Įkraunama...
Įkraunama...

***2008 m. gruodinukai ***

QUOTE(mindaiva @ 2014 08 23, 09:27)
o jūsų gydytoja nesiūlė, nedengė nuolatinių silantais ?ar ten ne krūminiai?

Siūlė dengti, bet pati pripažino, kad čia tik pristabdys kariesą ir laikinai viskas... Sakė, kad poliklinikoj nemokamai dengia...
O šiaip liepė valyti su pasta, kuri turi beveik 1500 fluoridu ir man pačiai valyt vaiko dantis, nes pats vaikas taip toli neišsivalo dantukų...

QUOTE(Liutukeee @ 2014 08 23, 12:04)
Maniskei jau 3pieniniai iskrite.Poliklinikoj sestuku nedenge silantais,nes nera 6metu. doh.gif Neieina pagal programa.Tai taip ir liko.Dickiui dengdavom privaciai,bet tai,kad po savaites jau nebebudavo tu silantu.Gal po kokius 3sykius teko dengt.Paskui pasake,kad tai irgi nera gerai,tai ir nebedengem.

Dėkui, kad pasakei, vadinasi, gal ir neverta dėti tų silantų... nors gal kitiems ir laikosi? O gal tai irgi nuo genų ir dantukų priklauso? (kiek pamenu, tai pas tavo vyresnėlį silpni dantys)...

Ei, merginos! kada meet'ą darysim???? Jau tuoj metai kaip nesimatėm visos g.gif
Atsakyti
Vat irgi vakar apie mytą pagalvojau. Gal net su kokia atrakcija gerai būtų padaryt... tik orai tai pėvėzė šią savaitę bjaurūs. jei kur lauke.

pasvajodavau apie vingioparkį ar kokius bernardinus...

aišku galima ir kavinėj, bet su mūsų "arkliais" kas žino, kokia dabar jau tiktų. leliukiški žaidimai gal jiems nebeįdomūs?

maniškei tai tiesa įdomūs vis dar visokiose ten charlie kids picose, jaučiu paskutiniai metai, kol dar minimaliai viskas ten veža.
Atsakyti
Aš irgi norėčiau susitikti. Bet nuo rytojaus jau į darbą man. Po 6 metų pertraukos nelabai smagu. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 08 26, 07:45)
Aš irgi norėčiau susitikti. Bet nuo rytojaus jau į darbą man. Po 6 metų pertraukos nelabai smagu. doh.gif  lotuliukas.gif

ten pat grizti? As kai isejau i darba po 6 metu tai man labai smagu buvo, juokinga kazkodel smile.gif o dabar jau normaliai issivaziavau dirbu ir visai neblogai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2014 08 26, 12:07)
ten pat grizti? As  kai isejau i darba po 6 metu tai man labai smagu buvo, juokinga kazkodel smile.gif o dabar jau normaliai issivaziavau dirbu ir visai neblogai gaunasi

Taip, ten pat. Įsivažiuosiu ir aš, niekur nesidėsiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasaule, o kaip savaitgaliai? ar sakai taip užkraus iš pradžių, kad net savaitgaliais užsikasus būsi?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 08 26, 11:12)
Taip, ten pat. Įsivažiuosiu ir aš, niekur nesidėsiu. lotuliukas.gif

Mano dukra ta mokykla nuo rugsejo 1 pradeda lankyti smile.gif tai tures gera mokytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 08 26, 12:28)
Pasaule, o kaip savaitgaliai? ar sakai taip užkraus iš pradžių, kad net savaitgaliais užsikasus būsi?

Sunku man dabar įsivaizduoti, bet manau, kad išderinčiau savaitgalį. smile.gif

QUOTE(Reenata @ 2014 08 26, 12:50)
Mano dukra ta mokykla nuo rugsejo 1 pradeda lankyti smile.gif tai tures gera mokytoja smile.gif

O, fainiai! Kurioje klasėje bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 08 26, 12:22)
Sunku man dabar įsivaizduoti, bet manau, kad išderinčiau savaitgalį. smile.gif
O, fainiai! Kurioje klasėje bus? bigsmile.gif

