Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

Mes 20-21 d. negalėsim, nes anytos jubiliejų švęsim kaime.
Atsakyti
O 13 negalėsi, nes/

aš jau pamaniau, kad tau tada anytos jubiliejus, kad rašei kad negali g.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 09 01, 22:55)
Liutukeee, o kadangi darom viduj, tai gal tada ant dar sekančio savaitgalio metam? aš kiek supratau, Pasaulė 13-ą negali? aš tiesą sakant irgi nebelabai, reik pas vyro tėvus nuvaryt šeštadienį...

o tada gal jau niekas nebebėgtų, būtų kaip ir įspūdžiais pasidalyt, ir Reenata galėtų - gal?

Dar sekanti savaitgali tai galesim(na 20-21d.).Bet va Pasaule negali,ech.Nezinau ka daryt.Reik du meetus daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 09 03, 01:10)
O 13 negalėsi, nes/

aš jau pamaniau, kad tau tada anytos jubiliejus, kad rašei kad negali g.gif

Nes sesės dukrytės gimtadienis pirmasis. ax.gif O gal jie netyčia sekmadienį švęstų? unsure.gif Paklausiu vėliau. biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kaip smagu, pirmas metukas smile.gif
Atsakyti
Švęs šeštadienį, tik dar laiko tiksliai negali pasakyti, tačiau kažkada po pietų, turbūt ne anksčiau negu 14 val. tai jei mytą darytumėme primoje dienos pusėje, gal 10.30 ar 11 val., tai mes sudalyvautumėm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 09 03, 18:22)
Švęs šeštadienį, tik dar laiko tiksliai negali pasakyti, tačiau kažkada po pietų, turbūt ne anksčiau negu 14 val. tai jei mytą darytumėme primoje dienos pusėje, gal 10.30 ar 11 val., tai mes sudalyvautumėm. smile.gif

Mums tiktu,kad ir nuo 10val. smile.gif
Atsakyti
man ir tinka.
tai gal mėginu rezervuot stalą?
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 09 05, 14:31)
tai gal mėginu rezervuot stalą?

Ne per anksti prieš savaitę?
Atsakyti
Sveikos, tai kada cia tas meetas numatomas? Laiku uzsukau smile.gif
Atsakyti
tarkim, 13 dieną, 10 valandą - tiktų? Oze, čarli kids picoj.

aš tai galvoju, jei skambinsiu ryt, ar nebus per vėlu - nes savaitgaliais dažnai būna rezervai visokiems gimtadieniams. bet jei bus - nu ką, galvosim kažką kito, a ne? galima gi ir kokiam žaidimų kambary susimatyt, pasėdėt prie staliukų papliurpt, o vaikai padūktų.

kaip, jei tarkim bus jau užimta, galvot apie tokį variantą?
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 09 06, 21:24)
tarkim, 13 dieną, 10 valandą - tiktų? Oze, čarli kids picoj.

aš tai galvoju, jei skambinsiu ryt, ar nebus per vėlu - nes savaitgaliais dažnai būna rezervai visokiems gimtadieniams. bet jei bus - nu ką, galvosim kažką kito, a ne? galima gi ir kokiam žaidimų kambary susimatyt, pasėdėt prie staliukų papliurpt, o vaikai padūktų.

kaip, jei tarkim bus jau užimta, galvot apie tokį variantą?

Tinka. Bet taip anksti gal nebus dar gimtadienio?
Atsakyti