Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

darželiniam turbūt keista būtų nedaryt viso to, ką išvardinai, tai gal nedarželinis bičas?

tada jo, sunku bus...

pas mus bus ne egzai, o žiūrės kam vaikas gabus ir pagal tai į klases suskirstys (jei pateksim išvis) - nes kiekvienoj klasėj kažkas sustiprinta, lietuvių, matieka, anglų... pora savaičių pamokėlių birželį.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 01 17, 13:47)
darželiniam turbūt keista būtų nedaryt viso to, ką išvardinai, tai gal nedarželinis bičas?

tada jo, sunku bus...

pas mus bus ne egzai, o žiūrės kam vaikas gabus ir pagal tai į klases suskirstys (jei pateksim išvis) - nes kiekvienoj klasėj kažkas sustiprinta, lietuvių, matieka, anglų... pora savaičių pamokėlių birželį.

Darzelinis, kartu musu vaikai eina i viena grupe ax.gif Bet sakau palyginus su mano vaiku tai jis ir labai vaikiskas, bet va skaito sau pasakas senai, angliska skaito, o siaip visai nesavarankiskas doh.gif
As kur i ta mokykla noriu vesti vyresneli tai ten stojamuju irgi nera, tik kaip tu rasai irgi daro testus ir skirsto pagal mokymosi lygi ax.gif
Atsakyti
nu to tak laikas mest pasakas ir anglų kalbą į šoną ir mikliai vaiką savarankiškint, bo laiko dar liko...

a tai bus kaip man, aš kaip kosmose buvau šūlioj pirmus tris metus, nes irgi savarankiškumo buvo nulis (dar net nedarželinė), tai ok, pirmūnė krūglaja, nes ir skaitanti ir rašanti ir skaičiuojanti buvau ,bet visa kita - soc. santykiai, savarankiškumas - tai toks pravalas buvo, kad ... ir aišku ta proga buvau totalus patyčių objektas .
Atsakyti
Gretucka, kur žadi vesti berniuką?
mes višiškai negavom vietos Rūtelėje, o eisim į Varpelį, dar svarsčiau apie žaliakanio pradinę(batsevičiaus), bet ten daugiau man atsirado tas kas nepatiko, nei patiko . Žinau , kad pas mus purienų mokykloje daro skaitymo testus pirmokams, o daugiau apie testus neteko girdėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentukė: 18 sausio 2015 - 11:16
QUOTE(Valentukė @ 2015 01 18, 12:14)
mes višiškai negavom vietos Rūtelėje, o eisim į Varpelį, dar svarsčiau apie žaliakanio pradinę(batsevičiaus), bet ten daugiau man atsirado tas kas nepatiko, nei patiko . Žinau , kad pas mus purienų mokykloje daro skaitymo testus pirmokams, o daugiau apie testus neteko girdėti

Varpelis super pasirinkimas thumbup.gif Jei dar kažkaip dvejojat tai siūlau Atžalyno progimnaziją, nerealūs santykiai tarp mokytojų ir vaikų, mano dičkė po Varpelio atėjo į šią mokyklą, tai lyg šiol su nostalgija prisimena ir varo į folkloro ansamblį, kurio kol lankė mokyklą nelenkė, o dabar, kai jau mokosi gimnazijoj grįžo ir tokių jau gimnazistų ten daug susirenka pasibendrauti ir pasibūti. Šios laidos labai stiprios visos trys pradinukų mokytojos 4u.gif

Kaip suprantu varysit kartu su jau esama darželioke, o tai ir didelis pliusas wub.gif Mano tai nors ir nedarželinė buvo, bet puikiai Varpelį susiorentavo ir viskas buvo ok. Na bet jai viskas ok ir į progimnaziją perėjus, ir į gimnaziją bigsmile.gif Šiaip dičkė nemokėjo ten ypatingai skaičiuot ir skaityt, bet tai nesutrukdė gerai mokytis, ką daro ir lyg šiol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 18 sausio 2015 - 12:09
QUOTE(Valentukė @ 2015 01 18, 11:14)

