Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

QUOTE(Angele @ 2015 11 22, 22:52)
Gruodinukų mėnuo prasideda  4u.gif  Sveikinimai Pasaulei ir Pasauliukui su gimtadieniu  4u.gif Auk didelis, sveikas ir protingas  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2015 11 22, 23:24)
Ir mes sveikiname Pasauliuką su 7-uoju gimtadieniu!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
Ar nesit ka i mokykla, klases draugus pavaisinti gimimo dienos proga?
Atsakyti
QUOTE(smilga** @ 2015 11 26, 10:01)
Ar nesit ka i mokykla, klases draugus pavaisinti gimimo dienos proga?

Visus gruodinukus su praėjusiu ir dar būsimu gimtadieniu smile.gif

user posted image

Pas mus sutarėm klasėje, kad vaišinamės gimtadienio proga, tai buvo kas neša keksiukų, kas tiesiog saldainių, vienas tik prašymas buvo, kad nereikėtų mokytojai pjaustyti, dėliot.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 11 26, 09:24)
Pas mus sutarėm klasėje, kad vaišinamės gimtadienio proga, tai buvo kas neša keksiukų, kas tiesiog saldainių, vienas tik prašymas buvo, kad nereikėtų mokytojai pjaustyti, dėliot.

Pas mus tas pats. Mes nešėme sausainių, guminukų ir sulčių atsigerti.
Atsakyti
Sveikos.
Čia Dagma, tik kitu truputį nicu, ano pamiršau prisijungimus, kai taip dažnai naudojau... biggrin.gif

Tema žiūriu visai mirus. Papasakokit kaip sekėsi pirmoje klasėje jūsų vaikučiams, ka darot su tokiomis ilgomis vasaros atostogomis?

Luknei mokslai sekėsi puikiai, groja violončele, šoka baletą. Aišku viska jau po kelis kartus norėjo mesti ir keisti, bet kažkaip į galą suprato kad jau kitaip nebus, buvo perspėta, kad negalės mesti kada tik užsimanius, kad pati apsisprendė ir pasirinko. Didžiausia bėda aišku išsiblaškymas ir netvarkingumas. Tekdavo kiekviena kartą raudonuoti per susirinkimus dėl jos netvarkos ant suolo ir po suolu... Neturi ji niekam laiko, nieko nespėja, vištelė dar.
Vasarą tai 3 savaites pas močiute buvo kaime, pradžioje labai buvo nepatenkinta, su ašaromis skambindavo, paskui apsiprato. Savaite buvo stovykloje prie jūros, baisu buvo tokia išsiblaškiusią išleisti, bet ten juos ganė kaip viščiukus, viskas praėjo gerai.
Jau neturim 4 dantų, dabar priekinių nėra, tai maža vampyriukė atrodo, labai žiaurus man šitas periodas, greičiau praeitų...O šiaip Luknė savam stiliuje, maža, smulki, niekas netiki kad į antrą klasę eis, dar 19 kg nesveria, bet sveika ir su siaubingu charakteriu biggrin.gif
Sesė Ūla eis į paruošiamąją, lankys ją dar darželyje.
O spalį sesėms žadam pirkti brolį (bent jau taip žadėjo gydytoja) biggrin.gif
Tai tokios naujienos pas mus!
Jei dar kas nors sekat temą, tai parašykit kaip jūsiškiams sekasi, su kokiomis problemom susiduriat šiuo laikotarpiu wink.gif
Atsakyti
Sveika,

