Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

Telefono asmeninio ir mes kol kas neduodam. O jei ir matysim reikalą, tai neišmanusis bus.

Austulka, sveikinimai mažajam trečiojo gimtadienio proga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai džiugu dėl jo progreso. thumbup.gif
Ir tikrai, ieškokis kito darbo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad jūs ir įsivaizduojat, kad kitą darbą būtų lengva susirast... taip, kitą už minimumą - pirmyn, nors rytoj. o kokį kitą - be šansų (iš patirties).

Atsakyti
Labai didelis dėkui už sveikinimus mano Mažajam 4u.gif

Dėl darbo, tai galiu tik tiek pasakyti, kad vargiai kas norės priimti pagyvenusią mamką be magistrinio, plius su dviem mažamečiais, iš kurių vienas neįgaliukas... Teoriškai šitam darbe esu 10 metų. Po dukros dekreto sunkiai priėmė, o dabar net išsigandau, kai pasakė, jog ok, laukiam doh.gif Manau, kad, nenori manim atsikratyti taip paprastai, nes tektų mokėti nemažas išeitines... Tad tokia nuojauta, kad nusprendė: "Suėsim tave gyvą ir išspjausim" unsure.gif Dar nežinau, kokia reakcija bus, kai nunešiu vaikio neįgalumo dok. Negaliu slėpti, nes ir papildomos neapmokamos atostogos priklauso, mamadieniai (beabejo) ir visa kitą pagal DK (kol nepakeitė)...
Atsakyti
QUOTE(Austulka @ 2015 09 08, 23:34)
Labai didelis dėkui už sveikinimus mano Mažajam  4u.gif

Dėl darbo, tai galiu tik tiek pasakyti, kad vargiai kas norės priimti pagyvenusią mamką be magistrinio, plius su dviem mažamečiais, iš kurių vienas neįgaliukas... Teoriškai šitam darbe esu 10 metų. Po dukros dekreto sunkiai priėmė, o dabar net išsigandau, kai pasakė, jog ok, laukiam  doh.gif  Manau, kad, nenori manim atsikratyti taip paprastai, nes tektų mokėti nemažas išeitines... Tad tokia nuojauta, kad nusprendė: "Suėsim tave gyvą ir išspjausim"  unsure.gif  Dar nežinau, kokia reakcija bus, kai nunešiu vaikio neįgalumo dok. Negaliu slėpti, nes ir papildomos neapmokamos atostogos priklauso, mamadieniai (beabejo) ir visa kitą pagal DK (kol nepakeitė)...

Austulka ne kokia tu ne pagyvenusi mamka, - o zavi, darbsti moteris, kuri auginu saunius vaikus. Tiesiog toks ispudis kad tavo saviverte i pasitikejimas savimis kazkur dingo. Tiesiog bandyk dirbdama, siusti savo cv kitur. Didziausios tau sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lobis: 08 rugsėjo 2015 - 22:16
QUOTE(Paslaptingoji @ 2015 09 08, 07:55)
Nu merginos jau tie vaikai,mano pavyzdžiui nieko nenori doh.gif vakar atnešė į klasę reklaminius pakvietimus į kažkokią šokių studiją,tai sakau dėk į kuprinę paskaitysim namie,sako gal juokauji??ir nunešė išmetė į šiukšlinę g.gif nežinau kodėl ji taip elgias...

panašiai ir mūsų, reklamas parsineša namo, bet paklausus kokį būrelį norėtų lankyti, sako jokio..
tiesa, po kelių pamokų būna pusryčiai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga**: 09 rugsėjo 2015 - 10:56
QUOTE(smilga** @ 2015 09 09, 12:55)
panašiai ir mūsų, reklamas parsineša namo, bet paklausus kokį būrelį norėtų lankyti, sako jokio..

Pas mus pusryciai po 2 pamoku
Atsakyti
QUOTE(smilga** @ 2015 09 09, 11:55)

Smilga,po vienos.ir žinok ne vien košės mirksiukas.gif beje ar tiko?
Atsakyti
pas mus pusryčių nebūna, būna pietūs po trijų ar tai keturių pamokų (nepamenu tiksliai), o paskui kas lieka prailgintoj, tuos dar veda į valgyklą papildomai pavalgyt apie 2:30.
Atsakyti
Labukas.Kaip smagu,kad temute taip atgijusi.
Kas del pietu-pas mus kompleksiniai pietus 1,74EUR.Galima ir kita maista uzsakyt ir is anksto sumoket valgkloj vedejai,bet tai vien karstas brangiau arba kaip kompl.pietus gaunasi.Bandziau ir taip ir anaip,bet niekas maniskei netinka.Tik kugelis 1d.buvo-tai valge(o maniau,kad butent jo nevalgys).Lauke cepelinu(siandien buvo),bet sake neskanus,nevalge.Tai jauciu nebepirksiu as jai pietu,desiu po koki sureli,obuoli,nors noretusi jog normalu maista gautu.
Prailginta nuo 11.40 iki 15val.1,80EUR,iki 18val.(penktadieni iki 17val.) 3,60EUR.Daug nemokamu bureliu nuo 12 arba 13val.Siandien vedziau i origami,nenorejo likt,asarojo,bet kai atejo klasioke-jau viskas gerai buvo,patiko smile.gif.Zadu kasdien po bureli ar du (nemokamus)leist.Tikiuosi jog uzteks man ja pora savaiciu pavedziot i juos,paskui gal atsimins pati i koki kabineta eit.Tada nereiks uz prailginta moket,nes jos tiesiog neprireiks .
Uz pratybas lygtais 35EUR mokejom.Komitetui 15EUR rinkom.
Viskas butu pakenciama jei ne dar tiek pat islaidu ir vyresneliui smile.gif.Mat dar baseinai.LVJC ypatingai brangu-53EUR.
QUOTE(Lobis @ 2015 09 05, 10:23)
Gal kas girdejote apie valstybes kompensacija uz bureli 15euru. Kazkur skaiciau, bet negaliu rasti nei kur kreiptis nei ar visiems kompensacija ta priklausis.

