Kad mano vaikas noretu i darzeli-tai ir as vesciau. .Bet nenori visiskai.Nori su mama but ir viskas.
Bet siaip kai kuris vienas namie-tai rojus. O kai abu-tai kazkoks pragaras.
QUOTE(Lobis @ 2014 06 29, 23:12)
o as nepavargstu, nes mano vaikas ir vasara lanko darzely Nevedu i darzely tik tada, kai yra idomesni planai, o dabar kai geru oru pasitaiko retai, tai ji daznas svecias darze
Lobi, reikia Jums antro Tada nebus ramybės Jūsų dukrytė toookia savarankiška, tokia "kompaneiska", kad tikrai pavargt nėra kada
Mano Mažė irgi be darželio negali Keliasi ir keliauja ten net vasarą Lieku namie su Mažėliu... tad eiliniai rūpesčiai...
P.S.:
Šeštadienį taip smagiai atšventėm tetos 70 !!!! Nedaug man reikėjo prisidėt prie vaikų sužiūrėjimo, patys sau lakstė, patys dovanėles rinkosi ir pakavo MB dar gėrė vaistus tą dieną, tai leido man vyno išgerti, o jis jau daugiau prižiūrėjo vaikus ir pabuvo vairuotoju... O man toooks kaifas pabendraut su pusbroliais bei jų žmonom buvo! Su kai kuriais nesimatėm 5-10 metų.... Ir mano vaikai patiko visiems Mažė dėl savarankiškumo ir bendravimo, o Mažėlis visus pakerėjo savo šypsena (kai tetos paima jį ant rankų) Lyg šiolei euforijoj esu
Austulka, kaip smagu!
Stulka - saunu!!!!
liuutuke, maniske su didziuliu noru eina i darzely, nors dabar gi ir grupes sujungtos, bet jai patinka. Gaunu priekaistu nuo jos kad atseit anksti paimu, nes dr lieka vaiku grupeje O ir man faina, nes tas maisto gaminimas visa diena veda mane is proto Na rytoj atrodo neis, nes vaziuosim pas mano drauge kuri turi panasaus amziaus dukryte, tai pazais, labai lauke kad ant batuto pasokineti, bet paziurejai kad su orais nekaip
liuutuke, maniske su didziuliu noru eina i darzely, nors dabar gi ir grupes sujungtos, bet jai patinka. Gaunu priekaistu nuo jos kad atseit anksti paimu, nes dr lieka vaiku grupeje O ir man faina, nes tas maisto gaminimas visa diena veda mane is proto Na rytoj atrodo neis, nes vaziuosim pas mano drauge kuri turi panasaus amziaus dukryte, tai pazais, labai lauke kad ant batuto pasokineti, bet paziurejai kad su orais nekaip
QUOTE(Lobis @ 2014 06 30, 12:31)
Stulka - saunu!!!!
Smagu,kad noriai eina i darzeli.Maniske miegot nenori.O vezt iki pietu man neapsimoka. Tuo labiau,kad niekada anksti neprikelsi-tai tik ant 9 nuvezciau.Po to vel vaziuok pasiimt.Ech.Geriau i soda lekiam ar siaip namie.
Austulka,smagu del pavykusios sventes!
QUOTE(Lobis @ 2014 06 29, 22:12)
o as nepavargstu, nes mano vaikas ir vasara lanko darzely Nevedu i darzely tik tada, kai yra idomesni planai, o dabar kai geru oru pasitaiko retai, tai ji daznas svecias darze
aš prisiskundžiau, o dabar žiūrau, kad gi tiek draugių vaikuotų aplink, kad kas dieną bus ką veikt, tai nebeliūdžiu, kad į daržą neis (bent kol kas ) . pas mus liepą daržas nedirba, remontuojasi, tai net ir norėdama neturėčiau kur nuvest. rugpjūtį dar mąstau ką darysim. bet turbūt irgi neis.
Austulka, šaunu, kad pasipramogavai
Manoji irgi su daina varo į daržą, dabar irgi eitų, bet kaip sakau, nėr kur.
Atidaviau vienai mamytei porą dėžių mano vaikų išaugtinių drabužėlių į kaimą, mainais gavau kaimiško pieno ir kiaušinių Prikepiau vaikams blynų, o mano tėtis dar atvežė iš sodo šviežių braškių! Oiii, koks ekologiškas balius vaikams šiandien buvo!
O dabar juokingiausia dalis... Atidaro MB stiklainį, pauosto kaimišką pieną ir sako - JIS SUGEDĘS!!! Sakau, tai galiojimo datą pažiūrėk! Kaip puolė vartyti stiklainį Ot miestietis
O dabar juokingiausia dalis... Atidaro MB stiklainį, pauosto kaimišką pieną ir sako - JIS SUGEDĘS!!! Sakau, tai galiojimo datą pažiūrėk! Kaip puolė vartyti stiklainį Ot miestietis
nu jo, gerai čia su tom vartojimo datom
o jei "sugedęs" - tai gero rūgpienio galit pasidaryt tik kefyro lašą reik įvarvint...
o jei "sugedęs" - tai gero rūgpienio galit pasidaryt tik kefyro lašą reik įvarvint...
Nieko jis nesugedęs, tiesiog kaimiškas pienas visgi kitokį kvapą turi nei pirktiniai skiesti pieno milteliai
O rūgpienįui pastačiau porą stiklainiukų Jau dabar jaučiu tą fantastišką skonį prie karštų šviežių bulvyčių su krapais Kaip viskas priminė vaikystę ir praleistas vasaras pas močiutę kaime! Kaifuoju!
O rūgpienįui pastačiau porą stiklainiukų Jau dabar jaučiu tą fantastišką skonį prie karštų šviežių bulvyčių su krapais Kaip viskas priminė vaikystę ir praleistas vasaras pas močiutę kaime! Kaifuoju!
nors imk tave paskaičius ir susiversk nesankcionuotai rūgpienį gerklėn... ramybės, ramybės, reik spynos ant šaldytuvo
QUOTE(Austulka @ 2014 07 02, 00:34)
Sakau, tai galiojimo datą pažiūrėk! Kaip puolė vartyti stiklainį Ot miestietis
Prajuokinai.
Labas rytas,
ar dar yra tokių vaikučių, kuriems dar nei vienas dantukas neišklibėjo?
ar dar yra tokių vaikučių, kuriems dar nei vienas dantukas neišklibėjo?