Turetume mes zmogu, kuriuo galeciau pasitiket 100 proc. ir kaina butu prieinama paliksciau ir as - issisprestu visos problemos, o dabar Na jei butu auksta temperatura tai turbut pati likciau bet kokiu atveju, o jei tik siaip sedet namie, suduot vaistukus tai koks skirtumas kas
mes savo auklyte pasitikim visu 100 proc.... superinė moteris... savo 4 dukras užauginusi ir dar svetimus 3 vaikučius prižiūrėjusi.... aš tik meldžiu, kad ji turėtų dar sveikatos, kol panos pradės eiti į mokyklą.... nes kitos tokios moters tikrai neberasime....
aš buvau likusi vieną dieną namuose, kai Rugilei buvo aukšta tempa.... tą dieną ir pati negalavau.... neėmiau net biuletenio....
aš buvau likusi vieną dieną namuose, kai Rugilei buvo aukšta tempa.... tą dieną ir pati negalavau.... neėmiau net biuletenio....
Oj syta kaip faina jum del atostogų, o ypač šiltų, kadangi oras švelniai tariant šįmet
Smagu skaityt kuom guvenat.
Dėl atostogų čia matyt visų gyvenančių užsienyje "bėda ",atostogos Lt. , nors kiti spėja daugkur,deja...
Kaip del Velykų merginos,as taip tingiu kažko šįmet knistis, margint , nors reiks ka ne mandro,žolė pasėta, išaugo ir rankos nekyla Nieko daugiau.
Dėl atostogų čia matyt visų gyvenančių užsienyje "bėda ",atostogos Lt. , nors kiti spėja daugkur,deja...
Kaip del Velykų merginos,as taip tingiu kažko šįmet knistis, margint , nors reiks ka ne mandro,žolė pasėta, išaugo ir rankos nekyla Nieko daugiau.
QUOTE(cud@bury @ 2015 04 02, 14:09)
Oj syta kaip faina jum del atostogų, o ypač šiltų, kadangi oras švelniai tariant šįmet
nebeda nebeda man LT tai kaip medum patepta visada su mielu noru
tingiu ir as, saku vakar priskunem su Pijum, reikejo pries savaite jau skont kad sprogtu lapeliai...
viskas, man jau prasidejo ilgasis savaitgalis
Iš vakarykščio Rugilės dienoraščio :
Kaip visuomet valgant visai šeimynai, mums su sese atsiranda šimtai reikalų reikalėlių. Paprašiau mamos, kad ji man kažką paduotų aukštai iš spintelės, mamai beimant, pradėjo kristi ant žemės kiti daiktai, mama supyko, pradėjo ant manęs bartis, o aš sau ramiu tonu atsakiau: ,,Patys norėjot vaikų. Tai va, dabar matot. Patys ir kalti
šieimet atradau gražų ir neterliną marginimo būdą: su servetėlėmis iškerpi iš spalvingų servetėlių smulkius paveikslėlius, uždedi ant virto kiuašinio ir aptepi ant viršaus išplaktu kiuašinio baltymu ir vuolia gražūs margučiai vieną tokį jau nunešėm vakar į darželį
Kaip visuomet valgant visai šeimynai, mums su sese atsiranda šimtai reikalų reikalėlių. Paprašiau mamos, kad ji man kažką paduotų aukštai iš spintelės, mamai beimant, pradėjo kristi ant žemės kiti daiktai, mama supyko, pradėjo ant manęs bartis, o aš sau ramiu tonu atsakiau: ,,Patys norėjot vaikų. Tai va, dabar matot. Patys ir kalti
šieimet atradau gražų ir neterliną marginimo būdą: su servetėlėmis iškerpi iš spalvingų servetėlių smulkius paveikslėlius, uždedi ant virto kiuašinio ir aptepi ant viršaus išplaktu kiuašinio baltymu ir vuolia gražūs margučiai vieną tokį jau nunešėm vakar į darželį
QUOTE(zyzna @ 2015 03 31, 17:47)
maniskis labai laukia kad dantukai krist prades, bis klibina ir rekia kad jau juda nirs ten net nepanasu kad greit judes
Mano irgi. Ir vis klausia, kodėl pas draugus krenta o pas jį ne jau kai dantistė pasakė, kad lyg vienas bando klibėt - pilnos kelnės džiaugsmo
QUOTE(Lepukas @ 2015 03 31, 18:14)
Daržely.
QUOTE(Lepukas @ 2015 03 31, 21:25)
auga auga mano kareiviai kaip ir visoms mamoms, atrodo, kad per greitai.
džiaugiuosi gavusi galimybę dar pasimėgauti motinyste. dabar mano vaikai lepinami - iš darželio pasiimu prieš pietų miegą. Viltenio dėka, grįžau prie konditerijos, tai vos ne kas antra diena kokį skanėstą kepam. Vytis su Vilteniu pradėjo lankyti karate užsiėmimus, vežioju 3 kartus per savaitę.
