Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

O kokios prognozės su tuo luktelėjimu? Sako ką nors specai?

Atsakyti
Cia as taip manau, kad reiks luktelt, nes tikiu, kad ji pasivys, klausimas kada... biggrin.gif
Atsakyti
Aišku, kad pasivys, o dėl pasivijimų, bėda, kad prieš imant pasivyt atrodo kad jau viskas (mūsų logė jau manė, kad nebešnekės mažoji, aš maniau tą pat, o paskui kad pramušė...)/
O pas jus irgi su kalba problemos, ar su kažkuo kitu?
Atsakyti
Pas mus ne tik su kalba yra bedu... smile.gif
Atsakyti
Stripuli, dziugu, kad jum puikiai sekasi 4u.gif
Atsakyti
Laba, gruodinukų mamytės. Kažkaip va artėja tas šeštasis gimtadienis.
Man įdomu, ar planuojat kažką ypatingo, kaip švenčiat? Kur darot?
Nes juk ne vasara... Kaip sugalvojat užimti vaikučius, kad būtų linksma?
Atsakyti
aš visad švęsdavau žaidimų kambariuose, bet pernai darėm namuose - nors ir labai nedaug ten vietos, bet maniškė buvo susižavėjus ir šiemet reikalauja, kad irgi būtų namuose. O dėl darymo - na, aš suaugusiem visad vaikiškas programas per naujakus ar savo gimdienius darydavau ir tebedarau, tai man žaidimų priruošt ne problema.
vaišės irgi, nors tipinės vaišės yra pica ir pan, pernai dariau skanią agurkienę, kai tokiuose šalčiuose, visiem visai suėjo kaip pietūs, na ir aišku visokių figūrinių pagraužtukų, vaivorykštė iš vaisių, buterbrodai - žuvytės su spanguolių akytėm ir pan.
tai teks atrodo šiemet irgi namuose "pavaryt".
Papildyta:
ai, dar kadangi aš ne didžioji kulinarė, tai vienąsyk surizikavau nupirkt "gatavą tortą" su paveiksliūku ragainėj, tai daugiau niekada. pirma, padarė ne užsakytąjį, o kažkokį kitą, o patikrint ryšium su paveiksliūku iš karto nėjo, antra, šlykštynė chemikalinė.
tai dabar nors irnesugebu ohoho kaip išpuošt, tai pati vis tiek darau. bent žinau iš ko ir kaip.

o kažko ypatingo ryšium kad šeštas gimdienis tai neplanuoju, visi gi gimdieniai ypatingi, čia tik suaugę tuos jubiliejus ar žymias datas kitaip kažkaip fiksuot bando (aš tai nebandau iki šiol...).
Atsakyti
Sveikutes, as jau irgi labai suku galva del gimtadienio rolleyes.gif Pas mus buna tikrai daug vaiku ir visokio amziaus tai labai sunku visiems itikti smile.gif Kiekvienais metais darydavom vaiku kambaryje, nes ten atrode patogiausia, siais metais jau buvo uzsiminta is vaiko, kad jis noretu gimtadienio boulinge ar baseina, bet tada labai sunku isspresti klausima ka daryti su maziukais, nes boulinge ir baseine jiems nebus ka veikti, jie dar per mazi tam g.gif Taigi as vel kazkaip linkstu i vaiku kambarius, tik tiek, kad vyras sako, kad tai turi buti vaiko gimtadienis ir jis tegu svencia su savo bendraamziais, bet kazkaip butu keista nepalviesti brolio vaiku ar kitu maziuku g.gif
O namuose tai niekad nedarysiu, nes mums uztenka kai siaip kas i svecius ateina su vaikais ir ju buna 4-6 tai buna namai nusiaubti kaip reikiant, tai neisivaizduoju kas butu kai ju butu 15-20 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2014 10 29, 15:37)
vyras sako, kad tai turi buti vaiko gimtadienis ir jis tegu svencia su savo bendraamziais, bet kazkaip butu keista nepalviesti brolio vaiku ar kitu maziuku g.gif

vyras tiesą sako, o Jūs ką į savo gimtadienį visas pusseseres ir pusbrolius, mamos draugių vaikus kviečiatės g.gif svečių sąrašą savo gimtadieniui jau pasirenka patys vaikai pas mane, aišku pakoreguojam, bet dažnai dalyvauja tik bendraamžiai, o dičkė ir tik klasiokes kvietėsi pakutinius n metų, pusbroliai ir tetos, jei nori atlekia ir simboliškai šiaip pasveikina, nesitikėdami kažkokio tai baliaus 4u.gif

