Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

Tai gal tiktų pvz. antras rugsėjo savaitgalis? jau maždaug būsim gal įvažiavę į visokias ten rugsėjo pirmąsias ir į rudenį...

DAROM MYTĄ. TINKANČIOS DATOS ir VIETOS
stripulis: 09 06-07; 09 13-14, Bernardinai, Vingiaparkis, Čarlie Kids pica
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 08 27, 13:21)
Tai gal tiktų pvz. antras rugsėjo savaitgalis? jau maždaug būsim gal įvažiavę į visokias ten rugsėjo pirmąsias ir į rudenį...

stripulis: 09 06-07; 09 13-14, Bernardinai, Vingiaparkis, Čarlie Kids pica

Mums netinka 06-07d.
Atsakyti
FORMA GAL KAIP SENIAU DARYDAVOM, A? BUS PAPRASČIAU SUSIGAUDYT.

stripulis: 09 06-07; 09 13-14,; Bernardinai, Vingiaparkis, Čarlie Kids pica
Liutukeee: 09 13-14,; ?
Atsakyti

Austulka: tinka visos datos mirksiukas.gif Favoritas Čarlie Kids pica rolleyes.gif
Atsakyti
Į sąrašą dar nesirašau, nes nepamenu, kada anytos gimtadienis.

QUOTE(Liutukeee @ 2014 08 27, 01:00)
Lauksim įspūdžių iš pirmos darbo dienos.  smile.gif

Grįžau vakar kvadratine skaudančia galva dėl per daug informacijos, dėl anksti kėlimosi ir dėl nepavalgymo. doh.gif Šiandien jau geriau. Susidėliojo daug taškų ant i, dar ir fainą seminarą turėjom apie vertybių ugdymą... Be to, apsisprendžiau galiausiai dėl vadovėlių pirmokams (Reenata, ruošk pinigus lotuliukas.gif ). Dar ir kolegė viena palaikė mane ir mano pasirinkimą, ir ji nusprendė irgi iš tokių pačių dirbti, tai važiavom į knygyną... biggrin.gif Žodžiu, viskas geryn. biggrin.gif

QUOTE(Reenata @ 2014 08 27, 11:01)
Mokytoja chemijos jau issiaiskinom smile.gif
o apie vadovelius vakare parasysiu, dabar dirbu, o ji dar miega. Tai ciupk pirma pogrupi, nes jos pavarde prasideda Č raide smile.gif

Taip, chemikė, aš irgi jau žinau. biggrin.gif
Ir panašu, kad bus tavo mergaitė mano mokinė, nes atrodo, kad kita jų klasės pusė mokosi vokiečių kaip pirmą užsienio kalbą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 08 28, 15:02)
Į sąrašą dar nesirašau, nes nepamenu, kada anytos gimtadienis.
Grįžau vakar kvadratine skaudančia galva dėl per daug informacijos, dėl anksti kėlimosi ir dėl nepavalgymo. doh.gif Šiandien jau geriau. Susidėliojo daug taškų ant i, dar ir fainą seminarą turėjom apie vertybių ugdymą... Be to, apsisprendžiau galiausiai dėl vadovėlių pirmokams (Reenata, ruošk pinigus lotuliukas.gif ). Dar ir kolegė viena palaikė mane ir mano pasirinkimą, ir ji nusprendė irgi iš tokių pačių dirbti, tai važiavom į knygyną... biggrin.gif Žodžiu, viskas geryn. biggrin.gif
Taip, chemikė, aš irgi jau žinau. biggrin.gif
Ir panašu, kad bus tavo mergaitė mano mokinė, nes atrodo, kad kita jų klasės pusė mokosi vokiečių kaip pirmą užsienio kalbą. smile.gif

Jie mokosi is English Plus vadoveliu, pas ja pagrindine kalba vokieciu
Atsakyti
Pamečiau temą ištrynus iš favoritų, atradimas ir mytas 4u.gif Jei galėsim prisijungsim mielai smile.gif
Pauliaus dantukus pažiūrėjau, krist nesiruošia nei vienas, šeštukų nei kvapo. Tiksliau tokie iškilimai yra, tai gal jau ir juda po truputį, sakė neskauda. Tfu tfu tfu sveiki.

