Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

QUOTE(alina84 @ 2014 07 16, 20:49)
Sveikos

Siandiena 7.47 gime musu dukryte Liepa. Svoris 3,585 kg., ugis 54 cm.  wub.gif Po planines cp operacijos. Abi jauciames puikiai, vakarop jau atsistojau ir vaikstinejau smile.gif

Dideliausi sveikinimai jusu pagausejusiai seimynai!!! wub.gif
user posted image
Atsakyti
Alina, ir čia SVEIKINAM Tave ir visą Jūsų šeimą! oro_buckis.gif Kaip taikliai vardą parinkot thumb_yello.gif

Man liepos 16 d. ypatinga, nes prieš 3 metus pakrikštyjom Mažę, o pries 9 susituokėm su MB smile.gif

Vakar t.y. jau užvakar grįžom su Mažiuku iš sanatorijos ir smigom pogulio. Susapnavau, kad užbraukiu visus skaičius ir laimiu milijoną lotuliukas.gif O MB grįžo anksčiau iš darbo, pažadino mane, įteikė šampano ir... vietoj gėlių TELELOTO bilietų !!!! biggrin.gif Ot dabar ir sėdžiu ir laukiu sekmadienio lotuliukas.gif

Dar mūsų kaimynai grįžo iš pajūrio, atvežė mums jūros vandenuko, akmenukų, kriauklyčių, kankorėžių, smėliuko! (jei mes nenuvažiuojam prie jūros, tai pati jūra pas mus atvažiuoja lotuliukas.gif ) Perkalbėjau su sanatorijos ergoterapeute, tai tiek idėjų davė, kaip su tom priemonėm vaikui pagelbėt! Dabar imsimės darbo smile.gif

O ir dėl to šuns kaip ir neblogai išėjo... Prieš porą dienų prisistatė pas mus 2 vyrukai iš savivaldybės viešosios tvarkos, pakalbėjom, parodėm įrašus (MB dar ir jiems persiuntė) ir policijos išrašus. Pasiskundėm, kad iš policijos tyla. Mažė dar papasakojo savo versiją, tai jie padarė reidą per kiemus, sugaudė ojoj, kiek šunų, išsiaiškino, kiek neregistruotų vien tik mūsų name doh.gif , stebėjo, kaip vedžiojami ir t.t. (gal ir nemalonu man, nes kai kurie šeimininkai, nors ir neregistravę šuns, bet laaaabai atsakingai vedžioja, vaikai nebijo, bet jiems baudos irgi bus skitros sad.gif ). O tą mūsų skriaudikę irgi sugavo, paskui stebėjo 3 dienas, ta bėgo nuo jų, paskui buto durų neatidarinėjo, išsisukinėjo, dokumentų nerodė doh.gif Pasirodo, kad ir jos "brangaus" šuns ne visi dokumentai tvarkoj doh.gif Gavo baudą (dydžio dar nežinau). Su tais vyrukais susitikdavom vis laiptinėj ar kieme, tai sveikinomės, pakalbėdavom rolleyes.gif Tokie LIUKS! Šaunuoliai! Padėkojau jiems už darbą, pagalbą... Sakau, tikiuosi Jūsų paklausys ta babcė... O jie - šita isterikė? (ir rodo pirštu per smilkinį), sako, sunkus atvejis su ja ir jos šuniu.... Pasirodo, kad tas šuo net ant jų užšoko blink.gif Vat ir gerietis labradoras doh.gif

Atsakyti
Alina 4u.gif ružavų ružaviausi sveikinimai Jūsų šeimynai wub.gif

Austulka 4u.gif puikios žinios dėl to šuns, pasirodo reaguojama į žmonių skundus thumbup.gif nepavydėtina tavo situacija, maniškės ir bijo šunų, gal ir geriau kad bijo, nei kad eina prie visų g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, ar reikia ką pasiruošti, pradedant lankyti paruošiamąją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga** @ 2014 07 20, 13:01)
Gal kas žinot, ar reikia ką pasiruošti, pradedant lankyti paruošiamąją  ax.gif

Bent jau mums, nieko specialiai ruostis nereikia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga** @ 2014 07 20, 13:01)
Gal kas žinot, ar reikia ką pasiruošti, pradedant lankyti paruošiamąją  ax.gif

Kol kas niekas nieko nesakė, bet... kiekvienais metais pirkdavom darzelinukams kanceliarkes (turėjo jie stalčiukus grupėje, kur viską laikė), dar metėsi tėvai pratybų sąsiuviniams... Tad įtariu, kad šiemet jau nemažai visko reikės unsure.gif

