Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

Sveikos 4u.gif
Mes šiandien Luknę užrašėm į mokyklą ir tai norimoje mokykloje 27 saraše jau. Bus dvi pirmokų klasės, viena susiformuoja iš lankančių paruošiamukų ir kita klasė iš naujai užsirašiusių...o bus kokie 25 mokiniai klasėje... mokykla turi 12 klasių, gimnazijos statusa ir su menais (šokiai, dailė ir muzikos mokykla), bus veiklos kokios tik norės ir netoli mano darbo. Kur mes gyvenamn šalia nėra jokios mokyklos nes išsikraustėm į kaimą, o darželis, darbai viskas mieste, žodžiu visvien važinėjam, tai pavežiosim kur kurim. Tikiuosi kad papulsim į ją...
Atsakyti
nu atsidariau temą ir net širdis apsalo biggrin.gif tokiso vieningos problematikos nebuvo tikriausiai nuo tada kai byrėjom lotuliukas.gif
SVEIKOS 4u.gif
mes gyvenam gerai, kadangi mano vaisingasis mėnuo eina link galo, tai liko tik vienas gimtadienis ir TIK mokyklos klausimas, kuris man regis irgi kaip ir nuspręstas.
Atmečiau, ten kur labai norėjau, dėl logistinių ir finansinių priežaščių. Ir einu sakau pasiklausinėt apie tą kuri priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2014 11 14, 17:05)
Sveikos 4u.gif
Mes šiandien Luknę  užrašėm į mokyklą ir tai norimoje mokykloje 27 saraše jau. Bus dvi pirmokų klasės, viena susiformuoja iš lankančių paruošiamukų ir kita klasė iš naujai užsirašiusių...o bus kokie 25 mokiniai klasėje... mokykla turi 12 klasių, gimnazijos statusa ir su menais (šokiai, dailė ir muzikos mokykla), bus veiklos kokios tik norės ir netoli mano darbo. Kur mes gyvenamn šalia nėra jokios mokyklos nes išsikraustėm į kaimą, o darželis, darbai viskas mieste, žodžiu visvien važinėjam, tai pavežiosim kur kurim. Tikiuosi kad papulsim į ją...

božė negąsdink, čia tikiuosi tik pas jus galima iš anksto užrašinėt? o Vilniuj tai kaip su darželiais, nuo sausio 2-os dienos? Nes aš čia ramiai atsipūtus sėdžiu, sausio laukiu wacko.gif

Miig, kurios atsisakei ir kuri priklauso?

aš tai apie valdorfą dėl logistikos ir finansų nebemąstau, nors buvo tokia rožinė svajonė...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 11 18, 00:29)
božė negąsdink, čia tikiuosi tik pas jus galima iš anksto užrašinėt? o Vilniuj tai kaip su darželiais, nuo sausio 2-os dienos? Nes aš čia ramiai atsipūtus sėdžiu, sausio laukiu wacko.gif

Miig, kurios atsisakei ir kuri priklauso?

aš tai apie valdorfą dėl logistikos ir finansų nebemąstau, nors buvo tokia rožinė svajonė...

valdorfo atsisakiau verysad.gif nes kai padauginau viską iš 3 tai visai kosmosas gavos, o priklauso 22. tai va sakiau sese užmigdau ir einu tau asmeninį laišką rašyt biggrin.gif idant čia temos neužkraut
Atsakyti
Sveikos,

o aš norėjau paklausti, kaip yra su tom mokyklom?
Ar gali užrašyti į kelias patinkančias mokyklas ir po to apsispręsti, ar tik į vieną?
Atsakyti
Neįsivaizduoju dėl kelių. Principe įstatymas toks - į mokyklą priimama pagal faktinę gyvenamą vietą. Tai ...
Bet gal galima? Prašymai juk ranka rašomi, gal nesužiūrėtų, tai kur patektum , ten?
Nes bent Vilniuj, tai dar būna lieka už borto, ypač tie, kuriem nepriklauso mokykla. Nežinau, ką išdarinėsiu, jei už borto liksim, nes pagal faktinę gyvenamą tai mums daukša, o pagal registraciją, ta mokykla, į kurią per mano lavoną eisim... sad.gif
Na, dar liks Volungės pradinė, bet aš visai nenoriu į pradinę...

Miig, na, gerai, kad tikrai apie Daukšą klausei, galvojau, gal netyčia apie Volungę smile.gif o aš kad pavariau referatą smile.gif
Atsakyti
Galima rašyti į kelias mokyklas. Ir jei lieka vietų toje mokykloje, kuri nepriklauso pagal gyvenamąją vietą, tai priima ir iš kitų rajonų vaikus. Ir pas mus lyg ir nuo sausio 2 d. prašymai priimami.
Atsakyti
Su Naujais visas 4u.gif Sveikų, įdomių, kūrybingų, daug įgyvendintų idėjų metų 4u.gif
Užrašiau savo gruodinuką į dvi mokyklas pradinę ir pagrindinę. Pasiskaičiau apie mokytojas ir mokyklas, pati jaučiuos, kaip pradinukė nauja pradžia artėja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 02 sausio 2015 - 16:32
Su Naujaisiais. 4u.gif
Pasauliuką irgi šįryt užrašiau. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos, šimtas metų smile.gif)) Su Naujais!
Kątik gimdėm regis, o tuoj ašarėlę brauksim pirmokus/-es į mokyklą lydėdamos smile.gif į mokyklas taip, nuo sausio 2 d. užrašinėja ir įtariu su šiuo reikalu lygiai kaip ir su darželiu nereiktų delsti smile.gif Pijus labai laukia mokyklos, aš tai ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diddy @ 2015 01 12, 11:31)
sveikos merginos, šimtas metų smile.gif)) Su Naujais!
Kątik gimdėm regis, o tuoj ašarėlę brauksim pirmokus/-es į mokyklą lydėdamos smile.gif į mokyklas taip, nuo sausio 2 d. užrašinėja ir įtariu su šiuo reikalu lygiai kaip ir su darželiu nereiktų delsti smile.gif Pijus labai laukia mokyklos, aš tai ne ax.gif

data ne visur sausio 2d. yra kur nuo sausio 14d. kiekviena mokykla manau savo tvarką turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2015 01 12, 14:28)
data ne visur sausio 2d. yra kur nuo sausio 14d. kiekviena mokykla manau savo tvarką turi 4u.gif

gal ir taip smile.gif nežinau kiek mūsų mokykloj pirmokų klasių yra, tik šiai dienai dvi jau pilnai užpildytos blink.gif
Atsakyti