Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Eve-line @ 2014 06 18, 10:17)
Tuoj bandysim perpiest su normaliu stalu ir tamsesne violetine. as labai nenoriu virtuves zemes spalvu... Mano vonia baltai-violetine, tai taip grazu ir aki neriezia, bet ta violetine tamsi

esu mačiusi itališkų virtuvių, kur derinta balta su baklažanine. vaizdas wub.gif
Atsakyti
Laba,na śtai,paprastas stalčius ir susidėjau ikea dėžes.
user posted image
Atsakyti
Na pritariu visoms dėl Eveline virtuvės, ir išvis man ji tokia lavai jau chaotiška, jokio vientisumo... blush2.gif
Stalas gali būti ne 70cm, o pvz 50, ir dabar ne ką platesnis papieštas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 18 birželio 2014 - 10:17
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 18, 10:36)
mikrobange man reikalinga, nes as negaminu visai ir daznai man reikia pasildyti maista, nes kitaip nespeju nieko.. Gal ateity ir nereikes, ir desiu tenais kokias knygas...

kam tada tokia didelė stacionari viryklė, dėk dviejų vietų montuojamą kaitlentę ant viršaus mirksiukas.gif ir orkaičių būna kompaktiškesnių mirksiukas.gif mažas staliukas dviems gal būtų gražiau g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 18 birželio 2014 - 10:27
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 18, 06:36)

pritariu merginom del ryskumo, prigesinti spalva tikrai reiktu nes pavargs akys biggrin.gif dar virs saldytuvo siulyciau ikomponuot spintute, jei jau viskas toje sienoje iki lubu. Stalas man irgi truputi nei i tema atrodo su tokia spalva ir forma blush2.gif gal geriau staliuka prisitaikysit koki mazuliuka, negu toki is ploksciu daryt?

QUOTE(Teka @ 2014 06 18, 08:30)
o ar nėra prie kiekvienos šiukšlių dėžėsa parašyt išmatavimų?

as ziurejau su remu ikomponuotos trys siuksliadezes, na jas kaip suprantu kabint prie fasado butu galima g.gif tai ten buvo tik plotis 60 cm parasytas, nei gylio, nei aukscio neivardinta mirksiukas.gif

QUOTE(EB @ 2014 06 18, 10:41)
Laba,na śtai,paprastas stalčius ir susidėjau ikea dėžes.
user posted image

liuks thumbup.gif ziuriu be remo emet? ar jo nesimato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta7777: 18 birželio 2014 - 10:49
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 18, 11:47)
pritariu merginom del ryskumo, prigesinti spalva tikrai reiktu nes pavargs akys biggrin.gif  dar virs saldytuvo siulyciau ikomponuot spintute, jei jau viskas toje sienoje iki lubu. Stalas man irgi truputi nei i tema atrodo su tokia spalva ir forma blush2.gif  gal geriau staliuka prisitaikysit koki mazuliuka, negu toki is ploksciu daryt?
as ziurejau su remu ikomponuotos trys siuksliadezes, na jas kaip suprantu kabint prie fasado butu galima g.gif  tai ten buvo tik plotis 60 cm parasytas, nei gylio, nei aukscio neivardinta  mirksiukas.gif
liuks thumbup.gif  ziuriu be remo emet? ar jo nesimato?

Be remo,taip susistačiau ir viskas,tiko išmatavimai tip top ir puikiai stovi wink.gif
Jei dar kada tektu projektuotis virtuve tai tik stalčiuje šiukšliu dėžė,nes patogumas super!
Atsakyti
sveikos, gal kas gali patarti ar padeti, noretume persidazyti virtuves spinteliu dureles, ar brangus malonumas, gal kas daresi, idomu kiek iseitu, gal kas parekomenduotu net pas ka kreiptis , ar ilgai procesas uztrunka, galvojom gal net patiems bandyti, bet truputi baime kad nebutu blogiau
Atsakyti
QUOTE(EB @ 2014 06 18, 12:02)
Be remo,taip susistačiau ir viskas,tiko išmatavimai tip top ir puikiai stovi  wink.gif
Jei dar kada tektu projektuotis virtuve tai tik stalčiuje šiukšliu dėžė,nes patogumas super!

tai va, as irgi nusimaciau stalciu po kriaukle ir planuoju pati komponuotis smile.gif norejau iskart pirkti sistema ir tada atidarius stalciu jos kabetu, butu daaar patogiau, bet bus gerai taip kaip pasidarysim smile.gif bet kokiu atveju patogiau nei siuksliadeze paprastoj spintelej itaisyta drinks_cheers.gif

fasadu patiem dazyti tikrai nesiulyciau schmoll.gif pasiteiraukit baldininku apie galimybe atnaujinti ax.gif

Atsakyti
Be remo,taip susistačiau ir viskas,tiko išmatavimai tip top ir puikiai stovi  wink.gif

o pas Jus ta "spardoma" šiukšlių dėžė ar paprastojo rankinio atidarymo? rolleyes.gif
Atsakyti

Pritariuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 18, 11:47)
pritariu merginom del ryskumo, prigesinti spalva tikrai reiktu nes pavargs akys biggrin.gif  dar virs saldytuvo siulyciau ikomponuot spintute, jei jau viskas toje sienoje iki lubu. Stalas man irgi truputi nei i tema atrodo su tokia spalva ir forma blush2.gif  gal geriau staliuka prisitaikysit koki mazuliuka, negu toki is ploksciu daryt?
as ziurejau su remu ikomponuotos trys siuksliadezes, na jas kaip suprantu kabint prie fasado butu galima g.gif  tai ten buvo tik plotis 60 cm parasytas, nei gylio, nei aukscio neivardinta  mirksiukas.gif
liuks thumbup.gif  ziuriu be remo emet? ar jo nesimato?

aš tai kaip suprantu, jei yra stalčius, tai ir dedat tas dėžes kaip norit, kuo ta sistema kitokia, nei stalčius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 06 18, 14:02)
aš tai kaip suprantu, jei yra stalčius, tai ir dedat tas dėžes kaip norit, kuo ta sistema kitokia, nei stalčius? g.gif

siuksliadeziu sistemoms staciaus nereikia, nes jos turi savo rema, savo laikiklius, kai kurios turi dangti, kuris lieka spintelej- atidarot siuksliadeze - ji be dangcio, uzdarot siuksliadeze ji spinteleje uzsidaro dangciu ir neskleidzia kvapu. tiesiog prie tos sistemos tuomet yra pritvirtinamas fasadas ir pati siuksliadezes anga buna aukstai, i stalciu kai dedi reik prieiti is sono kad imest siuksle, o kai aukstai tai atsidarius iskart ir dedi. Mano favoritas kuriuo prekiauja UK ir kainuoja 240 svaru. cia kaina ju su blatais nes mano seses vyras gauna special nuolaidas biggrin.gif gaila buvo tokiu pinigu blush2.gif
user posted image
Atsakyti