Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

manau, visur.

pas kolegę 40 eurų fiksuotai

pas mus 0,60 euro už valandą, paskaičiavau, kad pietūs + prailginta mėnesiui kainuos lygiai 100 eurų (pietūs 1,70), dar plius pavalgymas antras dar 50 eurų minimum...

smagus tas "nemokamas mokslas" smile.gif
Papildyta:
Pasaule, ooo, paaugliai + atsakomybė už baigiamuosius, kas gali būt geriau smile.gif

bet man patiktų jaučiu.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 09 05, 02:06)
manau, visur.

pas kolegę 40 eurų fiksuotai

pas mus 0,60 euro už valandą, paskaičiavau, kad pietūs + prailginta mėnesiui kainuos lygiai 100 eurų (pietūs 1,70), dar plius pavalgymas antras dar 50 eurų minimum...

smagus tas "nemokamas mokslas" smile.gif
Papildyta:
Pasaule, ooo, paaugliai + atsakomybė už baigiamuosius, kas gali būt geriau smile.gif

bet man patiktų jaučiu.

Tai pas mus dar ne taip blogai, uz valanda 0.50 cnt, + po antros pamokos pusryciai (bet gali valgykloje valgyti savo), + pietus. Bet gerai kad reikia moketi uz faktiskai praleista laika. Bet vistiek suma sumarum nemazai iseina g.gif

Gal kas girdejote apie valstybes kompensacija uz bureli 15euru. Kazkur skaiciau, bet negaliu rasti nei kur kreiptis nei ar visiems kompensacija ta priklausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lobis: 05 rugsėjo 2015 - 09:29
QUOTE(Lobis @ 2015 09 05, 10:23)
Tai pas mus dar ne taip blogai, uz valanda 0.50 cnt, + po antros pamokos pusryciai (bet gali valgykloje valgyti savo), + pietus. Bet gerai kad reikia moketi uz faktiskai praleista laika. Bet vistiek suma sumarum nemazai iseina g.gif

Gal kas girdejote apie valstybes kompensacija uz bureli 15euru. Kazkur skaiciau, bet negaliu rasti nei kur kreiptis nei ar visiems kompensacija ta priklausis.

visiems priklausys vienas būrelis nuo spalio 1 dienos, tačiau ne visi mokyklos turimi būreliai įeina į remiamų sąrašą, turėtų spalio mėnesį mokykla tokį sąrašą nurodyti.

pas mus irgi už faktiškai praleistą, bet kad maniškė ir sėdės iki penkių kasdien, tai taip ar anaip, nebent į kokį būrelį mokykloj išeitų, tada išminusuos tuos 0,60 centų smile.gif
Atsakyti
Gerai, kad pas jus valandomis skaičiuoja. Pas mus fiksuota kaina: 12.00-15.00 - 30 Eur, 12.00-18.00 - 60 Eur. Nesvarbu, kad pasiimi, pvz., 15.30, vis tiek 60 eurų mėnesiui. doh.gif
Atsakyti
Man tai aisku daugiau apsimoka valandinis, nes bus dienu kai ji bus iki 17.00, o antradieniais ir ketvirtadieniais tik iki 15.00.
Tai ta nuolaida galios tik mokyklos bureliams, as tai galvojau kad ir baseinui blush2.gif
Atsakyti
kaip supratau, tik mokyklos... atseit kad jos gauna dar ir neformalųjį krepšelį ugdymui.

bet reiktų giliau pasidomėt tada.

nu va, atvirkščiai, mokyklos NEGALI gauti to krepšelio, žo jovalas smile.gif

http://www.delfi.lt/...o.d?id=68825386
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 09 06, 16:30)
kaip supratau, tik mokyklos... atseit kad jos gauna dar ir neformalųjį krepšelį ugdymui.

bet reiktų giliau pasidomėt tada.

nu va, atvirkščiai, mokyklos NEGALI gauti to krepšelio, žo jovalas smile.gif

http://www.delfi.lt/...o.d?id=68825386

Na vat ir man kazkokia painiava, o 15 euru man nepamaisytu, nes baisiai daug pinigu isleidzim bureliams, jau greitai apie savo pomegius pamirsim doh.gif
Atsakyti
aš paskaičiavau, kad nuo spalio tik su vienu būreliu man vaikas per mėnesį 600 litų kainuos...

čia į tai įeina privalomieji šachmatai mokykloje, karate būrelis (jei pateksim ten), pietūs ir antras maitinimas mokykloj ir prailginta grupė plius pratybų kainą išdėliojau metams.

neskaitant visų papildomų išlaidų. šitos jau stacionarios gausis...

tai pagalvojus darželis su savo 250 litų buvo tokia piguva doh.gif

vat įdomu, atmetus tą 100 litų būreliui, gaunas kad mokykloj suorganizuot vaiko priežiūrą ir du maitinimus vietoj trijų kaip darže , o ir priežiūra trumpesnė, nes prasideda tik nuo 12 valandos, kai kada ir nuo vėliau - kainuoja lygiai dvigubai brangiau nei daržely - tobyš 500 lt.

