Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

Kaimynė vaikų neturi?
Papildyta:
ir, austulka, kai tavo vaiką sužalojo, tu pareiškimą rašei dėl šuns, ar dėl vaiko sužalojimo? nes reikėjo dėl vaiko sužalojimo... dėl šuns gali ir nesureaguot. aš dar draugės policininkės paklausiu ,gal žinos, kaip tokiais atvejais (tiesa, ji ne to profilio, nu bet vis sistemoj).
Atsakyti
Austulka,labai nemaloni situacija.
Jei rasei pareiskima-tai tave turi informuoti.Jei nerasei-neturi.Kiek zinau.
Jei suzalojo vaika-reikejo butinai kreiptis i medikus.Ten irgi butu uzfiksave ivyki ir butu perdave policijai.
Suzalotas vaikas-vienintele svari priezastis (policijos poziuriu) pradet ikiteismini tyrima jei parasysi pareiskima.Ir net jei nerasysi pareiskimo,bet medicinos istaiga bus pranesusi policijai apie ivyki.

Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2014 07 08, 13:59)
man visai nesvarbu šuns veislė, draugas jis, ar ne, jei mano vaikas bijo šuns, jis bijos ir terjeriuko, ir , jei bobutė pasakys, šuniukas geras, mano vaikui baimė neišgaruos. pirmą kartą girdžiu apie taisykles, kurios leidžia mieste palaidus šunis vedžioti, kiek žinau, turi būti pavadėlis + antsnukis, + visos laiptinės kaimynų sutikimas šunį laikyti+ mokami mokesčiai... jei jau oficialiai žiūrint, jei draugiškai, tai žinoma pasikalbėti reikia su kaimyne, gal ne buka, supras...juk laiko žmonės gyvūnus, einant vaikui prisitraukia arčiau pavadėlius, šuo yra šuo, visgi visko gali būti

va va, man irgi nesvarbu veisle, nes yra ir tu, ale gerieciu labradoru, kurie sueda net savo seimininku veidus doh.gif (galit pagooglint, nemazai istoriju)
O taisykles anksciau tai tikrai buvo tokios, kad be antsnukio, pavadelio niekur, o be kaimynu sutikimo irgi negalima laikyti suns... Deja, dabar yra naujos, kurios visos tiesiogiai suns gerovei skirtos, o TIK seimininkas turi ivertinti savo suni ir garantuoti, kad jis nekels gresmes aplinkiniams sad.gif Man tai absurdiska! Suns seimininke tiesiog DIEVINA savo suni, o mano vaikas is baimes negali ieiti i laiptine doh.gif
O prasymu prilaikyti suni bent jau vedant ji per laiptine buvo daug! Nereagavo! Tai stumdosi, tai uzgaulioja visokiausiais zodziais... net prie vaiko! Tad per 5 metus konfliktas issirutuliojo iki policijos... Nemalonu, nes nesu konfliktiskas ir piktybinis zmogus, bet, jei negirdi mano prasymu, tai teko kreiptis i tuos, kuriuos gal kazkiek isgirs...

stripuli, Liutukeee, man pasiule policijoj rasyt del vaiko sumusimo... tipo prades ikiteismini tyrima... Bet tas incidentas ivyko penktadienio vakara, i poliklinika kreiptis negalejau jau, o greitaja kviesti del to, kad kaimyne vaikui guza istate, tai irgi negalejau, nes net nereaguoja greituke i tokius pranesimus... Pacios zinot, kad greituke sunku prisikviesti net tada, jei vaikui 40 ir jis be samones sad.gif Tiesiog stebejau vaika - neveme, samoningas... tai ir palikau taip... O irgi policijoj pasakiau, kad nekelsiu bylos del guzo vaiko kaktoj, nes mano tikslas sutramdyti ta kaimyne, apsaugot vaikus nuo jos ir jos suns, ir, jei ji neklauso mano prasymu, tai gal Policijos ispejimu paklausys...
Bet, jei nepaklausys, jei dar stipriau issisoks pries mano vaikus, tada jau busiu priversta ir ikiteismini kelt ir vaiku teises ant koju pakelt (del vaiku teisiu, tai jau gundziausi kreiptis pas juos del apacioj esanciu kaimynu, kurie liepia mano vaikams lakstyti basiems ir zaisti TIK su guminukais!)
pritariu liniuks, kad NIEKAS neturi teises nurodineti, kaip mamai auginti savo vaika! Jeigu mano vaikui reikalingi ortopediniai batukai, tai jis ir lakstys su jais! Jeigu mano vaikui reikalingos ergo medines kaladeles, tai jis ir zais su jom! Vakarais, aisku, tildau vaikus (nors neuzdrausiu begti pasitikti tecio po darbo 19 val., kai tie kaimynai jau miega doh.gif ), bet diena, tai jis turi teise gyventi taip, kaip JAM reikia ir kaip medikai rekomenduoja...

