Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

Sveikos, na siandien ir stresine diena man doh.gif Rytas ziauriai sunkus, vaikus vos prikeliau, mazius isviso klykia nelipa is lovos, viskam priestarauja, vyresnelis miega prie lekstes virtuvej, dar tie nesamoningi kamsciai, tai mokykloj buvom tik 8.02 doh.gif Pirma diena ir pavelavom doh.gif Paskui maziu veziau i darzeli, pasiliko be asaru ir neverke visa laika kiek buvo, bet kai atejau pasiimti tai labai apsidziauge mane pamates unsure.gif Tik gaila, kad mazius i kelnes prisidare, nors siaip jau prasosi, bet matyt per ta surmuli aukletojos gal jo negirdejo. Daug vaiku verkianciu, tai kai atejau jau radau su pampersu uzdetu, is kito vaiko paeme, taip nonereciau vel prie tu pampersu grysti doh.gif
Kazkokia siandien issekusi jauciuosi, nezinau kada cia man juos kelti, kad visur suspetume g.gif
Atsakyti
užuojauta, kam sunki diena...

mano tai idiotska tokia buvo, pasiklydę vertime. atėjau ryte, mokytoja - nu nežinauuuu ar pavyks pietus užsakyt, aš tokia : blink: , nes vaikui tik bandelę įdėjus buvau. toliau, vakar visi balsavo, kad varys parengiamojon, žiūriu, tik mano vienos vaikas, ai, supsichavau, ir paprašiau, kad močiutė paimtų po pamokų tada jau, kad nebūtų traumos, jei liks viena ir neėdus.

o sumoj gavosi kad trauma, kad močiutė pasiėmė, nes visai nenorėjo namo eiti, nu tai ryt ramia dūšia visai dienai paliksiu, nes iš pradžių net nešnekėjo su manim, įsižeidė, kad "ištempėm" neplanuotai.

"žavu".

o pietūs vis tik buvo, bet ryte tai pašiurpus buvau, galvoju - nu gražiausia...
Papildyta:
prailgintojon, o ne parengiamojon, jau žodžiai pinasi doh.gif
Atsakyti
O mums tai gerai viskas buvo, ir valgėm, ir visur visi spėjom. lotuliukas.gif
Rytojui reikės atsinešti savo mėgstamiausią žaislą ir apie jį papasakoti, tai gerai, kad parepetavom su Pasauliuku, nes kai paklausiau jo, kaip jis pasakoja, tai wacko.gif . Na, dar pasikartosim ryte ir bus gerai. biggrin.gif
Dar dailė ir technologijos rytoj, tai gavom sąrašiuką ką atsinešti, tai gerai, kad turim namie visokių sagų, mezgimo siūlų ir vienkartinę stiklinaitę, o tai nežinočiau kur vakare ir begauti ką, reiktų kaimynus reketuoti turbūt. doh.gif
Atsakyti
O kaip pasakojo iki repeticijos? cekava smile.gif

parsitysė vaikas matieką, pirmą knygą, patinka ji man. viską iki pat galo jau mokam biggrin.gif

gal ir neblogai škes vasarą pasiruošėm...

mažei tai patinka pratybos ir mažiau vadovėlis.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 09 02, 19:44)
O mums tai gerai viskas buvo, ir valgėm, ir visur visi spėjom. lotuliukas.gif
Rytojui reikės atsinešti savo mėgstamiausią žaislą ir apie jį papasakoti, tai gerai, kad parepetavom su Pasauliuku, nes kai paklausiau jo, kaip jis pasakoja, tai  wacko.gif . Na, dar pasikartosim ryte ir bus gerai. biggrin.gif
Dar dailė ir technologijos rytoj, tai gavom sąrašiuką ką atsinešti, tai gerai, kad turim namie visokių sagų, mezgimo siūlų ir vienkartinę stiklinaitę, o tai nežinočiau kur vakare ir begauti ką, reiktų kaimynus reketuoti turbūt. doh.gif