Mes labai norim papulti I Ryto pradine 4u.gif Antram plane dar Azuolo pradine, bet tikiuosi to antro plano neprireiks unsure.gif
Rutele lanke mano kriksto dukra tai tikrai geri atsiliepimai apie sia mokykla smile.gif O kodel nenori I purienu leisti, mano viena drauge ten leist planuoja tai jau labai giria ta mokykla g.gif
Atsakyti
nenoriu aš vaikui tų egzaminų prieš mokyklą, be to man patogiau susisiekimo atžvilgiu varpelis, nei į purienų, nors iš mūsų darželio ten keli bandys patekti
Papildyta:
Pagal dabartinę švietimo reformą tai purienų mokykla turi daug pliusų, mat ten pradėjęs lankyti vaikas gali baigti visas 12 klasių, be jokių pereidinėjimų, kas reiškia, kad yra sąlygos susidaryti darniam kolektyvui, dabar vėl imu galvoti ar nereikia ir ten prašyo nunešt, o varge jau man galva sukasi nuo tų mokyklų
Atsakyti
QUOTE(Valentukė @ 2015 01 18, 14:34)
nenoriu aš vaikui tų egzaminų prieš mokyklą, be to man patogiau susisiekimo atžvilgiu varpelis, nei į purienų, nors iš mūsų darželio ten keli bandys patekti
Papildyta:
Pagal dabartinę švietimo reformą tai purienų mokykla turi daug pliusų, mat ten pradėjęs lankyti vaikas gali baigti visas 12 klasių, be jokių pereidinėjimų, kas reiškia, kad yra sąlygos susidaryti darniam kolektyvui, dabar vėl imu galvoti ar nereikia ir ten prašyo nunešt, o varge jau man galva sukasi nuo tų mokyklų

Na uzsieni tai kaip tik skaito, kad mokyklas keisti yra gerai, bet as pati tai manau, kad vaikams fainiau kai nuo pirmos klases pazystami smile.gif Maniskis labai nori eiti I ta mokykla kur eis jo darzelio draugai, ta mokykla visai salia namu musu, bet apie ja daug negeru atsiliepimu girdejusi, tai kazkaip gaila, kad vaikas taip susidraugavo darzelyje ir teks issiskyrti, bet tikiuosi su darzelio draugais kieme susitiks, nes dauguma apkinkui gyvena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 01 18, 15:40)
Na uzsieni tai kaip tik skaito, kad mokyklas keisti yra gerai, bet as pati tai manau, kad vaikams fainiau kai nuo pirmos klases pazystami smile.gif Maniskis labai nori eiti I ta mokykla kur eis jo darzelio draugai, ta mokykla visai salia namu musu, bet apie ja daug negeru atsiliepimu girdejusi, tai kazkaip gaila, kad vaikas taip susidraugavo darzelyje ir teks issiskyrti, bet tikiuosi su darzelio draugais kieme susitiks, nes dauguma apkinkui gyvena rolleyes.gif

kuo gerai tas keitimas? pati mokiausi trejose vidurinėse... vienas stresas, vis nauji klasiokai ir mokytojai, plius skiriasi ir mokymo programa, kur vienur buvau penketukininkė tais laikais buvo penketai biggrin.gif, jau kitoje mokykloje vos trejetui ištempiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tema žiūriu visai numirus unsure.gif Pabuskit jau pavasaris wink.gif
Skambino iš Luknės mokyklos, kita savaite kvietėsi vaikus su tėveliais susipažinimui, bus renginys, vyresni vaikai pademonstruos kokių menų mokosi mokykloje, kad mažiai galėtų pasirinkti kas traukia bigsmile.gif Įdomu kas maniške sužavės bigsmile.gif
Atsakyti
Faina, o aš dar nežinau, ar mūsiškė pateko, jei nepateks, nežinau, kur dėsiuos.

O jei pateks, tai bus birželį skirstymas į kokią sustiprintą klasę kuriuos kur padėt.

Ai, apsimesiu, kad pateks. Kaip sakant turbūt reikia nervintis kai kas nors įvyksta (nepatenka), o ne iš anksto nagus graužt...

Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 03 11, 22:13)
Faina, o aš dar nežinau, ar mūsiškė pateko, jei nepateks, nežinau, kur dėsiuos.

O jei pateks, tai bus birželį skirstymas į kokią sustiprintą klasę kuriuos kur padėt.

Ai, apsimesiu, kad pateks. Kaip sakant turbūt reikia nervintis kai kas nors įvyksta (nepatenka), o ne iš anksto nagus graužt...

o dėl ko gali nepatekti?
Atsakyti