Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

QUOTE(Liutukeee @ 2015 05 04, 17:18)
Mes i Ventspili vaziuojam jau treti metai.Mums ten patinka.

Gal gali isduoti kur apsigyvenate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 05 06, 20:10)
Gal gali isduoti kur apsigyvenate? 4u.gif

Mes 2kambariu bute pernai .Siemet vel pas ta pacia moteri nuomosimes,tik kitas butas bus.Jei domina butas-galesiu parasyt savininkes el.pasta.Tik gali buti jog laisvu vietu nebebus,bet galima pabandyt uzklaust.
uzpernai buvom Veldzes nams svečių namuose,bet bute geriau.Bute tvarkinga labai,viskuo pasirupinta-nuo indu,patalynes,ranksluosciu iki lygintuvo,plauku dziovintuvo,skecio smile.gif.Bent jau pernai taip buvo smile.gif.O Veldzes nams kazkoks bardakas buvo. blush2.gif
Atsakyti
Mes atostogavom prieš du metus vasarą, nuostabios atostogos visų penkių. Gyvenom 2 kambarių bute Petera iela 26, ieškojau per piejuras.lv
Šiaip matėm daug nuomuoja nuosavuose namuose, ir gana dideliuose, su kiemeliais, tai manau tokiam gal smagiau, mes daugiabuty gyvenom. Kaina tiko tuo metu. Mums buvo privatumas, bei galimybės patiems gaminti maistą.
Nuostabus miestas, vaikai laukia kada nuvažiuosim vėl. Kažkada nuvažiuosim smile.gif
Žiūrėkit žemėlapį dėl vietos, mes praktiškai vaikščiojom pėsti, nebent į uosto pusę perksikelt ir objektus ten apžiūrėti. O išmaišėm ir pamatėm daug.

pvz butai Petera iela
jei aktualu aukštas ir teiraukitės, mes gyvenom ketvirtam. Bet tuo metu nebuvo svarbu, kad žemiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 06 gegužės 2015 - 21:32
QUOTE(Liutukeee @ 2015 05 06, 21:20)
Mes 2kambariu bute pernai .Siemet vel pas ta pacia moteri nuomosimes,tik kitas butas bus.Jei domina butas-galesiu parasyt savininkes  el.pasta.Tik gali buti jog laisvu vietu nebebus,bet galima pabandyt uzklaust.
uzpernai buvom Veldzes nams svečių namuose,bet bute geriau.Bute tvarkinga labai,viskuo pasirupinta-nuo indu,patalynes,ranksluosciu iki lygintuvo,plauku dziovintuvo,skecio smile.gif.Bent jau pernai taip buvo smile.gif.O Veldzes nams kazkoks bardakas buvo. blush2.gif

Aciu uz info, jeigu gali atsiusk ta el. pasta ir kiek ten kainuoja 4u.gif Siaip as labiausiai norejau i kokius namukus ar nama, kur kiemas yra, bet tokiu varijantu jau neberandu arba kaina labai didele verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Angele @ 2015 05 06, 21:32)
Mes atostogavom prieš du metus vasarą, nuostabios atostogos visų penkių. Gyvenom 2 kambarių bute Petera iela 26, ieškojau per piejuras.lv
Šiaip matėm daug nuomuoja nuosavuose namuose, ir gana dideliuose, su kiemeliais, tai manau tokiam gal smagiau, mes daugiabuty gyvenom. Kaina tiko tuo metu. Mums buvo privatumas, bei galimybės patiems gaminti maistą.
Nuostabus miestas, vaikai laukia kada nuvažiuosim vėl. Kažkada nuvažiuosim smile.gif
Žiūrėkit žemėlapį dėl vietos, mes praktiškai vaikščiojom pėsti, nebent į uosto pusę perksikelt ir objektus ten apžiūrėti. O išmaišėm ir pamatėm daug.

pvz butai Petera iela
jei aktualu aukštas ir teiraukitės, mes gyvenom ketvirtam. Bet tuo metu nebuvo svarbu, kad žemiau.

