Alina, ir čia SVEIKINAM Tave ir visą Jūsų šeimą!
Kaip taikliai vardą parinkot
Man liepos 16 d. ypatinga, nes prieš 3 metus pakrikštyjom Mažę, o pries 9 susituokėm su MB
Vakar t.y. jau užvakar grįžom su Mažiuku iš sanatorijos ir smigom pogulio. Susapnavau, kad užbraukiu visus skaičius ir laimiu milijoną
O MB grįžo anksčiau iš darbo, pažadino mane, įteikė šampano ir... vietoj gėlių TELELOTO bilietų !!!!
Ot dabar ir sėdžiu ir laukiu sekmadienio
Dar mūsų kaimynai grįžo iš pajūrio, atvežė mums jūros vandenuko, akmenukų, kriauklyčių, kankorėžių, smėliuko! (jei mes nenuvažiuojam prie jūros, tai pati jūra pas mus atvažiuoja
) Perkalbėjau su sanatorijos ergoterapeute, tai tiek idėjų davė, kaip su tom priemonėm vaikui pagelbėt! Dabar imsimės darbo
O ir dėl to šuns kaip ir neblogai išėjo... Prieš porą dienų prisistatė pas mus 2 vyrukai iš savivaldybės viešosios tvarkos, pakalbėjom, parodėm įrašus (MB dar ir jiems persiuntė) ir policijos išrašus. Pasiskundėm, kad iš policijos tyla. Mažė dar papasakojo savo versiją, tai jie padarė reidą per kiemus, sugaudė ojoj, kiek šunų, išsiaiškino, kiek neregistruotų vien tik mūsų name
, stebėjo, kaip vedžiojami ir t.t. (gal ir nemalonu man, nes kai kurie šeimininkai, nors ir neregistravę šuns, bet laaaabai atsakingai vedžioja, vaikai nebijo, bet jiems baudos irgi bus skitros
). O tą mūsų skriaudikę irgi sugavo, paskui stebėjo 3 dienas, ta bėgo nuo jų, paskui buto durų neatidarinėjo, išsisukinėjo, dokumentų nerodė
Pasirodo, kad ir jos "brangaus" šuns ne visi dokumentai tvarkoj
Gavo baudą (dydžio dar nežinau). Su tais vyrukais susitikdavom vis laiptinėj ar kieme, tai sveikinomės, pakalbėdavom
Tokie LIUKS! Šaunuoliai! Padėkojau jiems už darbą, pagalbą... Sakau, tikiuosi Jūsų paklausys ta babcė... O jie - šita isterikė? (ir rodo pirštu per smilkinį), sako, sunkus atvejis su ja ir jos šuniu.... Pasirodo, kad tas šuo net ant jų užšoko
Vat ir gerietis labradoras