ruta_zalia tikra tiesa, esu ir tam pasiruošusi, kad daug kas keisis dirbant vietoje ir tuo metu

Tik kuo daugiau pasiruošiu, tuo mažiau streso apturėsiu.. Tikiuosi

Bet minimaliai sumažinsiu jį
O dabar kibau vėl į darbus. Keleta įdėjų pasirinkau, galiu pasidalinti, įdomios Jūsų nuomonės būtų. Kadangi mes kaip ir
ruta_zalia su vyru, stengsimės kuo labiau taupyti kur tikrai galima, tai vis mąstau kur ką kaip apeiti, kad nereiktų tūkstančių mokėti, kai negalėsiu dar to daryti
Dvi "skausmingiausios" (piniginių atžvilgiu) vietos name - drabužinė ir virtuvė.
DRABUŽINĖ
Kadangi pas mus kambariuose ir tambūre sieninių spintų nebus, viskas bus dedama drabužinėje (6,6 kv.m.). Tai vis mąstau ir ieškau idėjų, kaip pigiau apsisukti, nes kas iš draugų įsirenginėjo drabužines, tai kainavo ojojojoj kiek....

Tai va mes turėsime dvi sienas drabužinei. Vienoje sienoje darysime lentynas be jokių durų, kitoje sienoje vien kabančiams drabužiam skersinius, virš jų bus lentynos iki lubų retai naudojamiems daigtams.
VIRTUVĖ
Planuojame nedaryti viršutinių spintelių, o vietoje jų kabinsime paprastas lentynas (biriems produktams, prieskoniams, kasdienai naudojamus puodelius, receptų knygas , gėlytes ir t.t.). Ir tik po jomis, palei vieną ilgą sieną bus šaldytuvas, kriauklė, indų plovimo mašina, dujinė, spintelės su stalviršiu. Taip pat bus atskiras darbastalis, kuriame bus įrengta spintelė su lentynomis.
Dar radau keleta idėjų (kurios nepatinka mano vyrui

), kad vietomis, galima virtuvės baldų dureles keisti užuolaidėlėm. Čia aišku reikėtų rinktis kokybišką audinį, atsparų skysčiams ir pan.
Na del drabuzines jeigu is plokstes lentynas darysit galit pirkti ploksciu likucius. Pvz is senuku, ar siaip is baldu gamintoju ar pjoveju. Kadangi mano vyras gamina baldus, tai zinau jiem daznai lieka atraizu. Tik kad bus spalvota, bet nemanau kad cia problema.Kartais zmones praso spicialiai kad spyntos vidus kainuotu pigiau, tai daro is likuciu. O vamzdzius prisitvirtinti manau ne problema. Dar plokstes galima gauti is valstybiniu imoniu, kurios kartais daro aukcijonus, ir isparduoda senas spyntas.