QUOTE(Lakštingala @ 2014 08 21, 15:45)
Jei leisit pakomentuosiu jūsų planelius
Visų pirma tai labai gražus išplanavimas - labai gerai viskas apgalvota. O kokia bendra kvadratūra gavosi?
Kad prie ko nors prikibti reikėjo ilgai žiūrėt

bet visgi atradau 2 mažus kabliukus:
1. Drabužinėje I-ame a. prie miegamojo M-3 panaikinčiau tą mažą sienutę, tuomet būtų galima išdėstyti ilgas lentynas pagal išorinę sieną.
2. Reikia kažką keisti svetainėje arba židinio, arba sofos vietą. Nes kai užkursit židinį jūs min 1 m spinduliu negalėsit sėdėt, nes bus per karšta. Čia iš patirties
Dėkoju

Dėl tikslios kvadratūros negaliu dabar atsakyti, nes galutinės tikslios nepaklausiau dar, bet paskutinis variantas buvo 79 kv.m. I aukšto.
1. Tikriausiai turėjote omenyje II aukšto

Bet su antru aukštu viskas kiek kitaip bus, jie čia patys tiesiog pamėtė, kaip jiems atrodo, kadangi II aukšto plano niekur nesimatys, tik mes patys jį turėsime ir išplanavimą realiai galėsime kokį tik norime daryti. Ir ten antrame aukšte išvis nebus drabužinių, kaip ir kito kambario drabužinėje, M5 vietoje, nebus tų išsikišusių sienelių, o tik palikta niša.
2. Baldų išplanavimas tikrai bus kitoks, čia faktas, jie dėl vaizdo tiesiog įmetė sofkutę, o aš išvis mėgėja labai keisti vietomis baldus kas kokius pusę metų, nes man pabosta vienodi namai, ypač kai juose ir gyvenu, ir dirbu
QUOTE(darius333 @ 2014 08 21, 17:02)
Baldai matyt dar nera galutinis variantas, bet sala su baru ir didelis valgomas stalas salia, matyt truputi per daug 80 m2 namuke
lauko zidinys irgi manyciau nera butinas, bent jau man
Taip, tikrai nėra galutinis, interjerą planuosiu per šią žiemą. O dėl valgomojo ir darbo stalo. Tai valgomajame stovės apvalus kompaktiškas staliukas su 4 kėdėmis, reikalui esant jis išsitrauks iš šonų ir prasididins. O virtuvėje darbo stalas/sala bus be jokių baro kėdžių, kaip čia parodyta ir be dujinės. Bus tiesiog darbastalis, kuris net gi galbūt net važinės, kad galima būtų, riekalui esant, keisti jo vietą

O lauko židinys mums vienas iš svarbesnių aspektų, nes esame mėgėjai vakaroti terasoje ir keptis maistą lauke, ir ne tik vasara. O ši vieta ganėtinai patogi, iš virtuvės tiesiai gali eiti ir nereikia kažkur šalti ar šlapti, jeigu lyja. Bet čia jau tikriausiai tokie asmeniniai reikaliukai, pagal poreikius, nes ištiesų ne visiems to reikia