Įkraunama...
Įkraunama...

2009 m. gruodinukų mamų pašnekesiai

QUOTE(cud@bury @ 2015 10 20, 15:31)
As lygiai taippat užsuku, pasižiūrinet, ka perka, parduoda kas. Cia užsuku retkarčiais pažiūrėt.

Sveikos  smile.gif

sveikutės,

aš su pirkimais jau persimečiau į mūsų mažylius, ten patogiau išsifiltruoti rūbus
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2015 10 20, 16:04)
sveikutės,

aš su pirkimais jau persimečiau į mūsų mažylius, ten patogiau išsifiltruoti  rūbus

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2015 10 20, 16:24)

bet ką nors parduoti, tai tiek čia, tiek ten - be šansų smile.gif

užvedu temą- ar yra jau mokančių skaityti gruodinukų? matau, kad Rugilei bus vargo... pamato pirmą raidę, o toliau spėja b ile ką.... arba pasako su didelėm pagalbom du skiemenukus, bet niekaip jų nesujungia į žodį.... matua, kad reikai dirbti su jajau dabar, nes 1-oje klasėję bus sunku....

gal turit kokių patarimų, kaip pramokinti skaityti? šnd radau MM forumuose, kad prisegti raidelių prie užuolaidos, priklijuoti kur nors matomoj vietoj... saiau bandysiu taip daryti priklijuodama po 2 raidžių skiemenuką prie lovos
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2015 10 20, 22:34)
bet ką nors parduoti, tai tiek čia, tiek ten - be šansų smile.gif

užvedu temą- ar yra jau mokančių skaityti gruodinukų? matau, kad Rugilei bus vargo... pamato pirmą raidę, o toliau spėja b ile ką.... arba pasako su didelėm pagalbom du skiemenukus, bet niekaip jų nesujungia į žodį....  matua, kad  reikai dirbti su jajau dabar, nes 1-oje klasėję bus sunku....

gal turit kokių patarimų, kaip pramokinti skaityti? šnd radau MM forumuose, kad prisegti raidelių prie užuolaidos, priklijuoti kur nors matomoj vietoj... saiau bandysiu taip daryti priklijuodama po 2 raidžių skiemenuką prie lovos

Maniškė visas raides pažįsta,tik jungti jas sunkiau sekasi.Bet aš nė kiek nepergyvenu,išeis į mokyklą ir išmoks.Dičkio klasėje uvo pavyzdžių,kai atėjo nemokėdami skaityti,o po kelių mėn skaitė ne blogiau už mokančius 4u.gif Nusiramink,viskam savas laikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2015 10 21, 08:36)
Maniškė visas raides pažįsta,tik jungti jas sunkiau sekasi.Bet aš nė kiek nepergyvenu,išeis į mokyklą ir išmoks.Dičkio klasėje uvo pavyzdžių,kai atėjo nemokėdami skaityti,o po kelių mėn skaitė ne blogiau už mokančius 4u.gif Nusiramink,viskam savas laikas 4u.gif

Maniskis irgi raideles pazista. O skaityti tai net nemokinau dar blush2.gif
Atsakyti
Ooo, pasirodo gyvų yra g.gif biggrin.gif
Maniškis raides pažysta,bet neskaito.Aš ir neskubinu. Ateis laikas ir skaitys.

Visai netyčia atsiverčiau pirmą temos puslapį. Tokia nostalgija apėmė wub.gif Tokiu metu prieš 6m kalbos kaip virė,pilvais badėmės lotuliukas.gif Smagu buvo.

Vakar kaip tik pagalvojau,kaip Jaruta laikosi? g.gif

Dar prisiminiau,kaip Lepukas sakė,kad su metais aptils pokalbiai SM. Netikėjau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popuri: 21 spalio 2015 - 14:24
Tai pas mus dar palyginus ilgai laikesi, va ir po 6 metu dar viena kita pasisako thumbup.gif O mazosios pokalbiai jau senai pasibaige, nors jiems dar net 3 metu nera.

Man tai vis idomu kaip Klastune, Šyta su savo chebrom gyvena. Ar yra dar pas mus nauju nestuke.gif
Atsakyti
Raides pažysta, būna ir klysta,neskaito, palengva lauzias, išmoks iki rugsėjo, ne mokykloj tikrai privalės 😀.Matau daug sugeba kai nori, tai neverciu nieko per prievarta, na beveik nieko lotuliukas.gif

Vistiek vyksta kazkas , nesvarbu cia, fb matai kaip laikosi kas, auga, smagu .palaukit rugsėjį bus kalbų kažkiek vel cool.gif
Atsakyti
ale žiūriu mano postas pirmame psl, kad šią temą mušim tol, kol gruodinukai eis į pirmą klasę - pasitaisau- kol baigs vidurinę ar gimnaziją smile.gif smile.gif smile.gif

pamenu, kai su Lepuku juokavome, kad ir senučiukės būdamos SM apie anūkus diskutuosim smile.gif

nieko, nieko- manau atkusim gruodį su sveikinimais gruodinukams smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
maniskis irgi dar neskaito, bet ziuriu jau kai kuriuos zodzius tiesiog atsimena kaip rasosi biggrin.gif

o kodel musu grupe FB tuscia?? Juk visos ten bunam, kodel niekas jokii diskusiju ten nepradeda?? g.gif
Atsakyti
sveikos,

vakar pradėjom mokintis skaityti..... priklijavau ant šaldytuvo skemenukų su A raide: KA LA MA SA NA ir t.t.
skiemenukus perskaitė greitai. pradėjua jungti žodelius - iš pradžių susinervino, ko aš čia ją verčiu skaityti žodžius, juk žinau, kad ji dar nemoka.... ir .... po gerų 5 min - atsisuko į šaldytuvą ir pradėjo skaityti tuos žodelius, pati savimi negalėdama patikėti ... iš pradžių dar perskaitė blogai sukirčiuodama, paskui mintyse pagalvojo, koks tai žodis turėtų būti ir garsiai pasakė žodį.... buvo visiems džiaugsmo išgirdus pirmuosius Rugilės skaitomus žodelius...

kitam kartui jau priruošiau skiemenukų su A ir Ė : kėdė, lakė, malė, katė ir t.t.

vėliau jau ketinu duoti 5 raidžių žodžius - tik padėkit sugalvoti smile.gif

paskui jau reikės duoti trumpus sakinukus.... ir taip pamažu, nejučia, jei tik nedings azartas manau pramoksim skaityti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 26 spalio 2015 - 09:27
Maniskis vakar perskaite viena zodeli netiketai, paskui dar bande skaityt ir nesigavo. Tai kiap susinervino, pradejo pykti, verkti. Nezinau kaip reikes mokintis jei taip reaguos i kiekviena nepasisekima. Paskui kai jau neteisingai perskaite tai bijojau ir besakyt, kad negerai doh.gif
Atsakyti