P.S. taip, mano kaimynai pensininkai ir bevaikiai... doh.gif Jie priprate cia savo tvarka daryt, o mano vaikai trukdo sad.gif

Atsakyti
Austulka,
Mano dickis karts nuo karto patiria traumas ,visada "susipakuoju " vaikus ir pati vezu i Santariskiu vaiku ligonines priimamaji.Jei jau toks konfliktas-tai tavo vietoje tikrai buciau nuvezusi ,tegul tikrina,uzfiksuoja,kad buvo ivykis ir tiek.Na tikiuosi nepasikartos tokie dalykai,bet jei pasikartos-tai vaziuok tiesiai i priimamaji.

Tai tu policijoj rasei pareiskima ar ne?O gal tik paaiskinamaji rasta?Siaip tai visada reikia paklaust terminu-jei jie zadejo pranest apie tolimesne ivykiu eiga-tai per kiek laiko.

Bet tai ten pas jus girdisi kaip vaikai vaiksto su batukais ar kaladeles delioja. doh.gif Matyt kaimynai su pagerinta klausa. biggrin.gif Pas mus tai nieko nesigirdi,o sako (bet tie kurie negyvena) apie musu kvartala,kad "popieriniai " namai,kad garso izoliacija ne kokia. blush2.gif

Kad mano maze nors kiek bijotu sunu. blush2.gif ,o tai bega prie visu,tuoj puola apsikabint.Tai tenka kaimynams sunis nuo jos traukt,kad netycia neikastu . doh.gif

Na sekmes jums! Nezinau nei ka patart.Tikiuosi policija pagelbes. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2014 07 09, 00:26)
Austulka,
Mano dickis karts nuo karto patiria traumas ,visada "susipakuoju " vaikus ir pati vezu i Santariskiu vaiku ligonines priimamaji.Jei jau toks konfliktas-tai tavo vietoje tikrai buciau nuvezusi ,tegul tikrina,uzfiksuoja,kad buvo ivykis ir tiek.Na tikiuosi nepasikartos tokie dalykai,bet jei pasikartos-tai vaziuok tiesiai i priimamaji.

Tai tu policijoj rasei pareiskima ar ne?O gal tik paaiskinamaji rasta?Siaip tai visada reikia paklaust terminu-jei jie zadejo pranest apie tolimesne ivykiu eiga-tai per kiek laiko.

Bet tai ten pas jus girdisi kaip vaikai vaiksto su batukais ar kaladeles delioja. doh.gif Matyt kaimynai su pagerinta klausa. biggrin.gif Pas mus tai nieko nesigirdi,o sako (bet tie kurie negyvena) apie musu kvartala,kad  "popieriniai " namai,kad garso izoliacija ne kokia. blush2.gif

Kad mano maze nors kiek bijotu sunu. blush2.gif ,o tai bega prie visu,tuoj puola apsikabint.Tai tenka kaimynams sunis nuo jos traukt,kad netycia neikastu . doh.gif

