Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

Tercija, o keliu cm aukstyje rozetes virs darbastalio? Man pasirode aukstokai.
Cia Jusu foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 birželio 2014 - 17:48
QUOTE(Amelita @ 2014 06 18, 18:46)
Tercija, o keliu cm aukstyje rozetes virs darbastalio? Man pasirode aukstokai.
Cia Jusu foto.

man tai nemaišo tokiam aukšty kažkaip. nors ir pas mane bus panašiai biggrin.gif kadangi tikėjaus, kada palangė bus aukščiau, stalviršis taip pat, tai suplanavau rozetes beveik "prie pat", o gausis irgi panašiai kaip čia

merginos, nu daugiau kas pasakykit, ar tikrai patogu kai šiuklės stalčiuje, prie kriauklės stovint atidarinėt patogu? ypač jei rankenėlės bus išfrezuotos? a? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 06 18, 18:54)
man tai nemaišo tokiam aukšty kažkaip. nors ir pas mane bus panašiai biggrin.gif kadangi tikėjaus, kada palangė bus aukščiau, stalviršis taip pat, tai suplanavau rozetes beveik "prie pat", o gausis irgi panašiai kaip čia
merginos, nu daugiau kas pasakykit, ar tikrai patogu kai šiuklės stalčiuje, prie kriauklės stovint atidarinėt patogu? ypač jei rankenėlės bus išfrezuotos? a? 4u.gif

pasibandžiau prie stalčių kažką daryt ant stalviršio, nu lyg netrukdo g.gif bet vat ar man tikrai verta tą stalčių daryt. rūšiuot nesiruošiu, pas mus kieme net nėra rūšiavimo konteinerių, aš ten planuoju laikyt šiukšlių kibirą, gal bulvių kibirėlį, morkų ar pan...indaplovės priemones... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 birželio 2014 - 18:01
Verta, Teka, tikrai verta.
Atsakyti

aš tik kažkaip planavau daryti po kriaukle, tai dabar suprasntu kad nepatogu būtų buve, geriau šaliai kriauklės, nes kai stovi tai reiktų atsitraukti pačiai, o dabar nereikia.

Dėl rozečių tai labai nesukau sau galvos ir apskritai koks čia patogumas ar jos aukščiau ar žemiau? žemiau jei dedi, mažiau laidai matosi, bet per vidurį man gražiau...
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2014 06 18, 19:14)
Dėl rozečių tai labai nesukau sau galvos ir apskritai koks čia patogumas ar jos aukščiau ar žemiau? žemiau jei dedi, mažiau laidai matosi, bet per vidurį man gražiau...

Jokiu rozetes laidu neturi matytis, jie turi buti sienoje. O jei turit galvoje virdulio laidus, tai taip, jie matosi..Bet jei pati rozete yra zemiau, ji ne taip krenta i akis. Man graziau, kai pati rozete siek tiek zemiau. Pamatuokit kiek cm pas jus nuo stalvirsio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 birželio 2014 - 18:35
QUOTE(Juodai @ 2014 06 18, 16:00)
Tai aišku, kad galima smile.gif

na tai kaip ir minejau kolkas esame grindu betonavimo stadijoje, bet jau dabar reikia +/- apgalvoti isdestyma, kad tinkamai pasikloti vamzdzius rolleyes.gif

sioje patalpoje planuojama virtuve

user posted image

user posted image

* raudonai pazymetas langas, esant reikalui galima uzmuryti
* zaliai pazymeta siena planuojame stumti i kolidoriu apie 0,5m , taip padidinant virtuve
kolkas galvoje tik toks isdestymas (sviesus kvadratas kampe - saldytuvas)

user posted image

gal kas nepatinges ir koki savo varianta pasiulis blush2.gif ar kazka patars blush2.gif kazka idomesnio pasiulys labai dekinga busiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corney: 18 birželio 2014 - 19:01
tercija nu smagu kad viskas tinka ir patinka, kad vrtuve atitiko jusu lukescius 4u.gif

apie razetas kalbant tai net enzinau kokiam auksty pas mus bus biggrin.gif pasakiau elektrikui kai vedziojo kuriose vietose virs stalvirsio ju man reikia o kiek cm nuo stalvirsio net neminejau tai turbut padare pagal kazkokius standartus biggrin.gif

Teka nu tikrai stalcius patogiau... net ir laikant vienakibira siukslem, valiklius visokius ar pan, nereiks stumdyt kibiro norint pasiekti bulves ar koki valikli mirksiukas.gif as isvis esu stalciu manjake doh.gif biggrin.gif pas mane ne vienos spintutes nebus, isskyrus virsutiniu biggrin.gif

corney truksta ismatavimu kad kasnors kanors pataru 4u.gif
Atsakyti
aš tik kažkaip planavau daryti po kriaukle, tai dabar suprasntu kad nepatogu būtų buve, geriau šaliai kriauklės, nes kai stovi tai reiktų atsitraukti pačiai, o dabar nereikia.

Pačiai atsitraukti reikia minimaliai - tik užpakalį atkiši atgal pradaraydama, išmeti ką reikia, su keliu uždarai ir toliau darbuojies prie plautuvės. Nė žingsnio niekur žengt nereikia. Laaaabai patogu thumbup.gif .
Šalia plautuvės daryti šiukšlių stalčių neprotinga, nes kas tada bus po plautuve?

