QUOTE(stripulis @ 2015 09 06, 19:49)
as I said, daržas buvo 250 litai mėnesiui.
tai man pabrango ir nesuprantu, kodėl daržai susisuka pigiau, teikdami gausesnes paslaugas ir ilgesnį laikotarpį. abejoju kad pirmokai ėda už du per du maitinimus palygint su priešmokykliniais per keturis maitinimus
Papildyta:
mano pvz. atlyginimas 1200 lt mėnesiui. tai... nežinau kaip mes čia tą būrelį patrauksim ir apskritai .
tai man pabrango ir nesuprantu, kodėl daržai susisuka pigiau, teikdami gausesnes paslaugas ir ilgesnį laikotarpį. abejoju kad pirmokai ėda už du per du maitinimus palygint su priešmokykliniais per keturis maitinimus
Papildyta:
mano pvz. atlyginimas 1200 lt mėnesiui. tai... nežinau kaip mes čia tą būrelį patrauksim ir apskritai .
viešpatėliau, darže mokėjom tik už maistą ir ten tą mokestį už ugdymą, realiai darže vaiko išlaikymas kainuoja nuo 600 iki 1200 lt. priklausomai nuo dydžio darželio, taigi visą kitą sumą padengdavo valstybė, atsėdėjau darželio taryboj pora metų, patikėkit kokios sumos sukasi už viską, tas tėvų mokestis tik simbolinis palyginant
dabar gi nemokam tik už mokslą, bet visa papildoma veikla, prailginta, būreliai, kurie neįtraukti į kažkokį tai švietimo planą, viskas mokama.
Plius dėl pietų, kai ruoši pusryčius, pietus ir vakariene, gali paskirstyt protingai išlaidas, kai tik pietus, deja, jau taip nesigauna, tad natūralu, kad mokykloj brangiau.
Šiaip tai puikus verslo planas, jei galvojate, kad taip viskas paprasta, organizuoti prailgintas grupes, kad vaikai sulauktų iš darbų grįžtančių tėvelių. Bet, o tačiau galiu nuvilt, baisiai neapsimokantis dalykas