Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

QUOTE(stripulis @ 2015 10 30, 00:09)
na, kaip mokslai visiem?

ir:

PASIŪLYMAS MYTUI .

KAIP, JEI DAR KITĄ SAVAITGALĮ?

Kol kas dalyvautų

STRIPULIS, LOBIS irrrr?

merginos junkites, bais smagu butu susibegti 4u.gif
Atsakyti
Jei tik niekas nepamaišys, tai ir mes prisijungsime. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 10 31, 23:03)
Jei tik niekas nepamaišys, tai ir mes prisijungsime. smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes už meetą.
O kurią dieną norėtumėt meeto?Mes tik sekmadienį galim.Mes šeštadienį tradiciškai į LITEXPO "VAIKŲ ŠALIS" .
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2015 11 01, 19:57)
Sveikos,
Mes už meetą.
O kurią dieną norėtumėt meeto?Mes tik sekmadienį galim.Mes šeštadienį tradiciškai į LITEXPO "VAIKŲ ŠALIS" .

As i litexpo vaziuoju penktadieni. Tai galiu ir sestadieni ir sekmadieni, didelio skirtumo nera 4u.gif
Atsakyti
man sekmadienis tinka.

o maždaug kaip įsivaizduojat - kur?

reik gal kad kažkur vaikai padūkt galėtų?
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 11 02, 18:12)
reik gal kad kažkur vaikai padūkt galėtų?

Būtinai! Bet nežinau kur...
Atsakyti
Ir taip galvojau ir anaip,bet nesugalvoju kur. g.gif Reikia,kad ir vaikams būtų kur padūkt,ir,kad mamos galėtų pasėdėt,nors kavos išgert.Žaidimų kambariuose? g.gif Skyparke? g.gif Pastarajame sunku vaikus sužiūrėt,ramiai nepasėdėsi.Žaidimų kambariuose irgi tik vaikams gerai. biggrin.gif
Ar vėl kokioj Charlie Kids?Vaikams ten minimaliai pažaist,bet užtat mamos pasėdėt ir pavalgyt gali. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 02 lapkričio 2015 - 22:41
Panoramoj pasakų šaly?

vaikus patogu prižiūrėt belen kokio amžiaus, mamom patogu susėst paplepėt per vidurį, o kad liksim nevalgiusios - tai ką jau, galim pavalgyt prieš eidamos į mytą wink.gif kas link kavos, manau gal nedraustų kokios iš makdonaldo pop. puodelyje atsinešt ar panašiai... ar gal patys kokią arbatą ten daro (nepamenu).
Atsakyti
sveikutes mano mielos smile.gif
O mano mazei sian, oi jau vakar sukakojo 5 metai.... ups biggrin.gif
P.S. mano Ainius normalus - ne genijus, vakarais pats paskaito KAKE MAKE, skaiciuot moka

Bet mano maziuke - net ne paruosiamojoje dar -o jau skaito po 4-5 raidziu zodziu - tai man aukletoja sako, kad yra "kitaip".... va tipo Agile tai ale "pirmune":P
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 03 lapkričio 2015 - 00:29
Labutis, sveikinimai mažiukei (o mamai užuojauta, bo kiek pamenu, tau liūdna kai vaikai auga wink.gif )

smagu dėl pirmūnės, o Ainius - šaunuolis.

mytan atvarytumėt?
Atsakyti
Sveikinimai Agilei!

Jus nuspreskite kur vyks myytas, man visur bus gerai. Tik laikias butu geriau po 14.00 val. 4u.gif
Atsakyti