o tu sprendi ar vaikai renkasi?
aš galvoju gausis kad aš už mažę nuspręsiu, kad ji kardelius nešasi, nes nu turim jų - o nereiktų jai pačiai duot išsirinkt? na, kad būtų jau nuo starto, aš didelė, aš pati sugalvojau...
Stripuli, duok išrinkti jai spalvą ir jausis prisidėjusi prie sprendimo.
Šiaip kardeliai man labai gražu, ypač kai susirenka jų daug visokių į vieną glėbį. Iš patirties žinau.
Šiaip kardeliai man labai gražu, ypač kai susirenka jų daug visokių į vieną glėbį. Iš patirties žinau.
Stripuli mes dažniausiai su dičke važiuojam ir abi tariamės, o mažėlis kol kas prisitaiko, nedaug liko, sesė jau dešimtokė, tai dar porą metų ir pats galės rinktis
O labiausiai man patikdavo tai, kai visa klasė, aišku ne rugsėjo pirmą, nes sunku sugaudyt, bet pvz. esam pas dičkę ir pradinėj, ir gimnazijoj mokslo baigimo proga nupirkę vienodas gėles, na visad yra klasės fondas, tai kartą atmenu nupirkau kiekvienam po herberą ir visi po vieną įteikė su palinkėjimu. O pernai pas dičkę gavosi didelė 29 rožių puokštė auklėtojai ir atrodė įspūdingai, ir jau tokių nei išdalina, nei mokykloj palieka
O labiausiai man patikdavo tai, kai visa klasė, aišku ne rugsėjo pirmą, nes sunku sugaudyt, bet pvz. esam pas dičkę ir pradinėj, ir gimnazijoj mokslo baigimo proga nupirkę vienodas gėles, na visad yra klasės fondas, tai kartą atmenu nupirkau kiekvienam po herberą ir visi po vieną įteikė su palinkėjimu. O pernai pas dičkę gavosi didelė 29 rožių puokštė auklėtojai ir atrodė įspūdingai, ir jau tokių nei išdalina, nei mokykloj palieka
ai, darau aišku nesąmones galvodama, argi gali būti kas žmogui malonesnio, kaip pačios užaugintas gėles dovanot
ex. o kelintą valandą pas jus ceremonijos rugsėjo pirmą?
aš taip nudžiugau, kad pas mus pirmokam 11 val, o ne iš pat ankstyvo ryto spės dar prisikėlinėt anksti...
ir dar pasidalykit, ką galvojat pusryčiam davinėt ankstyvą rytą... va ko bijau, tai ar pavalgys ryte, nes šiaip tai būna ne "apetite' net darže, pusę devynių, o jau namie sugrūst maistą 07:20 - tai pagalvot baisu kaip tai pavyks. nors gal viskas bus gerai
aš taip nudžiugau, kad pas mus pirmokam 11 val, o ne iš pat ankstyvo ryto spės dar prisikėlinėt anksti...
ir dar pasidalykit, ką galvojat pusryčiam davinėt ankstyvą rytą... va ko bijau, tai ar pavalgys ryte, nes šiaip tai būna ne "apetite' net darže, pusę devynių, o jau namie sugrūst maistą 07:20 - tai pagalvot baisu kaip tai pavyks. nors gal viskas bus gerai
Mano chebra ir nerytiniai valgytojai, tai mažėliui pasiteisino per įžangines pamokėles toks scenarijus, ryte išgeriam karštos kakavos, į mokyklą įdėjau pirmą dieną obuolį, o paskui pakalbinau, kad įdėsiu iškepus sumuštinį, tai jam labai patiko, per pertrauką sukrimsdavo, o pamokos gi anksti gana baigsis, tai manau iki pietų taip ir datempsim, pietų kol kas neimsiu mokykloj, nes ir šiaip ne viską valgo, tai netikiu, kad ten kirs juos.
kaip suprantu, prailgintą neleisit?
man tai gaunas, kad kitos išeities nėr. tai pietus teks imt pa liubomu.
teoriškai jei ryte nevalgys, tai per pietus tikrai pavalgys, ale iki to nepamaitintos smegenys jei ką...
ai, jaučiu kaip rengdavau ryte automatiškai, kad pamiegot galėtų, tai jei nevalgys - sukimšiu maistą kaip metinukei
gausis tikslas pateisina priemones.
man tai gaunas, kad kitos išeities nėr. tai pietus teks imt pa liubomu.
teoriškai jei ryte nevalgys, tai per pietus tikrai pavalgys, ale iki to nepamaitintos smegenys jei ką...
ai, jaučiu kaip rengdavau ryte automatiškai, kad pamiegot galėtų, tai jei nevalgys - sukimšiu maistą kaip metinukei
gausis tikslas pateisina priemones.
Pas mus šventė kieme 10 val., bet reikia anksčiau ateiti prie kabineto, nes dvyliktokai atves pirmokėlius, o po to klasėje su mokytoja 11 val.
Dėl valgymo tai aš nebesuku galvos, nes jau visus praeitus metus Pasauliukas valgydavo pusryčius namie: košę, sumuštinį ar kokį likutį nuo vakarienės... Į mokyklą įdėdavau atsigerti ir užkandėlių, pietus pavalgydavo mokykloje. Tris dienas per savaitę būdavo prailgintoj, tai tos užkandėlės dažniausiai tada ir būdavo suvalgytos.
Dėl valgymo tai aš nebesuku galvos, nes jau visus praeitus metus Pasauliukas valgydavo pusryčius namie: košę, sumuštinį ar kokį likutį nuo vakarienės... Į mokyklą įdėdavau atsigerti ir užkandėlių, pietus pavalgydavo mokykloje. Tris dienas per savaitę būdavo prailgintoj, tai tos užkandėlės dažniausiai tada ir būdavo suvalgytos.
QUOTE(stripulis @ 2015 08 29, 12:37)
ai, darau aišku nesąmones galvodama, argi gali būti kas žmogui malonesnio, kaip pačios užaugintas gėles dovanot
Mums rugsejo 1-oji 9.30val.
O del pusryciu, nezinau, nemegejas anksti ryte valgyti, bet lyg per susirinkima sake, kad galima ir pusrycius uzsakyti ir pietus mokykloje
pas mus mokykloj tik pietūs, iš kitos pusės , jie 11:30 tai gal galima iki jų ir išgyvent, net jei ryte užkrims tik ant vieno danties
o kaip šiaip - skaito rašo vaikai duonos neprašo ar kokia padėtis?
į mokyklą nori?
maniškė tai kol kas taip, bet tie visi aiškintojai, kad mokykloj bus baisu, mane baigia užpypint.
į mokyklą nori?
maniškė tai kol kas taip, bet tie visi aiškintojai, kad mokykloj bus baisu, mane baigia užpypint.
Pasauliukas skaito, bet dar sunkokai, trūksta dar įdirbio. Į mokyklą nori. Ir gerai, kad mes nesutinkam jokių gąsdintojų.
QUOTE(stripulis @ 2015 08 29, 20:04)
pas mus mokykloj tik pietūs, iš kitos pusės , jie 11:30 tai gal galima iki jų ir išgyvent, net jei ryte užkrims tik ant vieno danties
į mokyklą nori?
į mokyklą nori?
Neskaito, neraso ir i mokykla nenori..
smilga, o kodėl nenori? per daug gąsdintojų pakely sutiko?