Tai kol kas jamam Čarlie kids pica (Oze ar Panoramoj? Oze kažkiek uždaresnė ta erdvė, vaikų gaudyt nereik gal, jei kas mažuosius atsivestų), 14 d?
O nieks nežino, krisstele dabar emigravus ar Lietuvoj?
Reenata, jungsies?
Mums tinka Ozas.
QUOTE(stripulis @ 2014 08 31, 01:40)
Tai kol kas jamam Čarlie kids pica (Oze ar Panoramoj? Oze kažkiek uždaresnė ta erdvė, vaikų gaudyt nereik gal, jei kas mažuosius atsivestų), 14 d?
Tinka OZAS,bet nebūtina.
Krisstelė jau senokai Lt.
Sveikos paruošiamukų mamos!
Su rugsėjo 1-ąją mus visus!
Su rugsėjo 1-ąją mus visus!
Jetau visai uzmirsta mano sis kampelis, nostalgija vis traukia pas jus pasiskaitinet:) mes tai dar ne paruosiamukai, kadangi mergina mano persivertus i 2009 metus, viskas musm nusitempia Vaikai auga dideli jau, ir mazasis, jau man didelis, vis svajoju ir svajoju kad man dar reikia vieno, bet su vyru susitart sunku truksta man dar kazko iki pilnumo
QUOTE(stripulis @ 2014 08 31, 00:40)
Reenata, jungsies?
Reenata, jungsies?
14 d., begimas mes su seima ten dalyvaujam kaip visada
Reenata, kokie dukros įspūdžiai po pirmos dienos?
QUOTE(Pasaulė @ 2014 09 01, 16:34)
Reenata, kokie dukros įspūdžiai po pirmos dienos?
Liuks, aukletoja sako atrodo normali, vokieciu kazkuri pogropi mokys Rita (ji labai tikisi kad ju) nes ji su Rita jau bendravus, sake mokykla daug fainesne negu buvo pries tai. Dar labai dziaugiasi kad rytoj pamoku nebus , o siaip ziuresim Jai visada patiko VUG, tik blogai kad pamokos nuo 9 ryto, jai treniruotes prasideda 17,15 tai nezinom kaip pavyks suspeti
Aš irgi džiaugiuosi, kad rytoj pirmokams pamokos bus "pramoginės", nes reiškia, kad man tik į trečią pamoką reikia. Taip, tas laikas nuo 9 val. tikrai nemažai kam nepatogus...
Rita tikrai mokys juos vokiečių, nes aš su ja dalinuosi klasę per pusę: pas mane eis anglistai pirmakalbiai, o pas ją tuo pačiu metu - vokiečiai pirmakalbiai, taip kad gali džiaugtis jau.
Rita tikrai mokys juos vokiečių, nes aš su ja dalinuosi klasę per pusę: pas mane eis anglistai pirmakalbiai, o pas ją tuo pačiu metu - vokiečiai pirmakalbiai, taip kad gali džiaugtis jau.
DAROM MYTĄ. TINKANČIOS DATOS ir VIETOS
stripulis: 09 06-07; 09 13-14,; Bernardinai, Vingiaparkis, Čarlie Kids pica
Liutukeee: 09 13,; Čarlie Kids Pica
Austulka: tinka visos datos Favoritas Čarlie Kids pica
Pasaulė: 09 06-07; 14; kur nors viduje
Visai uzmirsau,kad maniskiai irg begs begime 14d. Tai mums lieka tik 13d.
Liutukeee, o kadangi darom viduj, tai gal tada ant dar sekančio savaitgalio metam? aš kiek supratau, Pasaulė 13-ą negali? aš tiesą sakant irgi nebelabai, reik pas vyro tėvus nuvaryt šeštadienį...
o tada gal jau niekas nebebėgtų, būtų kaip ir įspūdžiais pasidalyt, ir Reenata galėtų - gal?
o tada gal jau niekas nebebėgtų, būtų kaip ir įspūdžiais pasidalyt, ir Reenata galėtų - gal?
QUOTE(stripulis @ 2014 09 01, 21:55)
Liutukeee, o kadangi darom viduj, tai gal tada ant dar sekančio savaitgalio metam? aš kiek supratau, Pasaulė 13-ą negali? aš tiesą sakant irgi nebelabai, reik pas vyro tėvus nuvaryt šeštadienį...
As darbe grafika susiziuresiu ir parasysiu kada galiu