įdomu, kodėl čia taip viskas keistai pabrangsta. juolab kad prižiūrėti pirmokus tikrai yra lengviau nei prižiūrėti pvz. trimečius. pirmokams būdinga, kad daug ką prisižiūri jie patys.
Atsakyti
Kai geras moterys is kur tokios kainos?man tai tikrai popigiaja ta mokykla biggrin.gif ypac lyginant su daržu biggrin.gif nes daržiukas mums kainavo 400euriuku menesiui,ar net daugiau.o mokykla kolkas man 4eurai savaitei biggrin.gif na aisku pratybu,remontu,uniforma (kuri viena kainavo virs 80euru)ir kitu mokykliniu prekiu neskaičiuoju,čia jau kosmosas gaunas schmoll.gif O kokius burelius lankot ar lankysit? Goda nori eit i karate,bet tai po mokyklos jau cia užsiėmimas ir vieta ne mokykloj9...
Lobi ka jūs ten lankot tiek g.gif ir kaip jus veziojat visur?as jei bučiau namie tai trbt daugiau ka lankytų,bet dabar ner kas ją vežiotų..o ir šeip man rods vieno užtenka jei tris kart savaitėje..
Atsakyti
Aš sakiau, kad jau už prailgintą mokam 60 Eur/mėn, tai į būrelius tik nemokamus leisim. Parašėm jau prašymą į šaškes ir kvadratą.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 09 06, 18:57)
Aš sakiau, kad jau už prailgintą mokam 60 Eur/mėn, tai į būrelius tik nemokamus leisim. Parašėm jau prašymą į šaškes ir kvadratą.

na prailginta tai taip,suprantama.Nežinau aš gal ir sugalvosiu į prailgintą vėliau,dabar man rodos labai pavargtų visą dieną...aš eidama į darbą parvedu ją namo o ten su močiute mano pabūna kol tėtis parvažiuoja.Bet vėlgi..čia praėjusią savaitę bobulia mano jau pribūrė jai visokių niekų biggrin.gif pripasakojo jai visokių biesų tai ir nervai ima tai nežinau nežinau,gal reiks į mokyklos būrelius leisti, kad iki kokiu trijų pabūtų mokykloj.Bet į tuos būrelius patys turi nueit? o jūsiškiai nori lankyti? manoji ponia tai ne g.gif sunku man įsiūlyt jai kažką......jai dar žaidimai galvoj,tik pareina kuprinę į šoną ir savam pasauly pradingsta tarp savo arklių šunų ir pan.
Lobi,kaip fainai kad pas jus dar ir savo maistą gali atsinešti į valgyklą.Kaip visur skirtingai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 06 rugsėjo 2015 - 18:25
QUOTE(Paslaptingoji @ 2015 09 06, 18:45)
Kai geras moterys is kur tokios kainos?man tai tikrai popigiaja ta mokykla biggrin.gif ypac lyginant su daržu biggrin.gif nes daržiukas  mums kainavo 400euriuku menesiui,ar net daugiau.o mokykla kolkas man 4eurai savaitei biggrin.gif na aisku pratybu,remontu,uniforma (kuri viena kainavo virs 80euru)ir kitu mokykliniu prekiu neskaičiuoju,čia jau kosmosas gaunas schmoll.gif  O kokius burelius lankot ar lankysit? Goda nori eit i karate,bet tai po mokyklos jau cia užsiėmimas ir vieta ne mokykloj9...
Lobi ka jūs ten lankot tiek g.gif ir kaip jus veziojat visur?as jei bučiau namie tai trbt daugiau ka lankytų,bet dabar ner kas ją vežiotų..o ir šeip man rods vieno užtenka jei tris kart savaitėje..

daržas privatus pas jus buvo?

o 4 eurai tau savaitei už ką?

pas mus maitinimas I 32 eurai mėnesiui, maitinimas II 40 eurų mėnesiui, gėrimėliai 10 eurų mėnesiui, pratybos gavosi 4 eurai mėnesiui, šachmatai 4 eurai mėnesiui, prailginta 60 eurų mėnesiui plius minus.

būrelis jei bus, tai 30 eurų mėnesiui.

tai be būrelio - 520 litų mėnesiui.

as I said, daržas buvo 250 litai mėnesiui.
tai man pabrango ir nesuprantu, kodėl daržai susisuka pigiau, teikdami gausesnes paslaugas ir ilgesnį laikotarpį. abejoju kad pirmokai ėda už du per du maitinimus palygint su priešmokykliniais per keturis maitinimus
Papildyta:
mano pvz. atlyginimas 1200 lt mėnesiui. tai... nežinau kaip mes čia tą būrelį patrauksim ir apskritai .
Atsakyti