Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iki 80 m2 - maži, bet neprasti!

QUOTE(darius333 @ 2014 08 20, 22:25)
Jau vien tamstos nikas kiek pozityvo pripildo sia tema  mirksiukas.gif
Sekmes ir diziaukites tuo ka susikurete kartu su architektu  thumbup.gif

Taip, esu užsigimusi optimistė, bet na jau šios dienos, tai greičiau tamsa tamsoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vienaip ar kitaip, labai džiaugiuosi šią temą sukūrusi ir labai tikiuosi daug kam ji padės, nes man pačiai labai labai daug padėjo/padėjote clap_1.gif Lenkiu žemai, beveik pražilusią (po šių dienų), savo galvą prieš Jus visus, kurie dalinasi savo patirtimi ir padeda pamatyti, kad šalia visų pilių gali stovėti maži, jaukūs pasakų nameliai, kurių koridoriuose neklaidžioja vaiduokliai notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠviesaTamsoje: 20 rugpjūčio 2014 - 23:07
QUOTE(ŠviesaTamsoje @ 2014 08 21, 00:04)
Taip, esu užsigimusi optimistė, bet na jau šios dienos, tai greičiau tamsa tamsoje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Vienaip ar kitaip, labai džiaugiuosi šią temą sukūrusi ir labai tikiuosi daug kam ji padės, nes man pačiai labai labai daug padėjo/padėjote  clap_1.gif Lenkiu žemai, beveik pražilusią (po šių dienų), savo galvą prieš Jus visus, kurie dalinasi savo patirtimi ir padeda pamatyti, kad šalia visų pilių gali stovėti maži, jaukūs pasakų nameliai, kurių koridoriuose neklaidžioja vaiduokliai notworthy.gif

nosi auksvciau, sypsena placiau - gyvenimas juk nuostabus, tereikia tai pastebeti mirksiukas.gif
o zvelgiant i rupescius ir problemas, lygiai kaip ir i dziugias akimirkas visada reikia prisiminti isminciaus zodzius: "Ir tai praeis" mirksiukas.gif
sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 08 21, 09:02)
nosi auksvciau, sypsena placiau - gyvenimas juk nuostabus, tereikia tai pastebeti  mirksiukas.gif
o zvelgiant i rupescius ir problemas, lygiai kaip ir i dziugias akimirkas visada reikia prisiminti isminciaus zodzius: "Ir tai praeis"  mirksiukas.gif
sekmes  thumbup.gif

Taip, tiesingai! Aš taip pat visada sakau lotuliukas.gif

Įkeliu techninį projektą, jame tik nėra nurodytos durys į terasą, sienoje šalia židinio. Bet jos ten, kaip matosi paprastame planelyje.

Tik labai jau sunkiai matosi matmenys techniniame plane... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠviesaTamsoje @ 2014 08 21, 12:15)
Taip, tiesingai! Aš taip pat visada sakau  lotuliukas.gif

Įkeliu techninį projektą, jame tik nėra nurodytos durys į terasą, sienoje šalia židinio. Bet jos ten, kaip matosi paprastame planelyje.

Jei leisit pakomentuosiu jūsų planelius blush2.gif
Visų pirma tai labai gražus išplanavimas - labai gerai viskas apgalvota. O kokia bendra kvadratūra gavosi?
Kad prie ko nors prikibti reikėjo ilgai žiūrėt biggrin.gif bet visgi atradau 2 mažus kabliukus:
1. Drabužinėje I-ame a. prie miegamojo M-3 panaikinčiau tą mažą sienutę, tuomet būtų galima išdėstyti ilgas lentynas pagal išorinę sieną.
2. Reikia kažką keisti svetainėje arba židinio, arba sofos vietą. Nes kai užkursit židinį jūs min 1 m spinduliu negalėsit sėdėt, nes bus per karšta. Čia iš patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakštingala: 21 rugpjūčio 2014 - 15:48
QUOTE(ŠviesaTamsoje @ 2014 08 21, 13:15)
Taip, tiesingai! Aš taip pat visada sakau  lotuliukas.gif