Dėl grožio, žinome, nesiginčijama... Tačiau įprastai, bent jau pas mane, laidai būna sukišti į rozetes, tai jie tokie kabantys man visai negražu. Kaip ir tos rozetės kažkur
per vidurį... Bet, kaip minėjau, skonio reikalas smile.gif.
Kažkada buvau kėlus brėžinuką:

user posted image

kur rodžiau, kad esant 910cm stalviršio aukščiui, man optimalus rozečių aukštis yra 980cm (iki centro). Gaunas kad nuo stalviršio iki rozetės krašto 3cm - per akis tokio atstumo. Tada ir laidai nesitabaluoja, ir pati rozetė pasislepia už įrenginio.

________

Tuoj paskaitysiu, ką čia prirašėt... ba šiandien tik probėgom skaičiau, o nieko neparašiau... doh.gif . Badas, reikia pasireikšt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 birželio 2014 - 19:00
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 18, 18:42)
corney truksta ismatavimu kad kasnors kanors pataru  4u.gif

aciu uz pastaba, pakoregavau zinute blush2.gif
Atsakyti
del rozeciu tai 24 cm virs stalvirsio rozetes vidurys. manau tikrai galima ir zemiau daryti.
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2014 06 17, 20:52)
musu virtuve L raides tai kiek imoniu klausiu sako kaina bus apie 10 000,musu virtuve apie 7m.cia brangu?ar cia normali kaina?cia parase bus su Blum ir blyzgi virtuve,tik problema nezinau kokiu spinteliu noriu niekaip negaliu nupiesti kokia man patiktu virtuve g.gif patarkite del blyzgiu virtuviu ar lengvai priziurimos?ar labia reikalinga Blum sistema?ACIU 4u.gif

Mūsų virtuvė 6,5m, tai su MDF fasadais dar brangiau paskaičiavo preliminarias kainas. Jeigu Jums skaičiavo MDF fasadus, tai nebrangu, jei plokštę - brangoka.
Blizgūs šviesūs fasadai - gerai, nes gerai valysis, nelabai ant jų nučiupinėjimai matysis. Ant tamsių blizgių labiau nučiupinėjimai matysis. Kaip su nusibraižymu - nežinau. Jau ne kartą apie tai rašiau, pamenu klausėt visai neseniai smile.gif .
Blum sistema - tai ne vienas daiktas virtuvėje. Tai yra baldų furnitūros gamintojas. Galite dėti pvz tik į stalčius blum bėgelius su švelniu uždarymu, galite dėti tik į pakabinamas spinteles Blum lankstus. Galite visur blum lankstus/bėgelius susidėt ir dar visokių blum pribumbasų, kaip šiukšlių sistemos, stalčių įdėklai, visokie kitokie organaizeriai prisidėt. Vat nuo to ir skiriasi kaina.
Blum furnitūra yra laikoma ilgaamže ir kokybiška. Yra ir kitų gerų gamintojų, jie gal kiek pigesni. Aš 8 metus pagyvenus su švleniai besidarinėjančiais stalčiais blum dėka, su švelniai užsidarančiomis pakabinamų spintelių durelėmis taip pat blum stabdiuko dėka, jokių kitokių ir nenorėčiau... nemokėčiau gyventi su kitokiais - nuolat trankyčiausi doh.gif ... biggrin.gif aišku, prie visko yra priprantama.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 18, 19:48)
Dėl grožio, žinome, nesiginčijama... Tačiau įprastai, bent jau pas mane, laidai būna sukišti į rozetes, tai jie tokie kabantys man visai negražu. Kaip ir tos rozetės kažkur
per vidurį... Bet, kaip minėjau, skonio reikalas  smile.gif.
Kažkada buvau kėlus brėžinuką:

user posted image

kur rodžiau, kad esant 910cm stalviršio aukščiui, man optimalus rozečių aukštis yra 980cm (iki centro). Gaunas kad nuo stalviršio iki rozetės krašto 3cm - per akis tokio atstumo. Tada ir laidai nesitabaluoja, ir pati rozetė pasislepia už įrenginio.

________

Tuoj paskaitysiu, ką čia prirašėt... ba šiandien tik probėgom skaičiau, o nieko neparašiau...  doh.gif . Badas, reikia pasireikšt  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai kuo zemiau tuo graziau, iskart vyrui skambinau kad pamatuotu kokiam auksty doh.gif bus negrazu pas mane biggrin.gif 108cm, stalvirsis ties 94cm..
reiskites tik reiskites, jums tai puikiai sekas biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 06 18, 20:22)
Aš 8 metus pagyvenus su švleniai besidarinėjančiais stalčiais blum dėka, su švelniai užsidarančiomis pakabinamų spintelių durelėmis taip pat blum stabdiuko dėka, jokių kitokių ir nenorėčiau... nemokėčiau gyventi su kitokiais - nuolat trankyčiausi  doh.gif ...  biggrin.gif aišku, prie visko yra priprantama.

drinks_cheers.gif cia taip pat kaip as pripratau prie letai uzsidarancio klozeto dangcio ir sveciuose kai trinktelejau tai net issigandau kad nesuluztu lotuliukas.gif
Atsakyti