Aciu uz info, paziuresiu ir sita 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gruodinukų mamos biggrin.gif taip ėmiau ir prisiminiau ir nusprendžiau pasilabinti 4u.gif
dabar kaip kokia baba pasakysiu, nu bet kaip bėga laikas biggrin.gif
man įdomu ar yra gruodinukų kurie neišeis šiais metais į mokyklą? kaip nusiteikusios mamos? aš tai nervuose visa biggrin.gif nenoriu į mokyklą schmoll.gif
Atsakyti
Eisim, eisim, ryt jau pas mus pamokėlės susipažinimui, tris dienas po tris pamokas bus ax.gif Kažkaip rami aš, nors mažius neskaito ir nerašo, raides pažįsta, bet dar neypatingai, bet matau, kaip po truputį domisi, tai manau iki rugsėjo įvaldys. Na, o jei ir ne, tai spės ir rugsėjį matyt dar, nes tikiuos su matematika problemų nebus, tai galės lietuvių kalbą tobulint bigsmile.gif

Daba tik lai pailsi sau vasarą 4u.gif
Atsakyti
Neramu ir man, pati kaip pirmokė biggrin.gif
Išsiskiria nuomonės šeimoj pradinė ar pagrindinė, kad žinočiau kas geriau mano vaikui arba būtų patekęs į vieną būtų lengviau.
Paruošiamos mokytoja pagal vaiką rekomenduoja pradinę, vyras sako greičiau suaugs didelėj mokykloj. Situacijos kitos. Ai nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 06 01, 16:15)
Neramu ir man, pati kaip pirmokė biggrin.gif
Išsiskiria nuomonės šeimoj pradinė ar pagrindinė, kad žinočiau kas geriau mano vaikui arba būtų patekęs į vieną būtų lengviau.
Paruošiamos mokytoja pagal vaiką rekomenduoja pradinę, vyras sako greičiau suaugs didelėj mokykloj. Situacijos kitos. Ai nežinau...

Angele, aš asmeniškai tai rinkčiausi dar pagal tai, pas kokią mokytoją, kur papuolė, čia visų pirma, antra kelias iki mokyklos, o ten pradine, pagrindinė ax.gif Kai buvau pirmąkartė mama galvojau, kad oi didelis skirtumas, tai va, kai jau turiu patirties, tai rinkausi mokyklą arčiau namų, visos mokytojos tikrai geros šios laidos, o dar ir vaikas pasirinko vieną iš jų, ir pas ją papuolėm į klasę, ši mokykla aštuonmetė, t.y. progimnazija, bet kaip ir beveik visuose mokyklose būna atskirti gi tie pradinukai, turi savo korpusą. Na, o jau įspūdžius, kuo skiriasi vien pradinė, kokią lankė dičkė ir progimnazijos pradinukai parašysiu jau kai pasimokysim, ai dar pliusas, kad nereiks nieko ieškot po ketverių metų, nes ir galvos skausmas doh.gif buvo atmenu.
Atsakyti
Pradinė, progimnazija... Pasauliukas tai į gimnaziją eis! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 06 01, 18:37)
Pradinė, progimnazija... Pasauliukas tai į gimnaziją eis! lotuliukas.gif

tai mes tuo net neabejojom mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes neabejojam Pasauliuko talentais prigimtais smile.gif

Deganti, mums atstumas nedaug skiriasi, abi prie namų, vieną gatvę pereiti reikia, pagrindinė arčiau šiek tiek, už jos namas ir pradinė.
Pradinėj pas naują mokytoją pakliuvom, nedaug žinojau ir abie dvi senąsias. Eisim į pamokėles bus matyt kaip Pauliui. O pagrindinei pamokėlių nebus, tiksliau buvo valandą susipažinimas, visus vaikus susivedus į sporto salę, darė darbelius. Tėvams visa info rugsėjį.
Atsakyti
Sveikos, aš vis dar degu ant žarijų, nes užrašinėjau tik į vieną mokyklą, o ten taip labai miglotai direktorė aiškino susirinkime, ar visi papuolė ar ne... Na, viena darželiokė sakė, kad kas į sąrašą papuolė ir pasirašė, tas pateko, tai tipo patekom, bet galutinai liausiu panikuot arba pradėsiu su dar didesne jėga birželio 9 dieną... jaučiu atvesiu vaiką į pamokėles ir sužinosiu kad vis tik nepatekom.

nu bet gal ne nes tada galvą beliks nusiraut sad.gif

o šiaip, buvo man minčių neleist, kai vaikas visai nekalbėjo, dabar jų nėr, nes ir logopedė patvirtino, kad tikrai brandi mokyklai, ir skaito laisvai, ir spausdintinėm rašo beveik be klaidų, ir skaičiuoja neblogai (ne kaip vunderkindė, aišku, bet kaip būsima pirmokė manau normaliai). tai nėr prasmės atidėliot pažeidinėjant įstatymus...
Atsakyti