Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Eve-line @ 2014 06 18, 09:36)

kriaukles noriu 60 cm su padeklu (nemegstu be padeklo), mazesnio dydzio nelabai radau...

pvz Franke Maris 611-62foto

Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 18, 14:28)
siuksliadeziu sistemoms staciaus nereikia, nes jos turi savo rema, savo laikiklius, kai kurios turi dangti, kuris lieka spintelej- atidarot siuksliadeze - ji be dangcio, uzdarot siuksliadeze ji spinteleje uzsidaro dangciu ir neskleidzia kvapu. tiesiog prie tos sistemos tuomet yra pritvirtinamas fasadas ir pati siuksliadezes anga buna aukstai, i stalciu kai dedi reik prieiti is sono kad imest siuksle, o kai aukstai tai atsidarius iskart ir dedi. Mano favoritas kuriuo prekiauja UK ir kainuoja 240 svaru. cia kaina ju su blatais nes mano seses vyras gauna special nuolaidas biggrin.gif  gaila buvo tokiu pinigu blush2.gif

aaa, nu nežinojau apie tokius rėmus.

o jūs mane su tuo stalčium šiukšlių subalamutinot. galvojau taip, kad jau mano šiukšlės bus po kriaukle, šalia indaplovė, tai galvojau dedant indus į indaplovę, atsidariau dureles šiukšlinės (į kitą pusę nei indaplovė) ir metu ką reik į šiukšlinę, ko nereik į indaplovę, tos durelės niekam netrukdo. o jei daryčiau stalčių, tai man turėtų būt nepatogu gi stovėt. nes stalčius atidarytas, po kaire indaplove. ar patogu? nes šian vėl susiparinau doh.gif per jus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 birželio 2014 - 14:32
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 18, 12:37)

fasadu patiem dazyti tikrai nesiulyciau schmoll.gif  pasiteiraukit baldininku apie galimybe atnaujinti ax.gif

kodėl gi ne, jei patinka kaimiškas ar skandinaviškas stilius ir neerzins netobulumas ax.gif
Atsakyti
sveikos, čia tų temų apie virtuvę kelios, vis skaitinėjausi čia, tai jaučiu pareigą įkelti savo virtuvę ir parodyti galutinį rezultatą, bet nežinau į kurią temą kelt tas foto?
Atsakyti
Kelkit čia wink.gif. Šita tema apie virtuves bene aktyviausia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(corney @ 2014 06 17, 23:54)
Sveikos, tvarkomes namus, kolkas esame tik grindų betonavimo stadijoje, bet jau reikia apgalvoti +/- baldų išdėstymą, kad pakloti vamzdzius blush2.gif ar sioje temoje galima ikelti tik patalpos planą, gal ką įdomaus ir apgalvoto pasiulysite ( apie ka mes nepagalvojome blush2.gif ) ar yra kokia kita tema? gal galite nukreipti? blush2.gif

Tai aišku, kad galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 06 18, 15:32)

o jūs mane su tuo stalčium šiukšlių subalamutinot. galvojau taip, kad jau mano šiukšlės bus po kriaukle, šalia indaplovė, tai galvojau dedant indus į indaplovę, atsidariau dureles šiukšlinės (į kitą pusę nei indaplovė) ir metu ką reik į šiukšlinę, ko nereik į indaplovę, tos durelės niekam netrukdo. o jei daryčiau stalčių, tai man turėtų būt nepatogu gi stovėt. nes stalčius atidarytas, po kaire indaplove. ar patogu? nes šian vėl susiparinau doh.gif per jus  biggrin.gif

biggrin.gif pas mane taip pat bus bet nematau bedos... vis tiek dazniausiai visas "Siuksles" sumetu i viena lekste o jau po to is vienos lekstes viska i siuksline sumetu ir tada plaunu ar desiu i indaplove biggrin.gif na kiekvienam savo. As kadangi planuoju rusiuoti siuksles tai man stalciuje patogiau... jei butu viena siuksliadeze tai gal ir nebutu tokio noro islaidauti biggrin.gif

QUOTE(laumzirge @ 2014 06 18, 16:21)
kodėl gi ne, jei patinka kaimiškas ar skandinaviškas stilius ir neerzins netobulumas ax.gif

nebent tik tai...bet jeigu butu taip tai kam perdazinet? biggrin.gif

QUOTE(tercija @ 2014 06 18, 16:34)
sveikos, čia tų temų apie virtuvę kelios, vis skaitinėjausi čia, tai jaučiu pareigą įkelti savo virtuvę ir parodyti galutinį rezultatą, bet nežinau į kurią temą kelt tas foto?

kelkit kelkit, ivertinsim ir pasidziaugsim thumbup.gif
Atsakyti
mano virtuvė1

mano virtuvė 2

mano virtuvė 3

mano virtuvė 4

mano virtuvė 5
Papildyta:
tai va, jei viskas gerai atsidaro tai tada puolu visko aprašinėti: kas kaip už kiek ir ar pasiteisino smile.gif
Atsakyti
Atsidaro atsidaro, galit aprašyt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 18, 17:01)
As kadangi planuoju rusiuoti siuksles tai man stalciuje patogiau... jei butu viena siuksliadeze tai gal ir nebutu tokio noro islaidauti biggrin.gif

