QUOTE(Gretucka @ 2014 11 12, 18:45)
O kaip faina del mokykleles, kaip sekasi Ignui ten?
Nuo kada jau lankote? As tai irgi ja domejausi, bet kad labai brangu ten
Bet jauciu su skaiciavimu tai vaikams paskui mokykloj problemu nebuna
Sekasi, nes pats pasirinko, kad nori mokytis, nenorėjo nei į baseiną, nei į krepšinį, nei dziudo, nei šokti (beja visa tai darželyje yra, aišku už papildomą mokestį), o norėjo skaičiuot, tai paieškojau ir radau tą mokyklėlę, šiaip jis užsikabino, eina neraginamas, visada atsimena pats kurią dieną jam reikia ten, gauna namų darbų, tai pradžioj sunku buvo, bet todėl, kad reikėjo tik rašyt skaičius, o kai prasidėjo skaičiavimas, sudėt, atimt, tai namų darbus pats padaro, aš tik šalia pasisukioju paragindama, kad skaičius rašytų ne taip baisiai "žydiškai"
Dėl mokyklos tai visai kas kita bus, ten aritmetika, čia labiau skaičiavimas mintinai, bet paskui tie vaikai atsirenka kaip kas, o lengviau tik tiek manau bus, kad išmoko susikaupti, žino kas yra pamoka, pertrauka, namų darbai ir aišku lavina labai atmintį. Programa du metai, tai pasigirt galėsiu kai pabaigsim nors pirmus metus
QUOTE(Angele @ 2014 11 12, 23:30)
Paulius išsprendė savo gimtadienio klausimą
Sako mama, aš noriu visus vaikus pakviesti į savo gimtadienį, todėl darykim darželyje
Juk daržely kiekvienas nupiešia po piešinį, labai smagu
Bent jau apie žaidimų kambarius neakcentuoja, labiau detales, pvz tortas šokoladinis su varške ir aguonom
protingas vaikas, aš asmeniškai ir nesureikšminu, na taip pernai atšventėm 5 metus žaidimų kambaryje, tai buvo pirmą kart, bet jau pats pasiprašė. Kiti gimtadieniia tik darželyje paminėti ir su šeimos nariais tikrai nebuvo prastesni.