Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

QUOTE(stripulis @ 2015 08 29, 23:25)
smilga, o kodėl nenori? per daug gąsdintojų pakely sutiko?

Ne, gasdintoju kaip ir nesutikom, kaip tik visi vien tik drasinam, pasakojam apie smagius mokyklos dalykus, tiesiog nenori ir tiek. Ir su darzeliu turejom bedu, nenorejo, o i paruosiama taip pat kas ryta su asarom ejo..
Atsakyti
paruošiama ten pat, kur mokykla?

gaila tada...
na, gal suras kokių draugų ir atsiras noras eit.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 08 30, 11:45)
paruošiama ten pat, kur mokykla?

gaila tada...
na, gal suras kokių draugų ir atsiras noras eit.

Paruosiamoji buvo darzelyje, bet kitame nei kad lanke lopseli-darzeli. Na ir mes tikimes, kad gal nores, juk vis tik auga didyn..
Atsakyti
Visiems mūsų taip staiga užaugusiems gruodinukams - geros rugsėjo pirmosios smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikinimai pirmokiukams! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Priblioviau dvi nosines... cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 09 01, 13:09)
Sveikinimai pirmokiukams! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Priblioviau dvi nosines... cray.gif  cray.gif  cray.gif

Džiaugsmo ašaros 4u.gif Jungiuos prie sveikinimų, visoms mamytėms kantrybės ir smagaus kurso kartojimo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, visus gruodinukus su rugsejo 1-aja 4u.gif
As siandien irgi asara nubraukiau, nes vienas kazkoks vaikas pradejo verkti tai ir as neatlaikiau doh.gif Oj jauciu man sunkiau negu vaikui, kazkaip keista, kad jau jis eis i mokykla unsure.gif O ryt dar laukia asaru diena, nes maziuka pirma karta vesiu i darzeli doh.gif
Atsakyti
pas mus tai žiovulio diena, verkti po to nebesinorėjo (akimirką tik, dar iki mokyklos nedaėjus, buvau apsigraudinus), ai, nu mažė irgi biški trumpam apsiašarojo kai paklydo su kuria klase toj minioj eit vidun, bet trumpam.

nes kadangi prieš tris dienas virto mūsų mokykla licėjum, tai buvo ilgai ir nuobodžiai (valandą) visa tai gromuluojama wacko.gif

nieko, užtat paskui mokytoja "atidirbo", pasaką buvo pasiruošus, ir šiaip smagu kad griežta (aš kai kietos rankos mėgėja, tai man ji tinka. mažei irgi sakė patiko).

tai gero darbo visiem pirmokiukam ryt wink.gif šventės baigėsi...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 09 01, 21:04)
pas mus tai žiovulio diena, verkti po to nebesinorėjo (akimirką tik, dar iki mokyklos nedaėjus, buvau apsigraudinus), ai, nu mažė irgi biški trumpam apsiašarojo kai paklydo su kuria klase toj minioj eit vidun, bet trumpam.

nes kadangi prieš tris dienas virto mūsų mokykla licėjum, tai buvo ilgai ir nuobodžiai (valandą) visa tai gromuluojama wacko.gif

nieko, užtat paskui mokytoja "atidirbo", pasaką buvo pasiruošus, ir šiaip smagu kad griežta (aš kai kietos rankos mėgėja, tai man ji tinka. mažei irgi sakė patiko).

tai gero darbo visiem pirmokiukam ryt wink.gif šventės baigėsi...

Musu pasiklydo, klaseje neradau savo vaiko, tai paskui tekina begau per kitas klases ieskoti..
Atsakyti
"smagu" ...

o vaikas kaip į savo paklydimą reagavo?
Atsakyti
Labas rytas, visas sveikinu su nauju etapu,linkiu mums visoms kuo lengvesnių irt smagesnių metų 4u.gif

Man tai šis rytas be ryšio schmoll.gif atsikėlė lengvai,bet jau apsukos doh.gif sėdi į vieną tašką žiūri,o aš kaip pablūdus aplink lakstau su sumuštiniu.Rytais su valgymu bus nekas jau matau,reik nusiramint ir nekišt nes jai stresas man nervai doh.gif Dar nuėjo į tuliką pusvalandžiui..supratau kad jaudinas,pradėjo galvą,pilvą,koją skaudėt.Žodžiu...o aš tik greičiau greičiau,o dar šalia mano penktokas isterikuoja tų batų nesimausiu,skėčio neimsiu...
Ir klasėj pasibučiuot tuėjom kokį septynetą kartų ir jau mačiau, kad vos tvardosi cray.gif ir aš pati vos tvardžiausi,supykau ant savęs,reik susiimt cool.gif
Stripuli, gėles tai nešėm herberas,tik todėl ,kad kardeliai už pačią Godą didesni,sūnus kardelius nešė. Šventė praėjo gerai,jaudulio buvo, bet verkt nebuvo kada,tas šventinis chaosas neleido įsijausti smile.gif tik vis žiūrėjau ir negalėjau atsistebėti kokia ji mažutė,arba kokie kiti vaikai didžiuliai biggrin.gif
Mano skaito ir rašo, bet nu i kas biggrin.gif visa elgsena matosi,kad ji dar mažiukė,su kitais palyginus.Man rods aš per daug ją globoju blush2.gif o eiti kolkas nenori....
Smilga,kaip tai pasiklydo g.gif kaip jam taip pavyko biggrin.gif papasakok kaip ten buvo.
Ar nuotraukytėm nesidalinsim? aš nebeatsimenu kaip ten jungtis reikia 4u.gif
Atsakyti
Na kai buvo pasakyta, kad mokytojos dabar eina su pirmokais i klases, o teveliai lieka lauke, nebespejau jam parodyti kuri jo mokytoja, kad eitu paskui savo mokytoja. Nuejus i klase, neradom savo vaiko, isbegom per kitus aukstus i kitas klases ieskoti ir radom, pasirodo jis pamate kazka pazistamo is priesmokyklines grupes ir ejo is paskos. Sake, kad nebeatsimena kaip jo mokytoja atrodo, mate tik per susirinkima, birzelio menesi.. Aisku vaikas issigandes buvo, jau buvo pradejes verkti, ir mums streso buvo, daugiau todel kad jis bus issigandes
Atsakyti