Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(corney @ 2014 06 18, 19:33)
gal kas nepatinges ir koki savo varianta pasiulis blush2.gif ar kazka patars blush2.gif

Žiūriu aš į Jūsų naują planą ir galvoju - ar būtina daryti 2 įėjimus į virtuvę? Kam ji padaryta tokia pereinama? Juk tos durys riboja apstatymą tiek virtuvėje, tiek hole. Todėl galvočiau ne langelį užmūryti, o tas duris iš holo naikinti. Galėtų gautis tada kažkoks toks variantas:

user posted image

Žinoma, reiktų matmenis žiūrėti ir dėlioti, ar telpa tokiam variante stalas toje vietoje. Jūs pateikėt senąjį planą. Jeigu tokios didelės pertvarkos vykdomos, būtų naudinga matyti visų patalpų planą.

Papildyta:
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 18, 20:37)
drinks_cheers.gif  cia taip pat kaip as pripratau prie letai uzsidarancio klozeto dangcio ir sveciuose kai trinktelejau tai net issigandau kad nesuluztu  lotuliukas.gif

Lygiai tas pats, lygiai tas pats drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2014 06 18, 16:04)
tai va, jei viskas gerai atsidaro tai tada puolu visko aprašinėti: kas kaip už kiek ir ar pasiteisino smile.gif

Labai labai graži virtuvė smile.gif Atitinka mano skonį smile.gif
Gal galite pasidalinti medžiagų firmų pavadinimais ir spalvų pavadinimais? nes fasado spalva nereali wub.gif
Atsakyti
Juodai, nesulyginau specialiai, man labai nezinorejo griozdiskos virtuves svetaineje, plius irenginejant namus labai norejosi kad butu kitaip nei pas visus, ta prasme, jau tik ne blizgi plokste(ir ne del to kad negrazu, o todel, kad pas visus taip, kartais kaip kokiam sovietmeti pasijunti, lai pas visus voenodi baldai), kitas dalykas - norejosi kad daugiau plytos matytusi. siaip patenkinta.

O del rankeneliu-idomus dalykas, vonioje ir man nusimozoja labai. bet ten jos aliuminio spalvos, plius po kriaukle ir dar suniai valosi pats pavirsius.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 06 19, 09:14)
Kai is indaploves trauksiu indus, kur man juos patogiausia butu deti? 

Į stalčius šalia indaplovės ir stačus šalia šaldytuvo.
Va, iliustravau - juodas apskritimas tai Jūs:

user posted image

Neapsimoka perkelti orkaitę ir po kaitlente daryti stalčius, nes tuomet platesnius stalčius iškeisit į siauresnius.

QUOTE(Amelita @ 2014 06 19, 09:14)
Pas mus gaunas apie 5 m ar 7 m?

5m. Skaičiuojamas bėginis metras - t.y. grindų užstatymas. Viršutinių spintelių ilgis atskirai neskaičiuojamas.
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 06 19, 09:34)
Labai labai graži virtuvė smile.gif Atitinka mano skonį smile.gif
Gal galite pasidalinti medžiagų firmų pavadinimais ir spalvų pavadinimais? nes fasado spalva nereali  wub.gif

galiu tik is arti nufotkint ir atsiusti foto. nes kazkaip nesove i galva tokios info saugoti:) beje labai aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 06 19, 09:16)
pas mane yra po kaitlente stalčiai specialiai indams, po dešine indaplovė, o priešingoj pusėj pussalėj orkaitė. Manau, kad bus patogu

Pas Tave kitokia situacija... Šalia indaplovės stalčiai gerai. O Amelita nori šalia indaplovės orkaitę įtaisyt, kaip supratau, o stalčius visus pasidėjimams į priešingą pusę - manau neverta taip daryti.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 09:40)

Neapsimoka perkelti orkaitę ir po kaitlente daryti stalčius, nes tuomet platesnius stalčius iškeisit į siauresnius.

o kodėl tie stalčiai susiaurėtų?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 19, 09:14)
del vizualizacijos, tai tiesa pasakius, nezinau. daro draugas-profesionalas, kuris dirba sioj srity. galiu paklausti kas cia per programa

Supratau smile.gif. Jei nepamiršit, paklauskit smile.gif . Ačiū 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 09:44)
Pas Tave kitokia situacija... Šalia indaplovės stalčiai  gerai. O Amelita nori šalia indaplovės orkaitę įtaisyt, kaip supratau, o stalčius visus pasidėjimams į priešingą pusę - manau neverta taip daryti.

nu aš biškį ten susipainiojau, kur ji nori tą orkaitę perkelt hihihi.gif bet tai priešais jo, irgi patogu, gerai pabraižei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 06 19, 09:44)
o kodėl tie stalčiai susiaurėtų?

Dabar šalia indaplovės yra suplanuoti 71cm pločio stalčiai, o po kaitlente yra 60cm. Jei orkaitę kelia šalia indaplovės, po kaitlente gali pasidaryti tik 60cm stalčius.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 09:49)
Dabar šalia indaplovės yra suplanuoti 71cm pločio stalčiai, o po kaitlente yra 60cm. Jei orkaitę kelia šalia indaplovės, po kaitlente gali pasidaryti tik 60cm stalčius.

norėjau rašyt, bet pagalvojau, kad man sudėtinga su tais brėžiniais ir aš kažko nesuprantu doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2014 06 19, 08:41)
galiu tik is arti nufotkint ir atsiusti foto. nes kazkaip nesove i galva tokios info saugoti:) beje labai aciu:)

Tiks bet kokia info, nes kai pamačiau tą spalvą - įsimylėjau wub.gif Kažkas tokio visą laiką ir sukosi man galvoje smile.gif
O gal netyčia ant sąskaitos ar kito kokio doko išliko ta info? blush2.gif
Na bet kokiu atveju labai ačiū smile.gif
Atsakyti