Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

QUOTE(Gretucka @ 2014 06 16, 09:36)
Sveikutes, visiems sergantiems 4u.gif
Jus cia ziuriu apie ligas, tai ir as i tema noriu pasikonsultuoti rolleyes.gif Maziukas man jau va kelinta karta sloguoja ir ta sloga buna iskarto tokia pulinga, naktim vaikas nemiega nes negali prakvepuoti verysad.gif Naudojom sinupreta, lasiukus gaminamus, tepaliuka gaminama su antibijotikais, visi beveik jokio poveikio neturejo schmoll.gif Vibrocilis atkemsa nosi tik valandai kokiai g.gif Dabar va vel sloguojam, bet neoriu vel tu vaistu farsiruoti, sakau gal zinote kokiu geru heomopatiniu vaistu, ar gal kas naudojote tas sulerio druskas ir zinote ar jos veiksmingos, galvoju gal ta paleistuve pabandyti, bet sako tokiems maziukams gali labai gleivine pazeisti, tai ir nezinau ka daryti unsure.gif

Laba, uzjauciu del maziuko, pas mane vyresnele paskutiniu metu niekaip is slogu "neislipa" doh.gif Jau ir nebezinau kas darosi ir nuo ko jai cia taip. As jai duodu Sinunorm sirupa, jis zolelinis ir skystina gleives. Nepaziurejau kiek mazajam metuku dabar. Ta sirupa galima nuo 3 metu duot.
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2014 06 16, 09:36)
Sveikutes, visiems sergantiems 4u.gif
Jus cia ziuriu apie ligas, tai ir as i tema noriu pasikonsultuoti rolleyes.gif Maziukas man jau va kelinta karta sloguoja ir ta sloga buna iskarto tokia pulinga, naktim vaikas nemiega nes negali prakvepuoti verysad.gif Naudojom sinupreta, lasiukus gaminamus, tepaliuka gaminama su antibijotikais, visi beveik jokio poveikio neturejo schmoll.gif Vibrocilis atkemsa nosi tik valandai kokiai g.gif Dabar va vel sloguojam, bet neoriu vel tu vaistu farsiruoti, sakau gal zinote kokiu geru heomopatiniu vaistu, ar gal kas naudojote tas sulerio druskas ir zinote ar jos veiksmingos, galvoju gal ta paleistuve pabandyti, bet sako tokiems maziukams gali labai gleivine pazeisti, tai ir nezinau ka daryti unsure.gif

Kad greiciau issveiktumet! 4u.gif 4u.gif Nezinau del alijosiu,paleistuviu,bet pamenu kai buvau paaugle priziuredavau giminaites vaikus.Tai net visiskam kudikiui paleistuve lasindavom.Nieko turbut nuo to blogo nenutiko.Saviskiams nebandzius. blush2.gif

Mazei jau geriau.Jau soka,dainuoja smile.gif.Tik daug supuliavusiu spuogeliu,tokiose vietose kaip pirstukai,pedos,na tokiose "kietose" vietose-kur oda ant kaulo.Tai skambinau gydytojai,liepe Fucidinu tept.Reiks lekt pirkt.
Atsakyti
Liuutuke, smagu kad mazylei jau geriau 4u.gif

Gretucka, mes praeitais metais naudojome chuslerio druskas, nuo pastovaus kosulio, gerem berods 2,4,6 numeri, po 3 tabletes is kiekvieno numerio. Musu kursas buvo 3 menesiai. Nezinau ar tai ar dar kas bet Taisijai tikrai pagerejo.
Atsakyti
Oi, tikrai Oi...
Uzsuku pas Jumis vis pasiguost, paskutini karta ir pasidziaugiau... bet, ziu...

Tikiuosi, kad Paulyte be didesniu randu praejo vejaraupius... Balionelis jai 4u.gif

Mano Mažė skiepyta nuo vejaraupiu, bet gyd. aiskino, kad vis tiek susirgs, bet lengvesne forma.... Nebent po 5 metu reikes revakcinacijos... (nera vieningos nuomones)
Ginius man sake, kad REIKIA mergaitei prasirgt, nes tai lemia jos ateiti (Liutukeee, pati zinai, kuris ginius), bet maniškė kiek pralanke karantinų darzelyje, tai nieks neprikibo (o gal buvo, bet net nepastebejau)...