Smagu, kad viskas liuks nors kažkam biggrin.gif O jus jau mokykloj valgot?pas mus sia savaite dar nera nieko,sutrumpintos pamokos,tai nera jokiu pietu.
Is mokyklos pasiemiau linksmą,pasakojo įspūdžius net pasispringdama biggrin.gif bet naktį porą kart pabudo ir kvietė mane į kambarį,kad paklaust ar ryt ateisiu jos pasiimti doh.gif ir gal aš žinau ar rytoj jau darysim riešuto pratybas wacko.gif kas ten jos galvelėj dedasi doh.gif
Rytas vėl nelengvas,didžiausia problema valgymas ir šiandien pradėjo pykint,bet jai taip dažnai būna iš streso,jaudinas kaip pašėlus unsure.gif
Ryte man liepė eit kalbėt su mokytoja,sakau ką aš jai turiu sakyt? jinai,nežinau eik,visi tėvai kažką kalba ,o tu ne,ir stumia mane lotuliukas.gif
Pasaule,pasauliukas jau pažįsta tą aplinką ar ne? gal todėl jokio streso vaikui smile.gif
mums tai reikėjo vardo reikšmę sužinoti ir papasakoti,tai irgi kalbėjom kalbėjom,du sakinius tereikėjo įsiminti,o ryte klausiu,sako nebeatsimenu nieko g.gif
Atsakyti
maniškei ryt reikės apie save pasakoti, norėjau Pasaulės patirtim pasinaudot ir išpešt, kad man papasakotų, gavau špygą, vietoj to atidarė restoraną ir pamaitino visus - tėtį prievarta, paskui sakė - šaunuolis, kad pavalgei. lotuliukas.gif

ai, šiaip manau papasakos ir be mano storojimosi "kištis". aiškiai parodė, kad mokyklos reikalai - jos reikalai. principe taip ir turėtų būti, gi vaikai mokosi, ne mes, nors ir juokauja kas antras kad va vėl pradinės klasės kursą išeisit...

atbuvom tėvų susirinkime, savo noru įkišau galvą į kilpą ir tapau tėvų komiteto pirmininkės pavaduotoja, o kad nebūtų tai vien skambus garsas, dar pasišoviau ir visokių daiktų klasei pripirkt. tai savaitgalį malsiuos ir ieškosiu pailgos kreidos. įdomu, kanceliarinėse didesnėse anos būna? galvoju gal Pegase turėtų būt... žo.

šiaip būčiau nelindus į tą komitetą, bet yra pas mus tokios dvi durnos aktyvistės, tai norėjosi kad neduok dieve nė viena ten nepatektų, tai ir... smile.gif

nu kaip sako sama dura, bet šiaip gal bus neblogai. vis naujos patirtys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 09 02, 22:41)
O kaip pasakojo iki repeticijos? cekava smile.gif

Nebuvo sklandumo, nuo vieno prie kito šoka, dar, pasakodamas istoriją to žaislo, sako "nužudė blogietį". lotuliukas.gif Na, sakau, gal nesakyk taip, geriau "nugalėjo" ir pan. biggrin.gif

QUOTE(Paslaptingoji @ 2015 09 03, 10:19)
Smagu, kad viskas liuks nors kažkam biggrin.gif O jus jau mokykloj valgot?pas mus sia savaite dar nera nieko,sutrumpintos pamokos,tai nera jokiu pietu.

Pasaule,pasauliukas jau pažįsta tą aplinką ar ne? gal todėl jokio streso vaikui smile.gif
mums tai reikėjo vardo reikšmę sužinoti ir papasakoti,tai irgi kalbėjom kalbėjom,du sakinius tereikėjo įsiminti,o ryte klausiu,sako nebeatsimenu nieko g.gif

Taip, valgykloj jau nuo pat rugsėjo antros ir valgyti galima, ir pailginta grupė veikia.
Taip, aišku, kad pažįstama viskas, nes pernai gi toje pačioje mokykloje į priešmokyklinę ėjo, ir toje pačioje valgykloje valgė, ir su pirmokais ir kt. pradinukais pailgintoje būdavo, tai ramiakas jam. thumbup.gif
Pasauliukas, pasirodo, vakar nespėjo papasakoti, tai šiandien ryte dar paprašiau, kad pakartotų, ką atsimena iš repeticijų, tai viską puikiausiai prisiminė. biggrin.gif Tik ne viską papasakojo mokykloje, nes, pasirodo, viskas buvo paprasčiau, nes mokytoja pateikinėjo klausimus. Bet mūsų pasakojimas į beveik visus klausimus ir buvo atsakymas, tai tiko. biggrin.gif

QUOTE(stripulis @ 2015 09 03, 23:09)
atbuvom tėvų susirinkime, savo noru įkišau galvą į kilpą ir tapau tėvų komiteto pirmininkės pavaduotoja, o kad nebūtų tai vien skambus garsas, dar pasišoviau ir visokių daiktų klasei pripirkt. tai savaitgalį malsiuos ir ieškosiu pailgos kreidos. įdomu, kanceliarinėse didesnėse anos būna? galvoju gal Pegase turėtų būt... žo.

