sveikutės,
kaip smagu, kai čia Jūsų tiek daug prisidavė.... taip gera paskaityti, kaip kam seaksi.... smagu, kad daugumai viskas gerai....
man ir nesitiki, kad Rugilė jau bus paruošiamukė.... nors mokintis kol kas kaip ir nori... Rugilė kruopštesnė ir imlesnė mokslams bus nei Dovilė.... nors jei nelabai viksa taip jau sekasi, tuoj susinervina, pradeda pykti, apkaltina , kad kas nors kaltas, dėl to, kad jei nepavyko kažko padaryti, taip kaip norėjosi... na, gryna mama
nors mama turi kantrybės viską daryti tol, kol išeina, taip kaip reikia ir kaip norisis , kad ir kiek laiko tai beužtruktų
Dovilė viską daro greituoju būdu
jau matau, kad bus problem mokykloje... kita vertus ji apsukri, mokanti pagudrauti, išsisukti, prisimeilinti..... daug kam iš aplinkinių Dovilė mielesnė.... na, ji visai kitokia nei Rugilė, bet..... mums su tėveliu jos vienodai mylimos ir vienodai dėmesio reikalaujančios... tik reikia sugebėti prie kiekvienos skirtingai prieiti
o kas svarbiausia, kad jos abi tarpusavyje labai gražiai sutaria.... viena be kitos negali.... vakar bažnyčioje paleidau vienas nueiti , kad kunigas palaimintų, tai taip gražiai abi žygiavo susikibę už rankyčių ir jau iš anksto užsidėję pirštukus ant burnyčių.....
viena moteriškė sake- aš negalėjau net melstis, tik žiūrėjau ir žiūrėjau į tas Jūsų mergaites ....
beje, mūsų merginos niekur niekada nėra nakvoję vienos.... na, vieną naktį Rugilė nakvojo pas auklytę, kai sirgo, o mes su Dovile buvom sanatorijoje....
nors šiiap kartais norėtųsi truptuį tos ramybės namuose..... arba bent jau ramaus laiko paismokymui...... bet prisitaikom taip kaip yra... vyras labia daug padeda ir daug laiko praleidžai su mergaitėmis, kai mokausi.... arba išleidžiu pas kaimynų mergaitė pažasiti porai valandžiukų
dabar per Velykas mėginsim nakvoti visa šeimyna pas senelius.... Dovilė yptaingai myli mano tėtę, tai jau ji tik ir šneka, kaip ji miegos su tėvuku
mes įsitaisėm ir ,,broliuką"..... grįžo manao super geros buvusios kolegės dukros šeimyna su mažu leliuku iš Norvegijos paviešėti kelias savaites LT, tai vakar lydėjau tą mamytę pas mūsų vaikų daktarą, nes ji norėjo paisrodyti profilaktiškai Lietuvos daktarams.... daktarė tik karpė ausimis klausydama , kaip kas ten Norvegijoje normalu..... pas juso nuo 4 mėn kūdikėlis gali valgyti jau praktiškai viską.... ta mamytė klausia- kiek laiko galiu laikyti vaiką vaikštynėję, o jam dar tik 5 mėn su trupučiu..... daktarė žiūri išpūtus akis.... na, žodžiu..... bet šiaip bent jau normaliai tą mamytę pakonsultavo dėl vitamin d
nes Norvegijoje viskas vaikams leidžiama nuo gan anskti, bet kas liečia sveikatą, vaistus, tai ten profesionalios konsultacijos nelabai sulauksi.... į daug ką ten jie nekreipia dėmesio....
na, va ir aš papasakojau apie užsienius....
keliaujat čia kai kurios... o man net gėda prisipažinti... nesam buvę niekada jokios egzotinėj šalį... jokiuose šiltusoe kraštuose.... bet nuo pernai jau tvirtai žinom, kad kasmet ilsėsimės Vesnpilyje
o tu , Vilmute, jau įsidarbinusi? senajame darbe, ar gal kokį naują susiradai? noriu paršayti dėl prailgintos grupės.... bet matomai kiekvienoje mokykloje sava tvakra..... pas mus pvz mokykloje prailginta grupė iki tol, kol baigiasi 7-ios pamokos ir išveža visus mokinukus dviem mokykliniais autobusiais namo.....
o mieste kiek žinau būdavo iki 16 ar 17 val ta prailginta grupė, bet dabar girdėjau, kad jau yra ar dar tik bus net iki 18 h... žodžiu pagal tėvų darbo laiką priderinta.....
na, o pas mus nieko naujo..... darbas, mokslai, šeima.... studijos daugiausiia laiko ir nervų suėda..... bet kaip paskui smagu, kai sėkmingai išsilaikai kokį egzą.... tik vis apima niūrios mintys, kad sunku bus rasti darbą.... kol kas dar nesiieškau, noriu užbaigti iki galo studijas, kad paksui nebūtų sunku ir dirbti ir mokintis..... nes turiu grupiokių kurios dėl to, kad neišleudžia darbas į moklus, turėjo net mesti studijas.... o dar kitą met praktika, diplominio rašymas....
sakiua trumpai, bet neišeina man trumpai
ir pabaigai keletas mrginų juokelių:
mergaitės, kas iš jūsų išaugs? - piktos tetos
mama, neduosiu tau bučkio, nes tavo lūpos nesmagios.
saulės uždegimas.
mama, mane Rugilė knaisoja
smagių, gražių visoms Velykų