QUOTE(Eve-line @ 2014 06 18, 06:36)
paruose man draugas 3d vizualizacijos drafta, nes as labai abejojau del spalvu ir kaip atrodys virtuve. Daug detaliu neivertinta (pvz kaip juosta virsuj,kad spinteles nesitrankytu, juosta apacioje, staliuko prie lango aukstis ir stalcius po juo, nes labai norejau paziureti pirmini vaizda, ir paskui tobulinti. Kai jau apsispresiu del gamintojo (uz tokia virtuve siulo nuo 5 iki 9 tukst), tai gal jis man perprojektuos visai kitaip.
ir nezinau del sienu. noreciau dazomu tapetu ir baltos spalvos.
ir nezinau del sienu. noreciau dazomu tapetu ir baltos spalvos.
Labai graži Jūsų vizulka . Per telefoną žiūrėdama pamaniau, kad realios foto . Su kokia programa draugas ją paišė?
Žinokit man ta ryški violetinė visai akių nebado . Jeigu tik Jums patinka ta spalva - kodėl gi ne? Bet turite būti tikra, kad neatsibos, nes fasadų pakeitimas turbūt nepigus malonumas .
Tas atsikišęs staliukas, kaip jau daug kas rašė, man nei šis, nei tas... Nei spalviškai, nei išpildymu man nelimpa jis čia. Kaip stalčius po juo atsidarinėsit? Jeigu Jums užtenka tokio pločio, tai geriau jau statmenai palangei jį pasukt - tikrai daug vietos neturėtų užimti. Kiek pamenu, sakėt pabandysit šitą vietą persipiešti. ar ne?
Truputį chaotiškas viršutinių spintelių išdėstymas - siauros, plačios, į šonus atsidarančios, į viršų atsidarančios... Bandyčiau jas apvienodinti kiek įmanoma labiau, nebūtinai stengiantis sutapdinti jų linijas su apatinių spintelių linijomis (ta siauroji pakabinama spintelė viryklės kairėje kažin ar bus patogi, ypač ta kur pačiam viršuje). Patikėkit, mažoje virtuvėje net nebus kur atsitraukti, kad pamatyti ar tos linijos sutampa, ar ne . Mano virtuvėje viršutinės spintelės visai neatitinka apatinių... ir nieko .
Plautuvę tikrai dėčiau be padėklos, nes labai gaila būtų sumažinti darbastalį tarp viryklės ir plautuvės. Kitoj pusėj, kaip suprantu, stalviršis bus ne 60cm gylio? siauresnis?, tad jis ir netaps pagrindiniu darbastaliu, juo labiau, kad viršuje pakabinamos spintelės, į kurių apatines briaunas lengvai galėsite susitrenkti galvą, dėl to, kad stalviršis ne 60cm gylio...
Vieno viršutinio stalčiaus, šaldytuvo dešinėje, rankenėlė kažkaip fasado apačioje - ar čia kokis pribumbasas, ar tiesiog netyčia taip gavosi?
Dažomi tapetai? O kam taip vargintis? Ir tapetuoti, o paskui dar dažyti... baltai (ar gerai supratau?)... Dvigubas darbas. Geriau jau arba dažyti, arba tapetuoti .