bet kartais gali, Liniuks, a? gal susidėliosim kaip nors, kad galėtum, maža ką
QUOTE(stripulis @ 2014 09 15, 09:30)
bet kartais gali, Liniuks, a? gal susidėliosim kaip nors, kad galėtum, maža ką
Jo, kartais galiu Ačiū Dievui nebebus šeštadieninio darbo, tai ir poilsio daugiau, ir nebereiks taip arti Ir nervai kur kas ramesni bus
Kokia tyluma cia
Gal, kam aktualu https://www.facebook...osprogo?fref=nf Logopedę pažįstu labai asmeniškai
QUOTE(Deganti @ 2014 10 13, 12:18)
Gal, kam aktualu https://www.facebook...osprogo?fref=nf Logopedę pažįstu labai asmeniškai
Fainas pavadinimas!
ale koncentracija logopedinių kabinetų vienam kvadratiniam metre, tai šakės
mūsų logopedė va ką tik irgi algirdo gatvėn persikraustė, tik algirdo 9
Papildyta:
Beje, kad jau apie logopedus, pasigirsiu, šiandien sakė logopedė, kad jau finišo tiesioji principe, baigiam įtvirtint š-ž, ir kaip ir psio (aš tiesa dar prašydinsiuos, kad pavedžiot dar iki šūlios būtų galima, nes ir šiaip naudinga), ir kad jau tikrai mato, kad maniškė prisitaikys mokykloj, kad jai nebus per ankstyvas išėjimas.
tai vat jėėėėėė
mūsų logopedė va ką tik irgi algirdo gatvėn persikraustė, tik algirdo 9
Papildyta:
Beje, kad jau apie logopedus, pasigirsiu, šiandien sakė logopedė, kad jau finišo tiesioji principe, baigiam įtvirtint š-ž, ir kaip ir psio (aš tiesa dar prašydinsiuos, kad pavedžiot dar iki šūlios būtų galima, nes ir šiaip naudinga), ir kad jau tikrai mato, kad maniškė prisitaikys mokykloj, kad jai nebus per ankstyvas išėjimas.
tai vat jėėėėėė
QUOTE(Pasaulė @ 2014 10 13, 19:04)
Fainas pavadinimas!
man ir labai, kažkaip jaučiuos prie jo prisidėjus, nes šiaip visa ši veikla man artima ir joje yra mano indėlis kaip konsultanto, padėjėjo ir patarėjo
stripuli džiaugiuos labai
žinok vieta patogi, kaina ta pati, o visų pirma tai mano sesė nors jau dirba principu, kad jie abu su vaiku turi vienas kitam tikti, pirma konsultacija nemokama, o jei mato, kad su vaiku niekaip nesutars pati pasiūlo pas kolegas, be to jos kontingentas daugiau vaikai su spec. poreikiais
Stripuli, labai smagu!
Stripuli, labai dziaugiuos! Kaip smagu skaityt, kad taip gerai sekas!
Miranda, o kaip jūs gyvuojat? Seniai begirdėta...
Deganti, ačiū už info, geras pavadinimas ir projektas.
Mes dabar važinėjam pas logopedę į polikliniką, pažanga yra, taria visas raides, kartais reikia pataisyti, bet ir pats skiria, kad klaidą padarė. Dar liko kelios pamokos užtvirtinimui bei foneminės klausos kažkiek yra tai tą mokosi. Ir daržely jau priima priešmokyklinukus, nors tiek gerai.
Tikimės persilauš su kalba. Brolis kartu mokosi namuose, gal greičiau susitvarkysim su kalbos reikalais.
Džiaugiausi, kad su dantukais tvarkoj. Kai užrašiau mažąjį pas stomatologę, dieną prieš paskaudėjo, ėjom kartu, pasirodo vidinis kariesas, išvalė, vaistų įdėjo. Laukiam kito vizito, o dantukas patamsėjo
Mes dabar važinėjam pas logopedę į polikliniką, pažanga yra, taria visas raides, kartais reikia pataisyti, bet ir pats skiria, kad klaidą padarė. Dar liko kelios pamokos užtvirtinimui bei foneminės klausos kažkiek yra tai tą mokosi. Ir daržely jau priima priešmokyklinukus, nors tiek gerai.
Tikimės persilauš su kalba. Brolis kartu mokosi namuose, gal greičiau susitvarkysim su kalbos reikalais.
Džiaugiausi, kad su dantukais tvarkoj. Kai užrašiau mažąjį pas stomatologę, dieną prieš paskaudėjo, ėjom kartu, pasirodo vidinis kariesas, išvalė, vaistų įdėjo. Laukiam kito vizito, o dantukas patamsėjo
QUOTE(stripulis @ 2014 10 14, 11:02)
Miranda, o kaip jūs gyvuojat? Seniai begirdėta...
Po truputi Noreciau ir as tokiu rezultatu, kaip pas taviske, ale teks luktelt... O visa kita, tai turbut kaip ir pas visas: eina i darza, serga, vel darzan ir t.t.