QUOTE(balamūtas @ 2015 01 08, 08:46)
Tai kad nelabai iseina ka perplanuoti, kai reikalingi 3 miegamieji..
Yra 2 variantai, daryti su koridorium, bet tada miegamiesiem belieka po 9-10kv - mazoka..
Daryti be koridoriaus, miegamieji iseitu kokiu norime - 12kv, bet tada turime svetaine pilna duru, man kazkaip nelabai..
Yra 2 variantai, daryti su koridorium, bet tada miegamiesiem belieka po 9-10kv - mazoka..
Daryti be koridoriaus, miegamieji iseitu kokiu norime - 12kv, bet tada turime svetaine pilna duru, man kazkaip nelabai..

10 kv.m. miegamajam - sočiai. Nebent ten norite ne tik miegoti

QUOTE(Pegoti @ 2015 01 08, 09:25)
man asmeniskai labai nepatinka vieno auksto namas, kai durys miegamuju tiesiai i svetaine. kaip pereinamas butas. geriau tada aukociau miegamuju erdve ir taip ramybes zona skirciau nuo triuksmingos. juk ir futbolo cempionatai buna velai, olimpiados ar kas nors serga ir nori ramybes

Mano galva, turint tokį mažą namuką, praktiškai jokio skirtumo kur miegamieji - ar tiesiogiai iš svetainės einantys, ar iš koridoriuko, pora metrų nuo svetainės. Esant tokios mažos kvadratūros name, triukšmas girdėsis bet kokiu atveju

Name iki 80 kv.m. koridorius turėtų būti nedidesnis nei 4 kv.m. Nes dar ir tambūras savo atsiema... Aišku čia tik mano nuomonė. Man gaila tiesiog būtų daugiau tam skirti erdvės. Bet kaip sako sena pažįstama, visi mes turime savo nuomones ir kiekvienam skirtingi dalykai, skirtingai atrodo svarbūs ir reikalingi arba ne