vat man irgi labai šaunu trys mergaičiukės

Mano viena buvusi kolegė augina 4 (!!!) berniukus. Sako, net nenorėčiau dukters

QUOTE(alina84 @ 2014 06 25, 14:46)

Alina84, pasaka

Alina84, Suuuper!!!!! Trys sesutės
TB pagerbtas tarp moterų, nors tikriausiai jau išvadintas Juvelyru
Et, taip svajojau apie antrą dukrytę
Gimė berniukas...
Vis tikėjausi stebuklo, bet.... Nors kaifas vyrams buvo, ypač kai MB ir uošvis sužinojo, jog berniukas, nes tai vienintelis giminės ir pavardės pratesėjas, net šampaną šovė...
Dabar jau lauksiu anūkių
P.S. visgi geros tos SM liniuotės... Šiandien gyd. paklausė, kiek vaikui tiksliai... nesuskaičiavau
dabar matau, kad mėnesiu geru pajauninau savo vaikiną

TB pagerbtas tarp moterų, nors tikriausiai jau išvadintas Juvelyru

Et, taip svajojau apie antrą dukrytę

Vis tikėjausi stebuklo, bet.... Nors kaifas vyrams buvo, ypač kai MB ir uošvis sužinojo, jog berniukas, nes tai vienintelis giminės ir pavardės pratesėjas, net šampaną šovė...

Dabar jau lauksiu anūkių

P.S. visgi geros tos SM liniuotės... Šiandien gyd. paklausė, kiek vaikui tiksliai... nesuskaičiavau

QUOTE(Austulka @ 2014 06 26, 01:05)
dabar matau, kad mėnesiu geru pajauninau savo vaikiną 

Taip, tikrai.

Alina kaip smagu trys mergytes
Gal dar ketvirtam susigundysit
Pas mus va maziuko temoj bendrauja viena sauni mamyte, turi trys berniukus ir va ketvirta mergyte

Pas mus va maziuko temoj bendrauja viena sauni mamyte, turi trys berniukus ir va ketvirta mergyte

MB totalus juvelyras
O ketvirtam, tai jau ne uzteks ir taip db bus 3cp, gana mane pjaustyt, o dar i zmones jas isleist reiks

QUOTE(alina84 @ 2014 06 27, 23:56)
MB totalus juvelyras
O ketvirtam, tai jau ne uzteks ir taip db bus 3cp, gana mane pjaustyt, o dar i zmones jas isleist reiks 

Tikrai juveliras, labai grazias mergaites gamint moka

ech. paskutinė mano laisva naktis.
nežinau, kaip jūs, o aš nuo mažės pavargstu. ir nuo vyro. vis tik vienišas vilkas aš pagal prigimtį. turėjau tris laisvas paras nuo jų abiejų, kaime buvo. ryt grįžta. baigiasi vyro atostogos.
laukia ištisos dienos dukros draugijoje. ir man plaukai nuo to piestu šiaušias. taip, aš ją labai myliu ir labai mėgstu su ja būt, bet ne ištisą parą... taip reik tos vienatvės, kad.
nežinau, kaip jūs, o aš nuo mažės pavargstu. ir nuo vyro. vis tik vienišas vilkas aš pagal prigimtį. turėjau tris laisvas paras nuo jų abiejų, kaime buvo. ryt grįžta. baigiasi vyro atostogos.
laukia ištisos dienos dukros draugijoje. ir man plaukai nuo to piestu šiaušias. taip, aš ją labai myliu ir labai mėgstu su ja būt, bet ne ištisą parą... taip reik tos vienatvės, kad.
QUOTE(stripulis @ 2014 06 28, 01:59)
ech. paskutinė mano laisva naktis.

As tai kai viena su dviem 24val.per para-tai

o as nepavargstu, nes mano vaikas ir vasara lanko darzely
Nevedu i darzely tik tada, kai yra idomesni planai, o dabar kai geru oru pasitaiko retai, tai ji daznas svecias darze