Baldai matyt dar nera galutinis variantas, bet sala su baru ir didelis valgomas stalas salia, matyt truputi per daug 80 m2 namuke g.gif
lauko zidinys irgi manyciau nera butinas, bent jau man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 08 21, 15:45)
Jei leisit pakomentuosiu jūsų planelius blush2.gif
Visų pirma tai labai gražus išplanavimas - labai gerai viskas apgalvota. O kokia bendra kvadratūra gavosi?
Kad prie ko nors prikibti reikėjo ilgai žiūrėt biggrin.gif bet visgi atradau 2 mažus kabliukus:
1. Drabužinėje I-ame a. prie miegamojo M-3 panaikinčiau tą mažą sienutę, tuomet būtų galima išdėstyti ilgas lentynas pagal išorinę sieną.
2. Reikia kažką keisti svetainėje arba židinio, arba sofos vietą. Nes kai užkursit židinį jūs min 1 m spinduliu negalėsit sėdėt, nes bus per karšta. Čia iš patirties mirksiukas.gif

Dėkoju wub.gif Dėl tikslios kvadratūros negaliu dabar atsakyti, nes galutinės tikslios nepaklausiau dar, bet paskutinis variantas buvo 79 kv.m. I aukšto.

1. Tikriausiai turėjote omenyje II aukšto smile.gif Bet su antru aukštu viskas kiek kitaip bus, jie čia patys tiesiog pamėtė, kaip jiems atrodo, kadangi II aukšto plano niekur nesimatys, tik mes patys jį turėsime ir išplanavimą realiai galėsime kokį tik norime daryti. Ir ten antrame aukšte išvis nebus drabužinių, kaip ir kito kambario drabužinėje, M5 vietoje, nebus tų išsikišusių sienelių, o tik palikta niša.

2. Baldų išplanavimas tikrai bus kitoks, čia faktas, jie dėl vaizdo tiesiog įmetė sofkutę, o aš išvis mėgėja labai keisti vietomis baldus kas kokius pusę metų, nes man pabosta vienodi namai, ypač kai juose ir gyvenu, ir dirbu lotuliukas.gif

QUOTE(darius333 @ 2014 08 21, 17:02)
Baldai matyt dar nera galutinis variantas, bet sala su baru ir didelis valgomas stalas salia, matyt truputi per daug 80 m2 namuke g.gif
lauko zidinys irgi manyciau nera butinas, bent jau man  mirksiukas.gif

Taip, tikrai nėra galutinis, interjerą planuosiu per šią žiemą. O dėl valgomojo ir darbo stalo. Tai valgomajame stovės apvalus kompaktiškas staliukas su 4 kėdėmis, reikalui esant jis išsitrauks iš šonų ir prasididins. O virtuvėje darbo stalas/sala bus be jokių baro kėdžių, kaip čia parodyta ir be dujinės. Bus tiesiog darbastalis, kuris net gi galbūt net važinės, kad galima būtų, riekalui esant, keisti jo vietą smile.gif
O lauko židinys mums vienas iš svarbesnių aspektų, nes esame mėgėjai vakaroti terasoje ir keptis maistą lauke, ir ne tik vasara. O ši vieta ganėtinai patogi, iš virtuvės tiesiai gali eiti ir nereikia kažkur šalti ar šlapti, jeigu lyja. Bet čia jau tikriausiai tokie asmeniniai reikaliukai, pagal poreikius, nes ištiesų ne visiems to reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠviesaTamsoje: 21 rugpjūčio 2014 - 20:05
QUOTE(ŠviesaTamsoje @ 2014 08 21, 19:33)
Dėkoju  wub.gif Dėl tikslios kvadratūros negaliu dabar atsakyti, nes galutinės tikslios nepaklausiau dar, bet paskutinis variantas buvo 79 kv.m. I aukšto.

1. Tikriausiai turėjote omenyje II aukšto smile.gif

2. Baldų išplanavimas tikrai bus kitoks, čia faktas, jie dėl vaizdo tiesiog įmetė sofkutę

3.O virtuvėje darbo stalas/sala bus be jokių baro kėdžių, kaip čia parodyta ir be dujinės.

ne toks jau ir mažas jei I-as a 79, tai bendras bus koks 160m²...

1. taip tą patį mirksiukas.gif
2. Sutinku, kad baldai mėgsta keisti savo vietas smile.gif bet realiai šiai sofkutei nelabai yra kur slinktis, ar keisti savo vietos, nes ji tuomet atsidurs "ant praėjimo".
3. O vat virtuvės-valgomojo išplanavimas man beveik tobulas, aš jį tokį ir palikčiau. Su visu darbastaliu ir baro kėdėmis bei dideliu gartraukiu per vidurį.