Bendrojo lavinimo mokyklos nedalyvauja toje programoje.LVJC dalyvauja.Daugiau nezinau.Pvz.as dar uzrasiau vaikus baseinan Vilniaus moksleiviu sveikatos centre-tai bent jau trenere sake jog jie nedalyvauja toje programoje.
O LVJC klausiau-tai sake visus informuos sms,el.pastu,tada reiks pasirasyt sutarti ir gausim 15euru mazesnes saskaitas.Bet tik 3menesius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 11 rugsėjo 2015 - 20:35
QUOTE(Liutukeee @ 2015 09 11, 22:32)
Labukas.Kaip smagu,kad temute taip atgijusi.
Kas del pietu-pas mus kompleksiniai pietus 1,74EUR.Galima ir kita maista uzsakyt ir is anksto sumoket valgkloj vedejai,bet tai vien karstas brangiau arba kaip kompl.pietus gaunasi.Bandziau ir taip ir anaip,bet niekas maniskei netinka.Tik kugelis 1d.buvo-tai valge(o maniau,kad butent jo nevalgys).Lauke cepelinu(siandien buvo),bet sake neskanus,nevalge.Tai jauciu nebepirksiu as jai pietu,desiu po koki sureli,obuoli,nors noretusi jog normalu maista gautu.
Prailginta nuo 11.40 iki 15val.1,80EUR,iki 18val.(penktadieni iki 17val.) 3,60EUR.Daug nemokamu bureliu nuo 12 arba 13val.Siandien vedziau i origami,nenorejo likt,asarojo,bet kai atejo klasioke-jau viskas gerai buvo,patiko smile.gif.Zadu kasdien po bureli ar du (nemokamus)leist.Tikiuosi jog uzteks man ja pora savaiciu pavedziot i juos,paskui gal atsimins pati i koki kabineta eit.Tada nereiks uz prailginta moket.
Uz pratybas lygtais 35EUR mokejom.Komitetui 15EUR rinkom.
Viskas butu pakenciama jei ne dar tiek pat islaidu ir vyresneliui smile.gif.Mat dar baseinai.LVJC ypatingai brangu-53EUR.

Bendrojo lavinimo mokyklos nedalyvauja toje programoje.LVJC dalyvauja.Daugiau nezinau.Pvz.as dar uzrasiau vaikus baseinan Vilniaus moksleiviu sveikatos centre-tai bent jau trenere sake jog jie nedalyvauja toje programoje.
O LVJC klausiau-tai sake visus informuos sms,el.pastu,tada reiks pasirasyt sutarti ir gausim 15euru mazesnes saskaitas.Bet tik 3menesius.

Kaip tu mane pradziuginai del baseino, tikrai noriu gauti nuolaida, bet kodel tik 3 men.. Na va uz sia savaite uz prailginta grupe sumokejau 9 eurus. Vakar pasiemiau 15.30, siandien 15.00. Uz valgi isejo 9 eurai rgi. Siaip vidutiniskai su maistu i savaite reikia 20 euru. Cia be pusryciu. Mums brangokai. Ziuresime kaip bus kada prades lankyti burelius.
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2015 09 11, 21:41)
Kaip tu mane pradziuginai del baseino, tikrai noriu gauti nuolaida, bet kodel tik 3 men..    Na va uz sia savaite uz prailginta grupe sumokejau 9 eurus. Vakar pasiemiau 15.30, siandien 15.00. Uz valgi isejo 9 eurai rgi. Siaip vidutiniskai su maistu i savaite reikia 20 euru. Cia be pusryciu. Mums  brangokai. Ziuresime kaip bus kada prades lankyti burelius.

Sakė,kad tik 3mėn.,t.y.nuo spalio 1 iki gruodžio 31d.savivaldybė patvirtinimo kompensavimo programą.Kaip bus toliau-niekas nežino.
Man tai dičkio pirmos klasės rugsėjo būreliai,prailginta ir pietūs,pavakariai kainavo apie 800Lt.Visi būreliai buvo mokami,už prailginą grupę neminusuodavo,nors joje tik pusvalandį pabūdavo.Po to mažinom maitinimus,būrelius.Na žodžiu...Užtat mažę jau leidau į kitą mokyklą,kurioje nors būrelių bus nemokamų.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2015 09 14, 13:09)
Sakė,kad tik 3mėn.,t.y.nuo spalio 1 iki gruodžio 31d.savivaldybė patvirtinimo kompensavimo programą.Kaip bus toliau-niekas nežino.
Man tai dičkio pirmos klasės rugsėjo būreliai,prailginta ir pietūs,pavakariai kainavo apie 800Lt.Visi būreliai buvo mokami,už prailginą grupę neminusuodavo,nors joje tik pusvalandį pabūdavo.Po to mažinom maitinimus,būrelius.Na žodžiu...Užtat mažę jau leidau į kitą mokyklą,kurioje nors būrelių bus nemokamų.

800 lt tai cia jau ziauru doh.gif
Atsakyti