Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Eve-line @ 2014 06 18, 06:36)
paruose man draugas 3d vizualizacijos drafta, nes as labai abejojau del spalvu ir kaip atrodys virtuve. Daug detaliu neivertinta (pvz kaip juosta virsuj,kad spinteles nesitrankytu, juosta apacioje, staliuko prie lango aukstis ir stalcius po juo, nes labai norejau paziureti pirmini vaizda, ir paskui tobulinti. Kai jau apsispresiu del gamintojo (uz tokia virtuve siulo nuo 5 iki 9 tukst), tai gal jis man perprojektuos visai kitaip.
ir nezinau del sienu. noreciau dazomu tapetu ir baltos spalvos.

Labai graži Jūsų vizulka thumbup.gif . Per telefoną žiūrėdama pamaniau, kad realios foto smile.gif . Su kokia programa draugas ją paišė?
Žinokit man ta ryški violetinė visai akių nebado bigsmile.gif . Jeigu tik Jums patinka ta spalva - kodėl gi ne? Bet turite būti tikra, kad neatsibos, nes fasadų pakeitimas turbūt nepigus malonumas unsure.gif .
Tas atsikišęs staliukas, kaip jau daug kas rašė, man nei šis, nei tas... Nei spalviškai, nei išpildymu man nelimpa jis čia. Kaip stalčius po juo atsidarinėsit? Jeigu Jums užtenka tokio pločio, tai geriau jau statmenai palangei jį pasukt - tikrai daug vietos neturėtų užimti. Kiek pamenu, sakėt pabandysit šitą vietą persipiešti. ar ne?
Truputį chaotiškas viršutinių spintelių išdėstymas - siauros, plačios, į šonus atsidarančios, į viršų atsidarančios... Bandyčiau jas apvienodinti kiek įmanoma labiau, nebūtinai stengiantis sutapdinti jų linijas su apatinių spintelių linijomis (ta siauroji pakabinama spintelė viryklės kairėje kažin ar bus patogi, ypač ta kur pačiam viršuje). Patikėkit, mažoje virtuvėje net nebus kur atsitraukti, kad pamatyti ar tos linijos sutampa, ar ne smile.gif . Mano virtuvėje viršutinės spintelės visai neatitinka apatinių... ir nieko smile.gif .
Plautuvę tikrai dėčiau be padėklos, nes labai gaila būtų sumažinti darbastalį tarp viryklės ir plautuvės. Kitoj pusėj, kaip suprantu, stalviršis bus ne 60cm gylio? siauresnis?, tad jis ir netaps pagrindiniu darbastaliu, juo labiau, kad viršuje pakabinamos spintelės, į kurių apatines briaunas lengvai galėsite susitrenkti galvą, dėl to, kad stalviršis ne 60cm gylio...
Vieno viršutinio stalčiaus, šaldytuvo dešinėje, rankenėlė kažkaip fasado apačioje - ar čia kokis pribumbasas, ar tiesiog netyčia taip gavosi?
Dažomi tapetai? O kam taip vargintis? Ir tapetuoti, o paskui dar dažyti... baltai (ar gerai supratau?)... Dvigubas darbas. Geriau jau arba dažyti, arba tapetuoti mirksiukas.gif .

Atsakyti
dazomus tapetus deda tam, kad sienas reiktu maziau lygint. Tada kreivos sienos ir nesugaudyti kampai maziau matos. Na bet gal kiti ir del grozio deda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 06 18, 23:05)
dazomus tapetus deda tam, kad sienas reiktu maziau lygint. Tada kreivos sienos ir nesugaudyti kampai maziau matos. Na bet gal kiti ir del grozio deda smile.gif

man atrodo kad tikrai ne tik minusams slepti. kas nori pvz isskirti viena siena faktura bet nenori/nepatinka tapetai, tai puikus sprendimas - dazyta siena bet kitokia
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2014 06 18, 12:21)
sveikos, gal kas gali patarti ar padeti, noretume persidazyti virtuves spinteliu dureles, ar brangus malonumas, gal kas daresi, idomu kiek iseitu, gal kas parekomenduotu net pas ka kreiptis , ar ilgai procesas uztrunka, galvojom gal net patiems bandyti, bet truputi baime kad nebutu blogiau