Tik lango virš tokio ilgo virtuvės zonos stalviršio (palei išorinę sieną) man norėtųsi ilgo ir siauro, o ne standartinių matmenų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakštingala: 21 rugpjūčio 2014 - 20:38
QUOTE(Lakštingala @ 2014 08 21, 20:37)
ne toks jau ir mažas jei I-as a 79, tai bendras bus koks 160m²...

1. taip tą patį mirksiukas.gif
2. Sutinku, kad baldai mėgsta keisti savo vietas smile.gif bet realiai šiai sofkutei nelabai yra kur slinktis, ar keisti savo vietos, nes ji tuomet atsidurs "ant praėjimo".
3. O vat virtuvės-valgomojo išplanavimas man beveik tobulas, aš jį tokį ir palikčiau. Su visu darbastaliu ir baro kėdėmis bei dideliu gartraukiu per vidurį.
Tik lango virš tokio ilgo virtuvės zonos stalviršio (palei išorinę sieną) man norėtųsi ilgo ir siauro, o ne standartinių matmenų.

Langas pailgas būtų netikęs vien dėl fasado, nes jis taip pat yra derinamas, toks pailgas langas visiškai "išsimuštų" iš fasado.

Dėl virtuvės stalo, tai taip, buvo mintis ir man su gartrauku viršuje kabančiu daryti ir dujine montuoti saloje, bet dar esu dvejonėse, nes norėčiau, kad darbastalis judėtų, o tokiu atveju tenka atsisakyti gartraukio ir dujinės saloje.

O dėl baro kėdžių, tai visa mūsų šeima mėgstame sėdėti prie stalo, baro kėdės nepatinka. Nebent kokios minimalios, ne didelės.

Su svetaine turiu keleta idėjų, bandysiu keleta variantų pasidėlioti smile.gif Tam turėsiu laiko iki pat pavasario smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠviesaTamsoje: 21 rugpjūčio 2014 - 21:41
QUOTE(ŠviesaTamsoje @ 2014 08 21, 20:33)
Taip, tikrai nėra galutinis, interjerą planuosiu per šią žiemą. O dėl valgomojo ir darbo stalo. Tai valgomajame stovės apvalus kompaktiškas staliukas su 4 kėdėmis, reikalui esant jis išsitrauks iš šonų ir prasididins. O virtuvėje darbo stalas/sala bus be jokių baro kėdžių, kaip čia parodyta ir be dujinės. Bus tiesiog darbastalis, kuris net gi galbūt net važinės, kad galima būtų, riekalui esant, keisti jo vietą smile.gif
O lauko židinys mums vienas iš svarbesnių aspektų, nes esame mėgėjai vakaroti terasoje ir keptis maistą lauke, ir ne tik vasara. O ši vieta ganėtinai patogi, iš virtuvės tiesiai gali eiti ir nereikia kažkur šalti ar šlapti, jeigu lyja. Bet čia jau tikriausiai tokie asmeniniai reikaliukai, pagal poreikius, nes ištiesų ne visiems to reikia  ax.gif

Mes bandom planuotis kartu su architekturine faze, kad paskui nekiltu problemu 4u.gif
Mums uztenka paprastos saslykynes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 08 19, 20:12)
Mna noretusi vonia su laiptine vietom sukeisti  g.gif
Galima ir iejima dayti is masinu sono - tiesiai i dabartini tambura, rubu spinta talpinant po laiptais, o dabar isimta namo kampa panaudojant sandeliukui prie virtuves  4u.gif

darius333 gal galėtumėte man primityviai pabraižyti kaip įsivaizduojate tą laiptų sukeitimą vietomis su vonia ir tambūro poziciją su tuo virtuvės sandėliuku? Na kad tą kampą išimtą panaikinti.. Noriu pateikti pasiūlymą architektams. Ar galėtumėte? Nes nelabai pati suprantu tiksliai, kaip pabraižyti tą vietą? Būčiau labai dėkinga.

Ir kurioje vietoje darytumėte židinį/krosnelę?
Atsakyti
Aš taiu siūlyčiau kažka tokio
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liveris @ 2014 08 22, 20:27)
Aš taiu siūlyčiau kažka tokio
user posted image

Neblogas variantas, tik galbūt įėjimą į namą daryti reikėtų iš dešinės pusės, nuo garažo, kad būtų įėjimas po stogu ir būtų užuovėja.
Ir vienos sandėliuko sienos trūksta, na bet ir taip aišku ten su juo viskas smile.gif Dėkui!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠviesaTamsoje: 23 rugpjūčio 2014 - 01:18