1A aukletoja Virginija Bieliauskiene, jei nieko nemaisau tai tu uzupio gimnazijoje? Jei taip tai kokio dalyko sito mokytoja, nes nerandu jos mokytoju sarase
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2014 08 26, 15:07)
1A aukletoja Virginija Bieliauskiene, jei nieko nemaisau tai tu uzupio gimnazijoje? Jei taip tai kokio dalyko sito mokytoja, nes nerandu jos mokytoju sarase

Turėsiu 1a klasę, tai gali būti, kad bus mano mokinė, jei bus mano pogrupyje. biggrin.gif
O gal gali pasakyti, iš kokių vadovėlių ji mokėsi prieš tai anglų? Nes negaliu apsispręsti, kuriuos rinktis. unsure.gif
Ir aš nežinau tokios mokytojos. Matyt, atėjo dirbti, kai manęs jau nebuvo. g.gif Šiaip pasikeitė daug mokytojų. Kai buvau birželį, tai supratau, kad pusės nepažįstu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Austulka @ 2014 08 26, 02:57)
Siūlė dengti, bet pati pripažino, kad čia tik pristabdys kariesą ir laikinai viskas... Sakė, kad poliklinikoj nemokamai dengia...
O šiaip liepė valyti su pasta, kuri turi beveik 1500 fluoridu ir man pačiai valyt vaiko dantis, nes pats vaikas taip toli neišsivalo dantukų...
Dėkui, kad pasakei, vadinasi, gal ir neverta dėti tų silantų... nors gal kitiems ir laikosi? O gal tai irgi nuo genų ir dantukų priklauso? (kiek pamenu, tai pas tavo vyresnėlį silpni dantys)...

Silantai nesilaiko kai atseit dengiant seilių pakliūna.Visi stomotologai kaip susitarę sako,kad nesilaikė,nes perdaug seilėjosi. blush2.gif

Pas jį lyginant su maže- silpnoki dantys.Nors stomotologai sako,kad būna oi kokių silpnų.

O šiaip tai rezultatas toks-kur dėti n sykių silantai(ir jie dar laikosi)-tai sugedo ne dantų paviršius,o šonai(tarpdančiai).Ir visai neseniai skaičiau straipsnį apie tai,kad silantai nėra gerai,nes tada genda ne danties paviršius,o tarpdančiai.O kodėl taip-nebuvo paaiškinta.

QUOTE(stripulis @ 2014 08 26, 04:41)
Vat irgi vakar apie mytą pagalvojau. Gal net su kokia atrakcija gerai būtų padaryt... tik orai tai pėvėzė šią savaitę bjaurūs. jei kur lauke.

pasvajodavau apie vingioparkį ar kokius bernardinus...

aišku galima ir kavinėj, bet su mūsų "arkliais" kas žino, kokia dabar jau tiktų. leliukiški žaidimai gal jiems nebeįdomūs?

maniškei tai tiesa įdomūs vis dar visokiose ten charlie kids picose, jaučiu paskutiniai metai, kol dar minimaliai viskas ten veža.

Norim meeto.Tinka ir Charlie picerija.Tikrai atras vaikai ką veikt.
QUOTE(Pasaulė @ 2014 08 26, 08:45)
Aš irgi norėčiau susitikti. Bet nuo rytojaus jau į darbą man. Po 6 metų pertraukos nelabai smagu. doh.gif  lotuliukas.gif

Lauksim įspūdžių iš pirmos darbo dienos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 08 26, 15:13)
Turėsiu 1a klasę, tai gali būti, kad bus mano mokinė, jei bus mano pogrupyje. biggrin.gif
O gal gali pasakyti, iš kokių vadovėlių ji mokėsi prieš tai anglų? Nes negaliu apsispręsti, kuriuos rinktis. unsure.gif
Ir aš nežinau tokios mokytojos. Matyt, atėjo dirbti, kai manęs jau nebuvo. g.gif Šiaip pasikeitė daug mokytojų. Kai buvau birželį, tai supratau, kad pusės nepažįstu. doh.gif

Mokytoja chemijos jau issiaiskinom smile.gif
o apie vadovelius vakare parasysiu, dabar dirbu, o ji dar miega. Tai ciupk pirma pogrupi, nes jos pavarde prasideda Č raide smile.gif
Atsakyti