Stalčiuje daug neprirūšiuosit... per maži kibirai. Mes pirkom iš Ikea atskirai dėžes 3 - popieriui, plastikui ir stiklui. Per savaitę prisipildo beveik.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 18, 17:13)
Stalčiuje daug neprirūšiuosit... per maži kibirai. Mes pirkom iš Ikea atskirai dėžes 3 - popieriui, plastikui ir stiklui. Per savaitę prisipildo beveik.

popierius ir plastikas dedamas jau i viena,kiek girdejau, tad man uztektu dvieju virtuveje: plastikas,metalas,popierius ir buitines atliekos 4u.gif stikla deciau i katiline/sandeliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2014 06 18, 17:04)
mano virtuvė1

mano virtuvė 2

mano virtuvė 3

mano virtuvė 4

mano virtuvė 5
Papildyta:
tai va, jei viskas gerai atsidaro tai tada puolu visko aprašinėti: kas kaip už kiek ir ar pasiteisino smile.gif

mūsų svetainė su virtuve 35kv tai virtuvė užma apie trečdalį ploto - manau otimalus santykis. Bariukas užstoja visokius indus ir lėkštes iš svetainės pusės. Labai džiaugiuosi, kad nedariau baro prie kurio valgyčiau, o darėm stalą, nes susitaupė vietos svetainėje, patogiau valgyti prie stalo, plius jei reik kočioti tešlą taip pat patogiau nei ant stalviršio. Didžiausias privalumas lyginant barą ir valgomą stalą, kad atėjus daugiau svečių jį galima perstatyti, išskleisti ir jau pietums gali susodinti daug svečių, tik pas mus jis kolkas neišskeidžiamas (pritrūkom litų brangiasnem smile.gif )
Taip pat labai patenkinta ištraukiama šiukšledėže ir nerekomenduoju daryti kitokios smile.gif trūkumas yra tik kai įfrezuotos rankenėlės, kad sunkiau ją atidaryti kai pilna, bet man tos rankenėlės buvo prioritetas tai nepergyvenu dėl šio trūkumo. Šios rankenėlės man labiau patinka ne tik kasd ir šiaip gražiau, bet ir labai praktiška: jas labai paprasta nuvalyti, priešiongai nei kitokias. vis vargdavau su šepetukais ir pan, o čia tik skuduriuku prabrauki ir viskas.
Taip pat labai patenkinta bariuku: iš svetainės pusės ten susidėjom alkocholį, taures ir knygas, o iš virtuvės pusės stalčiai, plius įgilinta yra virš stalviršio, tai ten cukrinė arbatos ir panašūs niekučiai gaunasi paslėpti ( labai liuks dalykas mėgstantiem, kad nesimatytų įvairios smulkmenos)
pats išsėstymas - kriauklė kaitlentė ir šaldytuvas patogus
Labai patinka karuselė kampinėje spintelėje ir tokią darnatis būtinai patariu nedėti lentynų, o dėtis tą karuselę, nes paprasčiausai praktiškai nepanaudosit viso turimo ploto, o dabar ten mano puodai ir keptuvės, labai patogu, tik pasuko ir išsiimu ko reik, nereik atsiklaupus kuiostis, atstuminėti kitų daiktų ir traukti.
Labai patinka plytos, šiaip niekur neradau forume info apie jas ir vis dvejojau, bet gerai impregnavom ir kai jos sendintos tai niekas nesimato, visiškai nereikia valyti, net prie kaitentės buvo smarkiai aliejum apsitaškę, po pusvalndžio net norint nerasi kur buvo nutiškę.
stalvišris sudėtingas reikalas. Kadangi buvo pats gražiausiais juodas, o dažniausia jie būna tokie blizgųs tai pabijojau imti visiškai juodą, šis yra su tokiu lyg sendintu motyvu, dalinai matinis ir daugiau grafito spalvos, tai vargstu dėl to, kad menkiausias lašiukas ar puoselio padėjimas palieka ratilus. trupinukai irgi labai matosi, na bet grožis reikalauja aukų smile.gif
ai, dar labai patinka ištraukiama prieskonių lentylė tarpe tarp kaitlentės ir šaldytuvo.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 06 18, 13:10)
o pas Jus ta "spardoma" šiukšlių dėžė ar paprastojo rankinio atidarymo? rolleyes.gif

Paprastai ranka atidaroma,jei but spardoma bijau,kad iš baltos liktu juoda,nes mažieji beždžioniukai spardytu kaip papuola biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2014 06 18, 15:32)

o jūs mane su tuo stalčium šiukšlių subalamutinot. galvojau taip, kad jau mano šiukšlės bus po kriaukle, šalia indaplovė, tai galvojau dedant indus į indaplovę, atsidariau dureles šiukšlinės (į kitą pusę nei indaplovė) ir metu ką reik į šiukšlinę, ko nereik į indaplovę, tos durelės niekam netrukdo. o jei daryčiau stalčių, tai man turėtų būt nepatogu gi stovėt. nes stalčius atidarytas, po kaire indaplove. ar patogu? nes šian vėl susiparinau doh.gif per jus  biggrin.gif

Pas mane būtent taip ir yra,indaplovė śalia,man visai nemaišo,atsidariusi bunu kartu ypač kai puodukus dedu plaut,tirščius kavos išmetinėju.
Atsakyti
QUOTE(EB @ 2014 06 18, 17:27)
Paprastai ranka atidaroma,jei but spardoma bijau,kad iš baltos liktu juoda,nes mažieji beždžioniukai spardytu kaip papuola biggrin.gif

aišku biggrin.gif
Atsakyti