Pas Jus masyvo durelės?
Papildyta:
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 18, 17:20)
popierius ir plastikas dedamas jau i viena,kiek girdejau, tad man uztektu dvieju virtuveje: plastikas,metalas,popierius ir buitines atliekos 4u.gif stikla deciau i katiline/sandeliuka ax.gif

Juo labiau tam skirtas kibiras stalčiuje bus per mažas. Jeigu ruošiatės rimtai rūšiuoti, siūlau ir šitom atliekom įsitaisyt kokią talpą sandėliuke, o stalčiuje palikti tik buitinėm atliekom.
Atsakyti
siek tiek pakoregavom. del spinteliu dar, aisku, kalbesiu su gamintoju ir jis darys jau ta galutini projekta. vienoj spintelej, tai ten klaida, kad rankena nuleista i apacia.
as vis pergyvenu del to stalo. vietos mazai, ir ji reikes apeidinet ratais norit paiekt priesinga puse...
tapetus klijuosim tik del lygesniu sienu.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Staliuką pasukit 90 laipsnių kampu, kad jo siaurasis galas remtųsi į palangę.
Ir dar pagalvojau - jeigu sakote, kad daug negaminate, tai kam Jums tiek daug pakabinamų spintelių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 birželio 2014 - 06:42
Kad ir nemėgėja aš ryškių spalvų, bet manęs kažkaip nevargina ir visai gerai atrodo šios virtuvės spalvos, ta virtuvė visiškai manęs neerzina, vo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 07:37)
Staliuką pasukit 90 laipsnių kampu, kad jo siaurasis galas remtųsi į palangę.
Ir dar pagalvojau - jeigu sakote, kad daug negaminate, tai kam Jums tiek daug pakabinamų spintelių?

nors negaminu daug (isskyrus kokia kiausiniene ar kose), bet ateity tikiuosi, kad prabus tas noras valgyti sveikai smile.gif Tuo labiau jei bus seima. Bet siaip atkrenta net 4 spinteles, nes 1 butu duju skaityklis (siauram prie lango), gartraukio vamzdis eitu per per 3 spinteles (bet del isdestymo dar tarsiuso su baldu gamintoju).
o ir siaip man reiaki spinteliu visokiom arbatom, taurem ir lekstem, kruopas sudeti ir visokias duonkepes, multivarkas ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2014 06 18, 17:04)
puolu visko aprašinėti: kas kaip už kiek ir ar pasiteisino smile.gif

Ačiū, kad pasidalinot ir taip išsamiai aprašėt visokius niuansus 4u.gif
Šaunu, kad pasigaminot būtent tokią virtuvę, kokios Jums reikia ir dabar džiaugiatės ja thumbup.gif .

Kiek keista, kad nesulyginot įmontuojamo šaldytuvo spintos su kitom pakabinamom spintelėm, bet gal čia specialiai taip, toks sumanymas unsure.gif .
Dėl tų įfrezuojamų rankenėlių, tai daug kas džiaugias, o man jos nelabai - turiu vonios spintelėje. Nusiterlioja jos man kur kas labiau, nei virtuvės įprastos rankenėlės. Virtuvėje rankenėlių nė karto nevaliau dar, o vonioje įfrezuotas jas valyk nors kasdien... Ir ankstesnėje virtuvėje su šepetėliu tikrai nė karto rankenėlių nevaliau schmoll.gif . Lygios jos tokios buvo, nebuvo kur tam šepetėliui pasireikšt... Vat tokio tipo rankėnėlės:

user posted image

O dabar va tokios pas mane - čia atrodo jau būtų kur šepetėliui darbuotis, tačiau dėkinga jų faktūra - nieko nesimato bigsmile.gif , bet ir nenusiterlioja man įprastos rankenėlės kažkaip...

