QUOTE(R's... @ 2014 06 13, 21:27)
šaunu,kad kažką pavyko prisikviesti paplepėti
Taip mano mažei jau 2m suėjo gegužę o eis y tą patį darželį kur ir Kamilė ir net y tą pačią lopšio grupę,pas tas pačias auklėtojas kur ir Kamilė pirmais metais lankė tai dėl to labai labai džiaugiuosi,ėjau pati pas direktorę to prašyti,bet direktorė sako,mes jau ir taip nujautėm,kad ten pat norėsit,tai ir paskyrėm y tą grupę
Dėl darbo,tai nežinau nežinau,net kas ir kaip bus,šeip prašymas pas mane parašytas iki kol sueis 3 metai mažei,bet žiūrėsiu kaip seksis darželyje adaptuotis ir jei viskas gerai,sėkmingai,tai tada anksčiau gryšiu y darbą,nes sakė šefai,kad galėsiu ir anksčiau gryšti.
Sidrulka,o kiek šiemet turėjai darbo valandų per savaitę? Mano anyta irgi mokytoja,tai va trečiadienį jau buvo pamokų skirtymas kitiems mokslo metams,tai gavo 2val mažiau,liūdnos kiek pasakojo perspektyvos pas juos mokykloje,nes labai daug vaikų išeina y gimnazijas.
Taip mano mažei jau 2m suėjo gegužę o eis y tą patį darželį kur ir Kamilė ir net y tą pačią lopšio grupę,pas tas pačias auklėtojas kur ir Kamilė pirmais metais lankė tai dėl to labai labai džiaugiuosi,ėjau pati pas direktorę to prašyti,bet direktorė sako,mes jau ir taip nujautėm,kad ten pat norėsit,tai ir paskyrėm y tą grupę
Dėl darbo,tai nežinau nežinau,net kas ir kaip bus,šeip prašymas pas mane parašytas iki kol sueis 3 metai mažei,bet žiūrėsiu kaip seksis darželyje adaptuotis ir jei viskas gerai,sėkmingai,tai tada anksčiau gryšiu y darbą,nes sakė šefai,kad galėsiu ir anksčiau gryšti.
Sidrulka,o kiek šiemet turėjai darbo valandų per savaitę? Mano anyta irgi mokytoja,tai va trečiadienį jau buvo pamokų skirtymas kitiems mokslo metams,tai gavo 2val mažiau,liūdnos kiek pasakojo perspektyvos pas juos mokykloje,nes labai daug vaikų išeina y gimnazijas.
tai smagu, kad pupos bus pas tas pačias auklėtojas..... aš tai džiaugiuosi, kad mano panos toj pačioj grupėj, nes pas mus mišrios grupės, na, ten suskirstyta direktorės pagal ,,rangus". tai kaip maniškis sako- mūsiškės merginos ,,runkelukų" grupėj šiemet daug vaikučių išeis į paruošiamukus, tai gausim daug naujokų, tai mūsiškės jau bus kaip ir senbūvės tos grupės ..... šiaūip man mūsų grupės pagrindinė auklėtoja ir labai faina... o antrajai, tai jau seniia laikas ilsėtis namuose, bet vis dar lipa skersa laiptais ir sėdi susiraukus.... na, yra kaip yra....
oi, aš geriua pasakysiu, kiek turėjua ir kiek turėsiu pamokų- pernia turėjau 3 pamokas +3 val auklėtiniams; ateinančiais metais : 2 pamokas , o auklėtiniams nežinau kiek duos..... bet už tas 6 valandas gavau palyginus dar nemažą atlyginimą tai va, tiek žinių..... bet kita vertus man kol dar studijos, tai aš beveik ir džiaugiuos, kad tas darbo krūvis nėra toks didelis ir kad turiu daugiau laiko studijoms, o tai kitos kur dirba, net neišleidžia jų į egzaminus, neturi kada atvežti darbus ir t.t.
na apie ką dar Rūtuk (nepyk, bet man tave senuoju nicu vadinti kažkaip smagiau ) paplepam? beje, kokioj srity tu dirbi? ar dar susibėgat su Jurga, Vakario mamyte ? - perduok jai linkėjimų