Aš irgi vakar susirinkime buvau. 2,5 valandos... doh.gif Bet laikas greit praėjo, daug visko pridiskutavom, tai tik pažiūrėjusi į laikrodį supratau, ko mano galva kažkokia apsunkusi. lotuliukas.gif
Ir išsirinkom labai šaunų komitetą, nes šiandien jau ir pratybos nupirktos, ir lentynos su dėžutėmis priemonėms susidėti - super! thumbup.gif
Būčiau ir aš rašiusis, bet žiauriai nespėju nieko, nes auklėtiniai darbe, pamokų daug, ruoštis daug, dar su Kostu reikia ir paskaityti, ir vėliau norėsiu prižiūrėti jo mokymąsi, tai nesiryžau.
Atsakyti
nu matai, mes tai pratybas ir lentynas jau vasarą supirkom, tai dabar likę tik šiuo metu kreida ir servetėlės iš perkamų smile.gif

labai gerą pirmininkę-finansistę turim, tai tokios pavaduotoja būt vienas malonumas biggrin.gif

ai, kažkaip norėjosi ko nors atsakingo, gaila tik kad ne namie dirbu ir į ekskursijas su vaikais nepavyks pavažinėt...

vaikas su sloga wacko.gif jaučiu vizito pas nefrologą poliklinikoj pasekmė...
Atsakyti
Greitai laikas prabego, jau ir musu vaikai mokinukai...Musu pirma savaite mokykloje prajejo sklandziai. Eina i mokykla su noru, didziausias ispudys kelione i valgykla blush2.gif , sako mama ten taip gera, taip skaniai kvepia bandeliamis mmm... biggrin.gif Pusryciai mums butini, Taja be pusryciu neiseis is namu bigsmile.gif Savaitgali turim susitarima kad visi miega tiek kiek nori, ir nieko zadinti negalima. Ji dazniausiai kelesi pirma, eina i salona ir ziuri multikus, bet kaip ji sokineja is dziaugsmo kai as ateinu is miegamojo, nes ji labai alkana ir nori VALGYTI.... Sakau tai reikejo jogurto arba sureli suvagyti - o ji - sita as jau suvalgiau, bet as noriu normaliai pavalgyti doh.gif

O siap prie jos kuprines nelendu, turi viska sudeti pati, prisiminti kokios rytoj bus pamokas, ir sudeti ka prase atnesti. Kolkas tvarkosi, ziuresime kaip bus ateity ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 09 04, 17:26)
Nebuvo sklandumo, nuo vieno prie kito šoka, dar, pasakodamas istoriją to žaislo, sako "nužudė blogietį". lotuliukas.gif Na, sakau, gal nesakyk taip, geriau "nugalėjo" ir pan. biggrin.gif
T

nepyk, nu bet matosi, kad mama mokytoja lotuliukas.gif

o kaip auklėtiniai, kelintą klasę gavai, nuo pradžių, nuo penktokų? ar grįžai pas seniau turėtus?

Lobi, ale tai kokie jūs savarankiški unsure.gif thumbup.gif
kad mano pati prisimintų, ką reikia susidėt... jai šiaip niekas to ir nesako, tėveliam viskas buvo susakyta per susirinkimą.

ir tėveliam liepta gražiai sąsiuvinukus užrašyt , taip kad savarankiškumo ten nėr ir neprašo niekas.

ai, bet spės dar prisisavarankiškint, dar 12 metų priešaky, nesuku sau galvos.

mūsų klasėj yra 140 cm ūgio pirmokėlis, kurio laukai nesutampa su mokytojos - kiek ateinu, tiek ji jį ūdyja ir mėgina "sutramdyt".

kartais galvoju, vargšės tos moterys mokytojos, nu nesupranta jos berniukų prigimties ir matyt tas kai kuriom neduota, nors ir dirba 40 metų mokykloj... ir berniukai atitinkamai "vargšai".

tai pasidžiaugiau kad pas mane mergina ir jos laukai su mokytoja ir su klasiokais berods sutampa. vis mažiau problemų...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 09 04, 23:07)
nepyk, nu bet matosi, kad mama mokytoja  lotuliukas.gif

o kaip auklėtiniai, kelintą klasę gavai, nuo pradžių, nuo penktokų? ar grįžai pas seniau turėtus?

lotuliukas.gif

Aš grynoj gimnazijoj dirbu, joje 9-12 klasės, tai aš devintokus gavau. Mano senųjų tai seniai nelikę mokykloj, nes baigė jie dvylika klasių ir aš kartu su jais išėjau. smile.gif
O dabartiniai nieko kol kas, bet dar sunku spręsti, nepažįstu dar jų.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti ar visur prailginta grupe yra mokama ir kiek kainuoja?
Atsakyti