Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

Austulka, tai kiek to brendžio pili, kad brangu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 09 11, 15:23)
Austulka, tai kiek to brendžio pili, kad brangu? lotuliukas.gif

na, jei brendžio butelys 30 lt maždaug, o MB pamato, kad pilu į arbatą 50-100 ml., tai jis savęs irgi nenuskriaudžia - kala po gerą kokteilį!... Paskui tenka vėl pirkti, kad namie atsargoj būtų doh.gif Vat ir kainuoja tokiu atveju "vaistai" pobrangiai doh.gif Kartais pagalvoju, kad gal geriau pirkt sintetinius iš vaistinės, nors jau įsitikinau, kad jie ne tokie veiksmingi, per porą dienų ant kojų nepastato ir dar skrandį ėda...
Atsakyti
Žiūriu, visai smagu sirgti pas jus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū susirinkusioms gruodinukėms su vaikučiais. Ačiū už kartu praleistą laiką ir progą prasiblaškyti. Smagu pamatyti kaip auga mano pirmagimio bendraamžiai. Kai kurie matyti neseniai, kai kurie seniau. Gera, kad čia suradau ne tik bendraminčių, bet ir draugių, kurios pagelbėja ar geru žodžiu palaiko. Ypač liutukei su mano padaužiukų priežiūra ir kitom gėrybėm wub.gif bei lobis vis užgriūnam netikėta 4u.gif ir kitoms ačiū už bendravimą. Liniux už techninę pagalbą 4u.gif
Ačiū už patirtis besilaukiant, auginant ir aulėjant vaikučius, ačiū, kad esat.

Austulka, kaip sveikatos jūsų? Aš žinok nuo 20g pagerintos arbatos apsivožčiau, nuo giros jau linksma būna biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai aciu visoms uz kompanija! wub.gif Smagu buvo pamatyt visus.Reik dazniau tokiu meetu! 4u.gif Tikiuosi kitas bus greiciau nei po metu smile.gif.

Angele! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Smagu skaityti kad jus puikai praleidote laika, ir labai gaila kad mes negalejome sudalyvauti, nes turejome sveciu. Bet labai tikiuosi kad greitu laiku mes galesime pakartoti meeta:))
Atsakyti
kaip ir tarėmės, kad jei bus geri orai, į mėnesio galą galėsim pas mus sodyboj su kokiais šašlykais pakartot, va gal Lobi, prisijungsi, Arvena, Austulka, Liniuks gal vistik įkalbėsim...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 09 14, 00:33)
kaip ir tarėmės, kad jei bus geri orai, į mėnesio galą galėsim pas mus sodyboj su kokiais šašlykais pakartot, va gal Lobi, prisijungsi, Arvena, Austulka, Liniuks gal vistik įkalbėsim...

As su malonumu prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Smagu buvo labai visus pamatyti. wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz smagu meeta 4u.gif Labai lauksim kito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 09 13, 21:15)
Austulka, kaip sveikatos jūsų? Aš žinok nuo 20g pagerintos arbatos apsivožčiau, nuo giros jau linksma būna  biggrin.gif

Nenuostabu mirksiukas.gif Visgi nepratusi atpratusi, nes tiek metų nešiojai nestuke.gif ir maitinai vaikučius mirksiukas.gif O gal ir pats organizmas nebenori ir nepriima? MB po darbo atsineša alaus, pasiruošiam vakarienę, tas įsipila sau bokalą, o kartais ir aš tuo pačiu sau arbatinį puodelį įsipilu... Tai gal todėl ir brendžiukas arbatoje jau stipriai nebesvaigina blush2.gif

Šiaip sveikata jau gerėja man smile.gif Šeštadienis buvo 3-čia diena, o ji, pasak gydytojų, būna lūžis... Atsikėliau 9 ryto, vaikai miega, o man akyse temsta doh.gif Kritau atgal į lovą, tad apie važiavimą meet'ą iš karto atmečiau mintis unsure.gif Nors taaiiip norėjau! Bet taip ir būna - pati planuoji, o Die ar ponas Likimas sugriauna planus verysad.gif

Bet šiandien, t.y. jau vakar, vis tiek sukaupiau jėgas, nuvažiavau pas vieną globojamą šeimą, t.y. mamą ir jos 3 berniukus. Buvau pažadėjus jos pirmokėliui telefoną, nuvežiau savo naudotą tokį neišmanųjį, bet dar gerai veikiantį... Dar pyrago naminio, dar maisto, savo surinktų drabužių 3 maišus... Ojej, kiek džiaugsmo visiems buvo! Mama su ašarom akyse, pirmokėlis net spirgėjo iš džiaugsmo, kad turės SAVO telefoną! (tikiuosi, kad nepasigavo nuo manęs bacilos, kai bučiavo mane iš džiaugsmo).

QUOTE(stripulis @ 2014 09 13, 23:33)

Manęs įkalbinėt nereikia mirksiukas.gif Kad tik sveikatos leistų! Trečiadienį su mažėliu vėl į VRC....

Ot kloju čia Jums "paklodes" lotuliukas.gif "redko, no medko" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austulka: 15 rugsėjo 2014 - 02:39
QUOTE(stripulis @ 2014 09 13, 22:33)

sveikutės,

dėkui, kad pamenat smile.gif Įkalbinėt smarkiai kaip ir nereikia, tik kad va kai dabar dirbu nuo 8 iki 17 val., tai ir svarbiausius reikalus tenka tvarkyti šeštadieniais -- sekmadieniais. Ne visada galiu atidėt smile.gif
Atsakyti