Na sekmes jums! Nezinau nei ka patart.Tikiuosi policija pagelbes. 4u.gif

Patikėk -- kai kadaise dar gyvenau Kalvarijų g., bobutė apačioj su tokia pagerinta klausa gyveno, kad doh.gif Tai aš jai per garsiai vaikštau (per kambariokę perdavė tai), specialiai tapkutes guminiais padais pirkausi, kad tyliai būtų doh.gif Tai aš jai per garsiai išskleidžiamą lovą kloju (nu netrenkdavau gi kai išskleisdavau, dievaž, dar tiek suvokiu, kad apie 21 val. gal kai kurie miega jau, bet jei jau bile koks krepštelėjimas iš lovos išverčia, tai gal dienom mažiau miegot reikia, tada naktim nebereiks klausyt, koks kaimynas iš kurios pusės nusibezdėjo doh.gif) Ir apskritai -- kažkas apačioj cigarečių primėtęs buvo, tai kadangi visoj laiptinėj gyvena vien pagyvenę žmonės, tai, be abejo, KAS kaltas, KAS primėtė??? Be abejo, kad TOS DVI IŠ 5 AUKŠTO doh.gif Tai komendantą beveik norėjau pasiųst kur nors, kai jis atėjęs dėjo aiškint, kad nerūkytume pro langus (sakau -- nerūkau... Žvilgsnis toks į mane -- ane? Tu nerūkai???)... Išsikraustant apačioj gyvenanti bobulė tiek davedė, kad nedaug trūko, kad būčiau iškvietus policiją. Greta gyvenantis kaimynas parsibeldė girtas, siautėjo, o ta šeimininkei apskundė, kad TAVO TA PARSIVEDĖ VYRŲ, VIIIISĄ NAKTĮ TEN DAVĖS doh.gif POLIIICIJĄ JAU KVIEST NORĖJAUUUU. Jeibohu, pasiėmiau telefoną, sakau -- aš JAU DABAR KVIEČIU. Užknisot su savo nesąmonėm, sakau... Šeimininkė pamatė, kad aš nejuokauju, nuėjom į butą (nes ta kaimynka triukšmą sukėlus laiptinėj buvo doh.gif), pasikalbėjom, po to nuėjo apačion, nuramino aną, kad nustotų nusišnekėt, nes aš ir iš tiesų galiu jai nemalonumų pridaryt lotuliukas.gif
O kas dėl šunų -- yra supratlyvų šeimininkų pas mus irgi, negaliu sakyt. O vat tų dviejų briedžių šeimininkai dar ir aiškina, kaip man vaiką auklėt doh.gif Vienas toks irgi už pusės kvartalo nuo šuns vaikščiojo, sakau -- vaiką šuo išgąsdino. Tas dėbt į vaiką -- nu neatrodo tas vaikas išsigandęs... Tuoj Jūs, sakau, neatrodysit išsigandęs, jei dar kartą taip bus... Einat, sakau, šunį susirinkt (tas šuva tai kažkoks neprognozuojamas pasirodė išvis, nors irgi veislė labradoras doh.gif)
Pikta esu ant tokių visažinių ir teisybės netinginčių ieškot, kur nereik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuks: 09 liepos 2014 - 04:53
Nu va... gavau siandien pranesima is savivaldybes...
Jūsų pranešime nurodytų pažeidimų nustatymas ir kaltininkų patraukimas administracinėn atsakomybėn labai priklauso nuo operatyvaus pranešimo apie daromą teisės pažeidimą. Jei ateityje pastebėsite galimus pažeidimus, apie tai nedelsiant praneškite policijai telefonu 112 arba Savivaldybės administracijos Saugaus miesto departamento Viešosios tvarkos skyriui >ir t.t. ir pan...
Tai kaip čia pranešt, jei liudininkų nėra, o tuo metu tik aš su vaikais einu ir sutinku tą isterikę su paleistu šunim??? Gi, kol atvažiuos mentai, tai ta jau pasislėps bute ir vėl JOKIŲ įrodymų blink.gif O kai pabandžiau pafilmuot (pagal jų rekomendacijas), tai vat koks incidentas buvo doh.gif Kalbėjau su kitais kaimynais, tai jie irgi skundžiasi to šuns vedžiojimu per laiptinę, bet kažko BIJO tos bobos ir tyli, tipo nesinori jiems veltis į visa tai doh.gif
O mentai lyg šiolei tyli... Nors išsiaiškinau, kad per 20 d. turi pranešti...
Dabar, kai turim tą ultragarsinį šunų atbaidymo aparačiuką, tai Mažė jau drąsiau lipa laiptais namo. Bet dabar AŠ panikuoju, kad ta isteriška boba neatimtų jo iš jos rankų, nesudaužytų jo, nesumuštų vaiko blink.gif
Uffff, rudenį jau į darbą man grįžti, o negaliu užtikrinti vaikų saugumo einant per laiptinę doh.gif
Jau toks jausmas, kad istorija be pabaigos bus..... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos

Siandiena 7.47 gime musu dukryte Liepa. Svoris 3,585 kg., ugis 54 cm. wub.gif Po planines cp operacijos. Abi jauciames puikiai, vakarop jau atsistojau ir vaikstinejau smile.gif
Atsakyti
Alina, labai sveikinu! Būkit sveikos ir laimingos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alina84 @ 2014 07 16, 20:49)
Sveikos

Siandiena 7.47 gime musu dukryte Liepa. Svoris 3,585 kg., ugis 54 cm.  wub.gif Po planines cp operacijos. Abi jauciames puikiai, vakarop jau atsistojau ir vaikstinejau smile.gif

Super thumbup.gif . dideliausi sveikinimai, smagu, mergaitės JĖGA wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 16 liepos 2014 - 21:12
Alina, didžiausi sveikinimai jūsų šeimai 4u.gif Būkit sveikos ir laimingos, ramių naktų wub.gif Įsivaizduoju, kaip džiaugiasi sesutės 4u.gif
Atsakyti
Alina, dideliausi sveikinimai!!!! Sveikatos , daug pieno ir ramiu naktu jums!!!!
Atsakyti
ALINA, sveikinimai dideliausi smile.gif

user posted image
Atsakyti