O vat vyrai pas mane istisai serga... ir dabar MB su angina guli doh.gif Jei jam angina vos ne kas 2 sav, pastoviai antibiotikai, tai... gal visgi pjauti? Kas turejot patirties? Ar apsimoka? Skaiciau, kad po op., tai ir knarkimas baigiasi... (gal visgi vel MB salia miegot gales blush2.gif ) Patarkit blush2.gif
P.S. Mažėlis neskiepytas nuo vejaraupiu ir gal neskiepysiu... Vargsiukas ir taip daug iskentejes visokiausiu injekciju... Kai jis gime, tai gyd. tiesiai sviesiai pasake - izoliuokit dukra nuo jo, nes bus bedu doh.gif Kur as ja izoliuosiu? Gyvena kartu! - stebejosi visi, kad tik slogos mazajam (cia del deformacijos ir kvepavimo nepakankamumo)... Ai, nesigilinsiu smile.gif
SVEIKIT VISI! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
eeem... siandien buvo mano brolio gimtadienis... Na, kaip visad sausom sms pasidalinom... Bet ateinanti savaitgali bus mano tetai 70, ogogo, koki baliu ruosia doh.gif Ten bus daug vaiku (tarpusavy jie pusbroliai, pusseseres, bet dauguma vieni kitu nepažįsta) O vaikams sėdėt prie pensininkų stalo neįdomu juk... Pamąsčiau, kad gal pabūsiu klounu ar dovanų fėja... Tokį dovanų "rankinuką" turiu, žaidimų irgi prisirinkau, bet gal kažkas turit aprangai kažką? Pvz. klouno, fėjos ir t.t. Imrovizuočiau smile.gif MB jau bus ligoninej, o as laaaabai kviečiama pas tetą...
Tad labai būčiau dėkinga, jei paskolintumėt vakarui kažkokią aprangą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austulka: 21 birželio 2014 - 02:35
Austulka, fainiai sugalvojai. thumbup.gif Deja, neturiu ką pasiūlyti dėl aprangos.
Bet ir šiaip, kai vaikų kompanija būna, jie tikrai nesėdi prie stalo, susigalvoja veiklos greit. biggrin.gif Žinoma, daugiau tvarkos, kai reguliuoja juos kas nors.
Atsakyti
Austulka, man regis nereik tos aprangos, daugybę kartų organizavau vaikams visokius žaidimus, nė karto jokios aprangos neturėjau, ir netrūko smile.gif va prizais nebrangiais tai tikrai pasirūpindavau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sveikateles ligoniukams 4u.gif
Deimantei gan pusetinai vejaraupiai praejo, spuogeliu nedaug buvo, ant nosytes liko randukas. Tik va temperatura kelias dienas apie 40 laikesi. Dabar lauksiu kada Karolina kur pasigaus ir persirgs, nes nuo seses neuzsikrete 4u.gif
Atsakyti
Alina, paziurejau tavo liniute, ir nustebau, tau visai greit gymdyti, kaip greitai laikas bega. O is nuotrauku atrodo toks maziukas pilvukas, nors aisku ir tu pati tokia manekene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2014 06 25, 09:21)
Alina, paziurejau tavo liniute, ir nustebau, tau visai greit gymdyti, kaip greitai laikas bega. O is nuotrauku atrodo toks maziukas pilvukas, nors aisku ir tu pati tokia manekene smile.gif

prabilo kita ne manekenė 4u.gif

o šiaip tai tikrai, neatmenu ar sakė, gal šykart jau brolis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 06 25, 08:33)
prabilo kita ne manekenė  4u.gif

o šiaip tai tikrai, neatmenu ar sakė, gal šykart jau brolis  bigsmile.gif

Ir si karta sese biggrin.gif Nebent dar ivyks stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alina84 @ 2014 06 25, 13:46)
Ir si karta sese biggrin.gif Nebent dar ivyks stebuklas  biggrin.gif

Geras, jėga, kaip vienažymi motera sakė: kad ir tūkstantis, bet mergaičių wub.gif
Atsakyti