P.S. pirmą kartą mano panelė atsisako eiti į darželį doh.gif Anksčiau verkdavo, kodėl neišleidžiu, o dabar atv. doh.gif Po geros savaitės tik išsiaiškinau, kad vaikai mušasi, o ji pradėjo bijot unsure.gif Tai vadinasi, kad jau grubios muštynės (grupės sujungtos gi). Bet tai....
Ar ji jau paranojikė darosi - tai isterijos dėl kaimynų šuns, tai dabar dėl mušeikų darželyje... (aišku, kol esu dekrete, tai turiu galimybę nevesti jos ir leisti pailsėti nuo viso šurmulio, bet tai... jau pradedu galvot, ar mano mergina tik nemanipuliuoja manim g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austulka: 22 liepos 2014 - 22:47
principe, nežinau, ar manipuliuoja, bet kad vaikams yra gerai vasarą nuo daržo pailsėt, tai faktas, ir jei turi galimybę - gal tikrai palaikyk ją namie? tik jei įtari kad manipuliuoja, reik pradėt palikinėt ne tada, kai to prašo, o kai neprašo - pvz. už prašymo savaitei praėjus...

aš vasarą turiu galimybę namie laikyt ir vasarą daržan neleidžiu... tiksliau ne namie, uliavojam su draugais, iš pradžių buvom prie jūros gyvenom kartu su viena drauge ir jos vaikais, dabar va su kita drauge ir jos vaiku gyvenam... ir dar ketinam vėl su pirmąja drauge ir jos vaikais dar prie ežero pagyvent... o jei taip visai nėr galimybės su bendraamžiais ar panašiais pasibūt, gal tada ir tikrai geriau darže vaikui būt.
Atsakyti
na mūsų darželis ir taip atostogauja du mėnesius vasarą, tai mano vaikas ir jas turi 4u.gif mano galva ir, kaip ir mes turim atostogas darbe, taip ir vaikams būtinai jų reik, pati atmenu, kad tėvai darė viską, kad vasarą darželio nelankyt, tai atostogos su tėvais, tai su seneliais, na mes kartu gyvenom, tad visi stengėi taip susidėliot atostogų grafikus, kad mums nereiktų vasara darželio lankyt 4u.gif O be to tas grupių jungimas nieko gero, išbalansuoja, gal vaikai nepatinka, gal nesusigyvena, tad nėr ko vaiko kaltint. Kitas gi dalykas, mūsų gruodinukai jau dičkiai, tad puikiai suvokia faktą, kad jei mama namie, kodėl jie turi eiti į darbą, na darželis ne pramoga visgi 4u.gif
Atsakyti
Labas, o klausykit, ne mūsų temoj kažkas sakė, kad gerą dantistą vaikams žino? Draugei reik...
pažiūrėjau, kur mes vesdavom, kainas taip nejėgovai sukėlė sad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mano Mažė taip ir neina i darželį. Nesiprašo net. Anksčiau verkdavo, jei neleidžiu, o dabar... (jau rašiau jums apie tai). Na, nenori, tai ir nereikia, pailsės iki rugsėjo (reiktų tik nueiti daiktus susirinkti). Karščius išgyvenam sode pas mano tėvus. Ten vaikams švari žolytė, supynės, smėlio dėžė, baseinas, šviežios daržovės, uogos, obuoliai. Jiems patinka smile.gif Nors man tai vargas, nes mažasis lekia kaip tankas per visus kaimynus, aplekia ratu aplink masinas po 50 kartų, bando ratus bučiuoti... Vos spėju gaudyt doh.gif
O Mažė kai alergiška vabzdžių įkandimams, tai visa net ištinus, o įkandimų vietos vandeningom pūslėm nuėjo doh.gif Nepadena nei Tavegylis nei Psilo balzamas nei Bepantenas nei Žvaigžtutė nei soda doh.gif Gal kas turit kokių kitų idėjų? Gyd. nieko nepataria, talonas rugpjūčio pabaigoj, o eilės pas alergologą dar mėnesiui doh.gif Nepasirūpinau pradžioj vasaros, tai jau viskas post factum bus (pernai į sodą nevažinėjom, panelė be darželio negalėjo gyventi, tai net nepagalvojau, kad taip gali šiemet būti).

stripuli, aš anksčiau buvau minėjus gerą odontologijos kliniką: www.skraidenta.lt/odontologijos-klinika/vaiku-odontologija/ Ten tikrai fainas kolektyvas (su kai kuriais ne tik ten, bet ir Santariškėse susitikti teko, ir jau taip susibendravom, kad net FB draugais patapom, cia jau nekalbant apie mano giminaites ten dirbančias smile.gif ) Dabar vėl skambinsiu, nes vaikams į darželio pažymas įrašų reikia. Kainos kandžiojasi, bet, jei vaikai bijo, tai negi vesi pas poliklinikos sadistus.... Nusipirksiu sau žieminius batus kitąmet lotuliukas.gif
Atsakyti
Austulka, aš siūlyčiau ką nors natūralaus pabandyti, pvz., sviestmedžio aliejus labai gerai nuo įkandimų, ir levandų eterinis... Gali įlašinti lašiuką eterinio į sviestmedį, išsukti ir patepti. O ir tepaliukų nuo vabzdžių yra natūralių. Nebus tokie veiksmingi kaip cheminis užtaisas, bet gal vis tiek mažiau kąs jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 03 rugpjūčio 2014 - 08:55