Baltai baltai pavydžiu. Pati esu tokioj situacijoj, aki finansiškai sau to leist negaliu, o psichologiškai dirbt negaliu. Žiauriai norėčiau turėt galimybę dar paaugint vaikus...
Sakykit, kokius būrelius jūsiškiai lanko? Ar noriai? maniškis palankė pradinio meninio ugdymo, atsibodo jam ir metė. Gal reikėjo neleist mesti? Bet norisi, kad dar vaiku pabūtų.
Kuo didesni vaikai, tuo mažiau žinau apie jų auklėjimą.
QUOTE(popuri @ 2015 04 03, 06:46)
Sakykit, kokius būrelius jūsiškiai lanko? Ar noriai? maniškis palankė pradinio meninio ugdymo, atsibodo jam ir metė. Gal reikėjo neleist mesti? Bet norisi, kad dar vaiku pabūtų.
Kuo didesni vaikai, tuo mažiau žinau apie jų auklėjimą.
Mažas lanko logopede aš norejau jos,anglų ir teatro bureli,jam patinka vaidinti labai,įvairūs" spektakliukai "mini ar kaip pavadint,žodžiu dar šokių norėjo , sakau netelpam niekaip ir nuo 6 eis muštis sako kaip brolis,o kaip bus nežinau, viską pats lanko,neverciu,kol noras yra, tai tegu.
Papildyta:
Dantų nelaukia kol iškris visai kažkaip
Sveikutes
Nepykit, kad retai uzsuku pas jus. Veiklos namuose nemazai turiu. Merginos auga kaip ant mieliu ir noru daugeja ir reikalavimu . Kaip jusu vaikuciai auga? jau taip greitai laikas eina.
Kalbejot apie mokykleles. Daniele jau nuo rudenio prades eiti i mokykla ( yra privaloma). Nors dabar eina i darzeli, beveik viska moka. Tik labai liudna darosi, kad maniskes nenori lietuviskai kalbet, nors mes lietuviai. Joms lengviau tarti zodzius. Bet nieko nepadarysi.
Dantuku dar nemetom. Siaip labai zingeidi ir viskas labai rupi, viska jai reikia zinot, net pritrukstu zodziu kaip paaiskinti. Su sesem draugauja, labai megsta skaityti knygutes ir zinoma su ipadu zaisti. Bet kazkaip daug infcormacijos suzino. Vyriausia sese eina jau i pirma klase, tai negali sulaukti kada abidvi keliaus.
Nepykit, kad retai uzsuku pas jus. Veiklos namuose nemazai turiu. Merginos auga kaip ant mieliu ir noru daugeja ir reikalavimu . Kaip jusu vaikuciai auga? jau taip greitai laikas eina.
Kalbejot apie mokykleles. Daniele jau nuo rudenio prades eiti i mokykla ( yra privaloma). Nors dabar eina i darzeli, beveik viska moka. Tik labai liudna darosi, kad maniskes nenori lietuviskai kalbet, nors mes lietuviai. Joms lengviau tarti zodzius. Bet nieko nepadarysi.
Dantuku dar nemetom. Siaip labai zingeidi ir viskas labai rupi, viska jai reikia zinot, net pritrukstu zodziu kaip paaiskinti. Su sesem draugauja, labai megsta skaityti knygutes ir zinoma su ipadu zaisti. Bet kazkaip daug infcormacijos suzino. Vyriausia sese eina jau i pirma klase, tai negali sulaukti kada abidvi keliaus.
EvelinaZ Smagu jums ten
Kristule05 Tai rode jau taviski per telika?
Kristule05 Tai rode jau taviski per telika?
QUOTE(Vilma4 @ 2015 04 22, 21:54)
Dar ne.Turėtų gegužės 10 d rodyt,jei programos nepakeis
QUOTE(Kristule05 @ 2015 04 22, 19:15)
Dar ne.Turėtų gegužės 10 d rodyt,jei programos nepakeis
Laukiam
Sveikos brangiosios,jetus 100 metu jusu neaplankiau,na geda teko nauja susikurti priemima,nes vis neleisdavo prisijungti,tai as ta pati pliuske,ta pati jaruta Jusu nei vienos nepamirsau,visas prisimenu tik va vis dirbu,bet pazadu dazniau uzsukti,nuo rudens jau daug laiko turesiu na apie Ignuti trumpai,neklauso mamytes,lanko darzely,nuo rudens i mokykla siaus ir kaip greitai tie metai praeina