Atsakyti
nu jo, kiekiai 15-20 doh.gif
mes kol kas 4-6 ir apsiribojam...
artimiausi žmonės ir tiek. šiemet va 5 bus, jei niekas nesusirgs.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 10 29, 23:11)
nu jo, kiekiai 15-20 doh.gif
mes kol kas 4-6 ir apsiribojam...
artimiausi žmonės ir tiek. šiemet va 5 bus, jei niekas nesusirgs.

Na tai pas mus taip gaunasi, kad kvieti pusbrolius, paskui draugu vaikai ir dar draugai is darzelio tai taip ir gaunasi rolleyes.gif
Va mano vyresnelis kelis kartus dalyvavo gimtadieniuose darzelio draugu, kur buvo palviesta visa darzelio grupe 23 vaikai ir dar buvo giminaiciu ir siaip draugu, tai net neisivaizduoju kiek ten tu vaiku buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Matau apie gimtadienius kalbat, tai nesusilaikiau neparašius ax.gif
Nežinau ka dėl Luknės darysiu dar, nenusprendėm, bet jau man pabodo tie gimtadieniai doh.gif Prieš savaite Ūlos atšventėm 4 gimtadienį žaidimų kambarį, kaip ir Luknės taip ir Ūlos 4 gimtadienis buvo minimauziškas, su kvietimais visai darželio grupei ir saviems bendraamžiams vaikams. Iš grupės buvo kokie 8 vaikai ir savos 3, kadangi darėm gimtadienio diena antradienis gavosi po darželio, tai dalyvavo tik kas vietoje gyvena. Luknei pasiūliau rinktis ar nori gimtadienio žaidimų kambarį su grupės draugais ar paminėsim namuose su savais ir važiuojam tarkim į kokius Druskininkus į vandens parka. Tai mąsto dabar... dar laiko turi ... biggrin.gif tikiuosi pasirinks antra varianta, man tas labiau patinka, nes pabodo ruošti gimtadienius žaidimų kambariuose, o ir brangiai išeina... ax.gif
Tai tiek gimtadienių tema.

Šiaip gyvenam gerai, visi dirbam, einam į darželius. Nuo rugpjūčio dirbu valstybinėje įstaigoje, tai vaikų sirgimai nebaisūs, serga ir atsotogaujam namuose, niekas neprieštarauja thumbup.gif Vargstam su Lukne, labai jau tas šauliškas charakteris lenda lauk, visur nori būti pirma ir geriausia, maximalistė, tai sunku jai ir mums būna jei kas ne pagal jos norus, sunku išaiškinti kad visi pirmi ir pirmutiniai visur negali būti, niekaip to nesupranta. Su Ūla tokių problemų nekyla, su ja priešingos problemos, dėl to kad jai niekas nerūpi, nieko neima į galva ir visai nerodo noro kažko mokytis...Nepalyginsi su Lukne kuriai viskas įdomu ir visko būtinai reikia, kuri viska prisimena. Žodžiu sesės labai skirtingos wink.gif

Pasirodom ta proga, abi merginos rugsėjo 1-ąją wink.gif
user posted image

Tiesa Luknė bent jau kuris laikas pasitaisius su maistu, nuo vasaros jau kila priaugo, dabar jau NET 15 kg sveria ir į ūgį pasistiebė, nešiojam 110 ūgio rūbus, tikiuosi šie pasikeitimai visam jau bigsmile.gif o va sėsė vis dar maistui išranki....nors už Luknę tokio amžiaus didesnė viskuom. Tai tiek naujo pas mus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagma: 30 spalio 2014 - 09:13