Austulka, tai kiek to brendžio pili, kad brangu?
QUOTE(Pasaulė @ 2014 09 11, 15:23)
Austulka, tai kiek to brendžio pili, kad brangu?
na, jei brendžio butelys 30 lt maždaug, o MB pamato, kad pilu į arbatą 50-100 ml., tai jis savęs irgi nenuskriaudžia - kala po gerą kokteilį!... Paskui tenka vėl pirkti, kad namie atsargoj būtų Vat ir kainuoja tokiu atveju "vaistai" pobrangiai Kartais pagalvoju, kad gal geriau pirkt sintetinius iš vaistinės, nors jau įsitikinau, kad jie ne tokie veiksmingi, per porą dienų ant kojų nepastato ir dar skrandį ėda...
Žiūriu, visai smagu sirgti pas jus...
Ačiū susirinkusioms gruodinukėms su vaikučiais. Ačiū už kartu praleistą laiką ir progą prasiblaškyti. Smagu pamatyti kaip auga mano pirmagimio bendraamžiai. Kai kurie matyti neseniai, kai kurie seniau. Gera, kad čia suradau ne tik bendraminčių, bet ir draugių, kurios pagelbėja ar geru žodžiu palaiko. Ypač liutukei su mano padaužiukų priežiūra ir kitom gėrybėm bei lobis vis užgriūnam netikėta ir kitoms ačiū už bendravimą. Liniux už techninę pagalbą
Ačiū už patirtis besilaukiant, auginant ir aulėjant vaikučius, ačiū, kad esat.
Austulka, kaip sveikatos jūsų? Aš žinok nuo 20g pagerintos arbatos apsivožčiau, nuo giros jau linksma būna
Ačiū už patirtis besilaukiant, auginant ir aulėjant vaikučius, ačiū, kad esat.
Austulka, kaip sveikatos jūsų? Aš žinok nuo 20g pagerintos arbatos apsivožčiau, nuo giros jau linksma būna
Tikrai aciu visoms uz kompanija! Smagu buvo pamatyt visus.Reik dazniau tokiu meetu! Tikiuosi kitas bus greiciau nei po metu .
Angele!
Angele!
Smagu skaityti kad jus puikai praleidote laika, ir labai gaila kad mes negalejome sudalyvauti, nes turejome sveciu. Bet labai tikiuosi kad greitu laiku mes galesime pakartoti meeta:))
kaip ir tarėmės, kad jei bus geri orai, į mėnesio galą galėsim pas mus sodyboj su kokiais šašlykais pakartot, va gal Lobi, prisijungsi, Arvena, Austulka, Liniuks gal vistik įkalbėsim...
QUOTE(stripulis @ 2014 09 14, 00:33)
kaip ir tarėmės, kad jei bus geri orai, į mėnesio galą galėsim pas mus sodyboj su kokiais šašlykais pakartot, va gal Lobi, prisijungsi, Arvena, Austulka, Liniuks gal vistik įkalbėsim...
As su malonumu prisijungciau
Smagu buvo labai visus pamatyti.
Aciu visoms uz smagu meeta Labai lauksim kito
QUOTE(Angele @ 2014 09 13, 21:15)
Nenuostabu Visgi nepratusi atpratusi, nes tiek metų nešiojai ir maitinai vaikučius O gal ir pats organizmas nebenori ir nepriima? MB po darbo atsineša alaus, pasiruošiam vakarienę, tas įsipila sau bokalą, o kartais ir aš tuo pačiu sau arbatinį puodelį įsipilu... Tai gal todėl ir brendžiukas arbatoje jau stipriai nebesvaigina
Šiaip sveikata jau gerėja man Šeštadienis buvo 3-čia diena, o ji, pasak gydytojų, būna lūžis... Atsikėliau 9 ryto, vaikai miega, o man akyse temsta Kritau atgal į lovą, tad apie važiavimą meet'ą iš karto atmečiau mintis Nors taaiiip norėjau! Bet taip ir būna - pati planuoji, o Die ar ponas Likimas sugriauna planus
Bet šiandien, t.y. jau vakar, vis tiek sukaupiau jėgas, nuvažiavau pas vieną globojamą šeimą, t.y. mamą ir jos 3 berniukus. Buvau pažadėjus jos pirmokėliui telefoną, nuvežiau savo naudotą tokį neišmanųjį, bet dar gerai veikiantį... Dar pyrago naminio, dar maisto, savo surinktų drabužių 3 maišus... Ojej, kiek džiaugsmo visiems buvo! Mama su ašarom akyse, pirmokėlis net spirgėjo iš džiaugsmo, kad turės SAVO telefoną! (tikiuosi, kad nepasigavo nuo manęs bacilos, kai bučiavo mane iš džiaugsmo).
QUOTE(stripulis @ 2014 09 13, 23:33)
Manęs įkalbinėt nereikia Kad tik sveikatos leistų! Trečiadienį su mažėliu vėl į VRC....
Ot kloju čia Jums "paklodes" "redko, no medko"
QUOTE(stripulis @ 2014 09 13, 22:33)
sveikutės,
dėkui, kad pamenat Įkalbinėt smarkiai kaip ir nereikia, tik kad va kai dabar dirbu nuo 8 iki 17 val., tai ir svarbiausius reikalus tenka tvarkyti šeštadieniais -- sekmadieniais. Ne visada galiu atidėt