smagaus laukimo smile.gif

Nu kaip, maniškė praėjo kaip tankas per pirmą klasę, per visus metus visuose testuose padarė tik 5 klaidas (o jie būdavo kas savaitę iš visų dalykų, pvz. iš 40 klausimų ir pan), nes mokytoja labai griežta..
prailgintoj sėdėjo, nes buvau išėjus į darbą ne iš namų, tai baisiai patenkinta, prasibuvo savaitę dienos stovykloj irgi jau svajoja apie kitus metus, su seneliais va vis pabūna, kas baigėsi liūdnai nes tie ją nušėrė ir dabar prie 127 ūgio 29 kg... sad.gif sėsim ant dietos.
o šiaip vaikas buvo nuostabus, iki išėjau į darbą ir neturėjau jėgų auklėti. grįžom į trečių metų krizę ta proga - viską reikės daryti iš naujo... bo sužvėrėjo per metus. laimei, metu darbą ne iš namų, tai nepasisekė žvėriukui, reiks vėl žmogumi pavirsti...
trūksta dviejų iltinių dantų. tai atrodo kaip zuikis smile.gif
iš būrelių kol kas buvo tik etnografija mokykloje, jei viskas bus ok, nuo šiemet kartingus lankys, nes pernai trūko poros cm kad pedalus galėtų nuspaust... praktiškai žmogus apsigimęs vairuotojas.

rimc parašykit dar kas nors smile.gif
Atsakyti
Labas mamos 4u.png kaip keista man čia rašyti jau...Kažkaip prisiminiau ir užsukau pasilabinti smile30x30.png

Dagma sveikinam su broliuku 4u.png Mano ponia tai jau visą 20kg sveria biggrin30x30.png

Visas mamytes su artėjančiu rudeniu ir linkiu, kad metai prabėgtų lengvai ir sklandžiai 4u.png
Atsakyti
Dagma, didžiausi sveikinimai smile30x30.png gera skaityti puikias naujienas smile30x30.png

Mano vyriausias apie 28kg, neatrodo nušertas, normalus tvirtas berniukas, maniškiai stambių kaulų. Nesiskundžiam, kelnės vistiek krenta wink.png
Atsakyti
Angele, o koks ūgis?
Atsakyti
O kaip nors ruošėt antrai klasei? aš ant kiek ties pirma visą vasarą su vaiku pradirbau, ant tiek su antra nedariau nieko - juoba kad ir mokytoja nieko neuždavė. tik anglų daviau paskaityt, įsitikinau kad taria beveik teisingai ir tiek... tai pirmą klasę kaip sakau praėjo thumbup2.png, įdomu kaip bus su antra, kai jau palikta "likimo valiai"..
Atsakyti
Mes kaip jau ir atsilikusios, bet vistiek prie grudinuku, tai tik siais metais isejom i pirma klase, sekasi gerai. mokosi irgi gerai. Stengiasi mergina. Mokykla kieme tai pati iseina ir pareina, jau 4 metus lanko daile, siam reikalui turi gabumu:) Mergina yra 129 ugio ir sveria apie 28 kg, tai nezinau kurioj vietoj cia butu nuserimas vaiko:D nes viskas normos ribose.
as pati nieko praktiskai nespeju, visada begime, nes pradejau mokytis, jau antram kurse bio medicina biggrin.gif tai siais metais ypatingai pasijaute kai seimoj pirmokas atsirado, kad paroj truksta laiko biggrin.gif musu brolis kitais metais irgi bus pirmokas, va tada nezinau kas bus biggrin.gif
Atsakyti
sveikinimai šeimynytei su naujais mokslais smile.gif

aš tai žiūriu, kad mano vaikas iš nenormalaus "noriu mokytis viską" po truputį virsta normaliu - kas tau patinka labiausiai mokykloj "kūno kultūra" smile.gif))

nes kadangi pirmai klasei buvau paruošus, tai gliaudė viską kaip riešutus, dabar palikau savieigai daugmaž, nes žmogus turi išmokt už save atsakyti, tai pasitaiko jau ir ne "puikiai", bet tik "gerai" . neparuoštų namų darbų , panikų kad pamiršau padaryt ir nenoriu į mokyklą, bet manau, jei susiimsiu ir nepulsiu padėti savo aukseliui - kokioj trečioj klasėj vėl įsivažiuosim kaip reikia smile.gif
Atsakyti