Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

QUOTE(Arvena @ 2015 11 03, 01:18)
sveikutes mano mielos smile.gif
O mano mazei sian, oi jau vakar sukakojo 5 metai.... ups biggrin.gif
P.S. mano Ainius normalus - ne genijus, vakarais pats paskaito KAKE MAKE, skaiciuot moka
Bet mano maziuke - net ne paruosiamojoje dar -o jau skaito po 4-5 raidziu zodziu - tai man aukletoja sako, kad yra "kitaip".... va tipo Agile tai ale "pirmune":P

Sveikinimai Agilei!Šaunuolė kokia! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 11 03, 01:33)
Labutis, sveikinimai mažiukei (o mamai užuojauta, bo kiek pamenu, tau liūdna kai vaikai auga wink.gif )

smagu dėl pirmūnės, o Ainius - šaunuolis.

mytan atvarytumėt?

ACIU ACIU VISOMS

Taip, man uzuojauta, kad auga sad.gifsad.gif: mazi fainesni tongue.gif

prasnkit sms kada cia tas meetas bus, bet jei si savaitgali tai kazi - bus mano gimtadienis -pusjubiliejus, tai nzn ka veiksiu tongue.gif
Atsakyti
Man tinka PANORAMOJE sekmadieni.Tai tada 14val.ar kaip?
Atsakyti
Pasirodo pokalbiai vyksta, tik aš pametus iš favoritų, neįlendu ieškot smile.gif Suplanavę mes į knygų pristatymą sekmadienį 12 val, tai matysim pagal situaciją vėliau. Gal ir jums įdomu būtų mokytojų namuose
Geriau nerašysiu kiek Paulius testų surenka, bet stengiasi ir nori, ir dalyvauja. Tik kai aš po darbų prisėdu su juo prie pamokų, jau būna pavargęs, o ir kiti du dėmesio nori, tai užsitęsia. Tiesa prasilaužė su skaitymu, palengvėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 11 06, 00:41)
Pasirodo pokalbiai vyksta, tik aš pametus iš favoritų, neįlendu ieškot smile.gif Suplanavę mes į knygų pristatymą sekmadienį 12 val, tai matysim pagal situaciją vėliau. Gal ir jums įdomu būtų mokytojų namuose
Geriau nerašysiu kiek Paulius testų surenka, bet stengiasi ir nori, ir dalyvauja. Tik kai aš po darbų prisėdu su juo prie pamokų, jau būna pavargęs, o ir kiti du dėmesio nori, tai užsitęsia. Tiesa prasilaužė su skaitymu, palengvėjimas.

Angele, butinai prisijunkite! Man tinka 14.oo val. Panoramoje. Bet si savaitgali panoramoje gimtadienis, ar nebus ten aibe zmoniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lobis: 05 lapkričio 2015 - 22:59
nepykit, užsikasus aš kažkokia, o dar telefoną pametus, tai niekieno kontaktų neturiu...

gal įsivaizduojam, kad panoramoj nebus ta aibė? bent žaidimų kambary? 14 val?

nu aš ateinu tada 14 val į panoramą prie žaidimų kambario, jei ką, mano tel. 861294494, kitų neturiu visai ...

Angele, tai gal po to renginio dar spėtumėt prisijungt? turbūt jei būsim, tai vis tiek neribotai, bo ribotai neapsimoka?
Atsakyti
Mes nepasirodysim, keitėsi planai, važiuosim pasveikinti draugų su gimtadieniu. O jūs smagiai pabūkite. Net neabejoju, kad taip ir bus. 4u.gif
Atsakyti
Stripuli - mes busime 4u.gif Tikiuosi dar kas nors prisijungs 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu va liutukee dar sakė lyg bus smile.gif o jei ką, tai dviese visus apšnekėsim smile.gif
Atsakyti
Ačiū už gerą laiką, merginos smile.gif

Liutukei -
http://www.dojo.lt/i...hp/tvarkarastis

Atsakyti
Gruodinukų mėnuo prasideda 4u.gif Sveikinimai Pasaulei ir Pasauliukui su gimtadieniu 4u.gif Auk didelis, sveikas ir protingas 4u.gif
Atsakyti
Ir mes sveikiname Pasauliuką su 7-uoju gimtadieniu! wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2015 11 09, 01:16)

Liutukei -

Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti