bus apie 90 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 19 birželio 2014 - 12:57
QUOTE(Amelita @ 2014 06 19, 13:45)
30 cm siauroka ilisti i tokia didele spintele..Bus kaip lindimas i urva.  doh.gif

Tai net ne 30cm ten gaunas, mažiau, tik apie 22cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 13:57)
Tai net ne 30cm ten gaunas, mažiau, tik apie 22cm   mirksiukas.gif

10+20 gaunas 30. As ten pabraiziau tokias kampines dureles, jos yra is dvieju daliu: viena 10, kita 20.

Kaz ko nesuprantu, kaip gaunat tuos 22 cm? blush2.gif

Jau supratau, dureles yra lenktos, todel pati anga yra siauresne...Suduks.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 19 birželio 2014 - 13:00
QUOTE(Amelita @ 2014 06 19, 13:53)
O ka tada daryti nuo kriaukles i sonus su tais kampais?

Tai va, kad tie kampai problematiški... Viršuje galima būtų galvoti I tipo spintelę, bet prarandat 60cm stalčius... Jei stalčiai, tai prarandat kampą 60x60cm.
Apačioj galima būtų palikti Jūsų variantą uogienėms smile.gif , arba irgi I tipo spintelė, kur durelės pussalėj ~47cm, bet prarandat vėlgi taip pageidaujamus stalčius...

Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2014 06 19, 13:58)
Jau supratau, dureles yra lenktos, todel pati anga yra siauresne...Suduks.. doh.gif

Aha mirksiukas.gif . Teko ir man prisimint Pitagoro teoremą biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 14:00)
Tai va, kad tie kampai problematiški... Viršuje galima būtų galvoti I tipo spintelę, bet prarandat 60cm stalčius... Jei stalčiai, tai prarandat kampą 60x60cm.
Apačioj galima būtų palikti Jūsų variantą uogienėms  smile.gif , arba irgi I tipo spintelė, kur durelės pussalėj ~47cm, bet prarandat vėlgi taip pageidaujamus stalčius...

Tai greiciausiai lieka gimdyt mano varianta su 2 eilem. Ir but ramiai. cool.gif Tik mastau ar sutilpsiu i tokia virtuve su visais virtuves rakandeliais. Mes 4 asmenu seima.

O del saldytuvo nebijot man laisvai pastatomo? Klausiu tik del grozio. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 06 19, 12:45)
30 cm siauroka ilisti i tokia didele spintele..Bus kaip lindimas i urva.  doh.gif
O virs jos daryciau lygia spintele. Bet ten gal irgi nebus labai patogu i ta virsutine spintele ilisti?  ax.gif

Amelita, aš keisčiau indaplovę su plautuve vietomis (kai jos abi po langu)- turėsite darbastalio tarp kaitlentės ir plautuvės, kampinė spintelė šiaip ar taip liks neišnaudota, nes 20 сm durelės bus nepatogios, tačiau turėsite stalčių šiukšlinei. Stalčius prie pusbario dalinčiau į du blokus po maždaug 80 cm. Pas mane dabar 80 cm pločio - nei didesnių nei mažesnių jau nenorėčiau smile.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad toji 2 eilių bene geriausias variantas. O tuos rakandėlius gal rasit kur pasidėt... arba atsirinkt, kads tikrai reikalinga smile.gif.
O ko bijot to laisvai pastatomo šaldytuvo? Namai juk. Natūralu.
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2014 06 19, 14:06)
Amelita, aš keisčiau indaplovę su plautuve vietomis (kai jos abi po langu)- turėsite darbastalio tarp kaitlentės ir plautuvės, kampinė spintelė šiaip ar taip liks neišnaudota, nes 20 сm durelės bus nepatogios, tačiau turėsite stalčių šiukšlinei. Stalčius prie pusbario dalinčiau į du blokus po maždaug 80 cm. Pas mane dabar 80 cm pločio - nei didesnių nei mažesnių jau nenorėčiau  smile.gif

Kam tada tureti kampine spintele, i kuria negalesi ilisti? ax.gif
Jau gal geriau nedaryti tu 20 cm tarpo ir 10 cm tarpo. Daryti salia saldytuvo 47 cm darbarstali. O deti kriaukle prie kampo. ( Kur vis bandau ilisti.) smile.gif Ir desi stalciu su siuksliadeze, o ta vieta 60*60 cm, isnaudot, issimant visa siuksliadezes stalciu..Bet taip jau labai sudetinga...Butu kaip per kara...Lindimas i apkasus. lotuliukas.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 14:06)
Man irgi atrodo, kad toji 2 eilių bene geriausias variantas. O tuos rakandėlius gal rasit kur pasidėt... arba atsirinkt, kads tikrai reikalinga smile.gif.
O ko bijot to laisvai pastatomo šaldytuvo? Namai juk. Natūralu.

Dvieju eiliu virtuve ir braiziausi, kad visi kampukai butu isnaudoti. Ir visur butu lengva ilist. smile.gif

Aciu visoms uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 19 birželio 2014 - 13:16
QUOTE(vinniepooh @ 2014 06 19, 14:06)

Darant 2 eilių virtuvę stalčių bendras plotis gaunas kiek didesnis, atmeskim mažesnių stalčių netalpumą didesniųjų atžvilgiu, ir ko gero gausim tą patį jų kiekį, kaip ir Jūsų siūlomam variante. Tad kam tuomet branginti projektą, jei realiai naudingo ploto prisidėtų tik ta abejotino patogumo kampinė spintelė, kuriai atidaryti reiktų lįsti po stalviršiu unsure.gif ... smile.gif
Atsakyti