Sveikos
Čia Dagma, tik truputį kitu niku, anas laikinai užblokuotas už reklaminius skelbimus

Esu viska paskaitau, tik parašyti ne visada galiu

Dėl vėjarapių tai aš tepiau tik PSILO-BALSAM, kuris tinka po įkandimų, vėjaraupių, kad nuimtų niežėjima. Mums užteko šito, buvo nedaug spuogelių parodo kurį niešti, tą patepu ir einant gulti ištepdavau visus, temperatūros nebuvo, prasirgom per praėjusias Kalėdas ir Naujus metus, ramu tam kartui. Nors praita savaite kaimynų berniukas smarkiai sirgo vėjaraupiais, jam tuoj bus 6 metukai, o sirgo jau antrą kartą. Pirmą kartą 2 metukų ir tik keli spuogučiai, dabar antrą kartą daug ir su temperatūra, tai tikiuosi mums to vieno užteks sirgimo

Įdomiai taip čia jam, bet perspėjo juos po pirmo sirgimo, kad labai lengvai prasirgot, gali ir pasikartoti, nors jis buvo svečiuose kai maniškės sirgo, tada neužsikrėtė, o dabar visas darželis sakę iškritęs, tai ir jis prie to paties...
Mano vaikų daktarės nuomonė yra prasirgti, bet kuo jaunesniam amžiui. Jos pačios sūnus jau buvo 12 metų ir dar nesirges tai tada skiepino, kad jau ir nesirgtų, nes kuo vyresnis tuo sunkiau praserga ir su kompikacijom. Tai jei mažas neprasirgo, tada reikia nuo 10 skiepinti.
Dėl randų, tai pas Lukne nei vieno, pas Ūla liko 2 ant veido randukai. Nežinau nuo ko tai tiksliai priklauso, gal net sakyčiau nuo odos tipo, Ūlai rengiantis užkliuvo tie du ir nusilupo ir liko, nors jau buvo sudžiūve šašiukai. Kažkaip labai gražiai susitarėm, nekasė, nebuvo irzlios, joms net patikp boružėlių liga sirgti, buvo juokinga...Matyt dėl to, kad lengvai sirgo...
Dar eina panos į darželį iki liepos 1 d. paskui atostogausim mėnesį ar du. Šiaip viskas gerai, gerai gyvenam, kasdiena pykstamės, tai plaukus nusikerpa, tai uogienėmis iki galvos apsipila, taip ir gyvenam...