Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

vat man irgi labai šaunu trys mergaičiukės smile.gif

Atsakyti
Mano viena buvusi kolegė augina 4 (!!!) berniukus. Sako, net nenorėčiau dukters smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alina84 @ 2014 06 25, 14:46)
Ir si karta sese biggrin.gif Nebent dar ivyks stebuklas  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip smagu!!!!
Atsakyti
Alina84, pasaka wub.gif
Atsakyti
Alina84, Suuuper!!!!! Trys sesutės thumbup.gif
TB pagerbtas tarp moterų, nors tikriausiai jau išvadintas Juvelyru biggrin.gif

Et, taip svajojau apie antrą dukrytę rolleyes.gif Gimė berniukas...
Vis tikėjausi stebuklo, bet.... Nors kaifas vyrams buvo, ypač kai MB ir uošvis sužinojo, jog berniukas, nes tai vienintelis giminės ir pavardės pratesėjas, net šampaną šovė... lotuliukas.gif
Dabar jau lauksiu anūkių biggrin.gif

P.S. visgi geros tos SM liniuotės... Šiandien gyd. paklausė, kiek vaikui tiksliai... nesuskaičiavau doh.gif dabar matau, kad mėnesiu geru pajauninau savo vaikiną doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austulka: 26 birželio 2014 - 00:08
QUOTE(Austulka @ 2014 06 26, 01:05)
P.S. visgi geros tos SM liniuotės... Šiandien gyd. paklausė, kiek vaikui tiksliai... nesuskaičiavau  doh.gif  dabar matau, kad mėnesiu geru pajauninau savo vaikiną  doh.gif

Taip, tikrai. lotuliukas.gif Pamenu, kai laukiausi Pasauliuko, puikiai žinojau ir galėjau bet kada pasakyti, kiek savaičių nėštumas, bet su mažuoju jau nebeturėjau kada "tokiom smulkmenom" galvos užimti, tai atėjus į SM būdavo smagu sužinoti, kiek mums laiko. lotuliukas.gif
Atsakyti
Alina kaip smagu trys mergytes wub.gif Gal dar ketvirtam susigundysit 4u.gif
Pas mus va maziuko temoj bendrauja viena sauni mamyte, turi trys berniukus ir va ketvirta mergyte smile.gif
Atsakyti
MB totalus juvelyras biggrin.gif O ketvirtam, tai jau ne uzteks ir taip db bus 3cp, gana mane pjaustyt, o dar i zmones jas isleist reiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alina84 @ 2014 06 27, 23:56)
MB totalus juvelyras  biggrin.gif O ketvirtam, tai jau ne uzteks ir taip db bus 3cp, gana mane pjaustyt, o dar i zmones jas isleist reiks  4u.gif

Tikrai juveliras, labai grazias mergaites gamint moka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ech. paskutinė mano laisva naktis.

nežinau, kaip jūs, o aš nuo mažės pavargstu. ir nuo vyro. vis tik vienišas vilkas aš pagal prigimtį. turėjau tris laisvas paras nuo jų abiejų, kaime buvo. ryt grįžta. baigiasi vyro atostogos.

laukia ištisos dienos dukros draugijoje. ir man plaukai nuo to piestu šiaušias. taip, aš ją labai myliu ir labai mėgstu su ja būt, bet ne ištisą parą... taip reik tos vienatvės, kad.

Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 06 28, 01:59)
ech. paskutinė mano laisva naktis.

nežinau, kaip jūs, o aš nuo mažės pavargstu. ir nuo vyro. vis tik vienišas vilkas aš pagal prigimtį. turėjau tris laisvas paras nuo jų abiejų, kaime buvo. ryt grįžta. baigiasi vyro atostogos.

laukia ištisos dienos dukros draugijoje. ir man plaukai nuo to piestu šiaušias. taip, aš ją labai myliu ir labai mėgstu su ja būt, bet ne ištisą parą... taip reik tos vienatvės, kad.

smile.gif Pavargstam,pavargstam,turbut visos biggrin.gif Nors yra mamu,kurios sako jog niekada nepavargsta nuo vaiku. smile.gif
As tai kai viena su dviem 24val.per para-tai doh.gif .Kokiu minciu tik nekyla biggrin.gif Norisi kartais skradziai zeme prasmegt biggrin.gif ,kad tik nebegirdet pestyniu. biggrin.gif
Atsakyti
o as nepavargstu, nes mano vaikas ir vasara lanko darzely mirksiukas.gif Nevedu i darzely tik tada, kai yra idomesni planai, o dabar kai geru oru pasitaiko retai, tai ji daznas svecias darze ax.gif
Atsakyti