Austulka, o kokia dantų pasta tiek fluoro turi? Reikia ir mums, Roko silpnesni dantukai.

Pasaule, smagu dėl darbo, geros pradžios smile.gif Aš po tokios pat pertraukos grįžtu dirbti, tik dar nesutariau kur ir neįsivaizduoju kaip suderint viską. Ir mažutė kaip daržiuke išbus g.gif
Atsakyti
Angele, jau pradėti dirbti planuoji? Gaila tokią mažiukę palikti darželyje, bet jei reikia, tai reikia...

QUOTE(Reenata @ 2014 08 28, 21:07)
Jie mokosi is English Plus vadoveliu, pas ja pagrindine kalba vokieciu

Aišku. Vadinasi, nebus ji mano mokinė, nes aš pirmakalbių grupę turėsiu. ax.gif
Atsakyti
Angele, o kur dirbsi?

Tikiuos, mažiukė pripras darže, juk vis tiek ji nuo mažens tarp vaikų, nesvarbu, kad tai du broliai, bet turėtų būt pripratus prie visokeriopo šurmulio 4u.gif

O į mytą galėsi?

jei kada galėtum, įsirašyk - kaip tau patogu ir kur būtų patogu.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 08 28, 21:28)
Austulka, o kokia dantų pasta tiek fluoro turi? Reikia ir mums, Roko silpnesni dantukai.

Pasaule, smagu dėl darbo, geros pradžios smile.gif Aš po tokios pat pertraukos grįžtu dirbti, tik dar nesutariau kur ir neįsivaizduoju kaip suderint viską. Ir mažutė kaip daržiuke išbus  g.gif

MB dabar nupirko LACALUT 8+, ten 1400 ppm fluoro. Siūlė odontologė pirkti 6+, bet, kiek išsiaiskinau, tai LACALUT neturi tokio... Yra dar didžiai gerbiama ir didžiai brangi http://www.assorti.l...iki-7-metu-45-g Bet ten nėra tiek fluoro... (kai gimė Mažė, tai ta pati giminaitė odontologė padovanojo šios firmos tik pirmiesiems dantukams) Na, svarbiausia, kad vaikas mokėtų spjauti, o nenuryti tos pastos su dideliu fluoro kiekiu smile.gif Nes rekomenduota mums buvo ~1500 ppm, o tai daug, nes aš pati tokią naudoju.

Manau, kad tavo Mažutė sėkmingai pritaps darželyje mirksiukas.gif Ji tokia savarankiška, kompaneiska smile.gif Kad tik pati fiziškai spėtum wink.gif
Vat mano Mažiukui irgi dzin, ar svetimas ar savas, jam patinka darželyje. Tik pergyvenu dėl auklėtojų, kaip jos spės jį sužiūrėti, nes tas lekia stačia galva kaip tikras tankas doh.gif Aš nei sekundei nusisukti negaliu, o ten gi dar 15 vaikų bus doh.gif
Kol kas dvejoju dėl darbo, bet, manau, kad dar atsisakysiu bent pusmečiui, nors MB ir nepatenkintas... Nes mano situacija tokia, kad iš darbo neprilakstysiu (o ir neišleidžia bei biuletenio imt neleidžia), o kas tada vaikį vežios į VRC, sanatoriją, polikliniką, kas slaugys sergantį? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austulka: 30 rugpjūčio 2014 - 00:24
Austulka: tinka visos datos mirksiukas.gif Favoritas Čarlie Kids pica rolleyes.gif
Pasaulė: 09 06-07; 14; kur nors viduje biggrin.gif
Atsakyti

Liutukeee: 09 13-14,; Čarlie Kids Pica
Pasaulė: 09 06-07; 14; kur nors viduje biggrin.gif

Atsakyti