user posted image
user posted image

Teisingai darėt, kad nepasirinkot baro kaip pagrindinės valgymo vietos - tikrai būtų nepatogu. Baras, o aš visad geriau sakau pusbaris (stalviršio aukščio), tinka tada, kai stalas valgymui yra atskirai, tačiau dar yra erdvės pasidaryti ir tokį pasisėdėjimo kampelį.
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 19, 08:51)
bet ateity tikiuosi, kad prabus tas noras valgyti sveikai smile.gif

Supratau smile.gif. Vadinas planuojat šitą virtuvę ilgesniam laikui? Na, jei esate tikra, kad užsibūsite šitam būste ilgesnį laiką, tada sutinku su Jumis. Gaila, žinoma, kad skalbyklės neišeina vonioje įtalpinti... Man virtuvė skalbyklei ne vieta unsure.gif ... tačiau kai nėra pasirinkimo, darai taip, kaip išeina.
Tai su kokia programa vizulką piešiate? Ar čia kokia paslaptis? unsure.gif
Atsakyti
Labas, reikia dar mini konsultacijos:

Virtuves isdestymas toks.

user posted image

Kai is indaploves trauksiu indus, kur man juos patogiausia butu deti? g.gif
Prie lango nebus stalciu, kadangi ten yra radijatorius. Kriaukles bus arciau lango apie 30 cm nuo jo.

Yra du variantai:
1. Stalciai uz indaploves.
2. Perkelti pacia orkaite po salele, o kaitlente palikti toje pacioje vietoje kur buvo. Ir po kaitlente daryti stalcius, i kuriuos galeciau sudeti indus. Gartraukis bus tik virs kaitlentes.

Kaip manot? O gal turit dar koki varianta? Geresni?

Ir kaip skaiciuojat tuos virtuves metrus? Kaip mano atveju skaciuoti, kai virsutines spinteles bus tik prie sienos? Pas mus gaunas apie 5 m ar 7 m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 19 birželio 2014 - 08:16
QUOTE(Juodai @ 2014 06 19, 09:08)

Supratau smile.gif. Vadinas planuojat šitą virtuvę ilgesniam laikui? Na, jei esate tikra, kad užsibūsite šitam būste ilgesnį laiką, tada sutinku su Jumis. Gaila, žinoma, kad skalbyklės neišeina vonioje įtalpinti... Man virtuvė skalbyklei ne vieta  unsure.gif ... tačiau kai nėra pasirinkimo, darai taip, kaip išeina.
Tai su kokia programa vizulką piešiate? Ar čia kokia paslaptis? unsure.gif

taip, galvojom su tevu ka daryt su skalbykle, bet kitaip nieko nesugalvojom, niekur netelpa sad.gif
del vizualizacijos, tai tiesa pasakius, nezinau. daro draugas-profesionalas, kuris dirba sioj srity. galiu paklausti kas cia per programa
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 06 19, 09:14)

Kai is indaploves trauksiu indus, kur man juos patogiausia butu deti?  g.gif
Prie lango nebus stalciu, kadangi ten yra radijatorius.

Yra du variantai:
1. Stalciai uz indaploves.
2. Perkelti pacia orkaite po salele, o kaitlente palikti toje pacioje vietoje kur buvo. Ir po kaitlente daryti stalcius, i kuriuos galeciau sudeti indus. Gartraukis bus tik virs kaitlentes.

Kaip manot? O gal turit dar koki varianta? Geresni?

pas mane yra po kaitlente stalčiai specialiai indams, po dešine indaplovė, o priešingoj pusėj pussalėj orkaitė. Manau, kad bus patogu
Atsakyti