Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

O pas ka Kaune lankotes, Vilniuje kiek supratot pats paciausias Gavelis, o koks Kaune, pasidalinkit patirtim pas ka geriau eiti konsultuotis.
Man dar tik pradzia, bet labai jau skauda, gal pavyks sustabdyti su itvaru, su kokiom tai mankstom.
Atsakyti
QUOTE(lincikiukas @ 2014 11 09, 18:54)
O pas ka Kaune lankotes, Vilniuje kiek supratot pats paciausias Gavelis, o koks Kaune, pasidalinkit patirtim pas ka geriau eiti konsultuotis.
Man dar tik pradzia, bet labai jau skauda, gal pavyks sustabdyti su itvaru, su kokiom tai mankstom.

Jeigu jau skauda, turbūt be operacijos nieko nebus...Nuo Kauno iki Vilniaus visai arti ir geriau jau pavažiuoti pas Gavelį. Aš pas jį specialiai važiavau 230 km. jau 2 kartus ir greitai važiuosiu jau trečią... mirksiukas.gif
Jis ne Vilniuje pats pačiausias, o visoje Lietuvoje. Mano ortopedas, kuris pas jį siuntė, pasakė "Jei jau važiuosi, tai tik pas Gavelį, Jis Lietuvoj pėdučių asas...". Pasirodo remontavo pėdutes net pačiai Majai Pliseckajai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Depresyja: 09 lapkričio 2014 - 21:23
Jei nuspręsite Kaune - Pocius.
Atsakyti
Na va. Man šiandien lygiai 5 sav. po operacijos. Variau į parduotuvę apsiavus nebe ortobatu, o įkišau į žieminius ilgaaulius croksus. Ėjosi labai lengvai, tik vos vos šlubčiojau, vyras juokėsi kad nebespėja paskui mane lėkt thumbup.gif pėdą dedu šiek tiek šonu, galėčiau gal jau ir priminti,bet ne, pakentėsiu dar savaitėlę ir minsiu pilnai tik nuo 6 sav.,kaip ir buvo liepta. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien išeme siūlus, pjūvis atrodo geriau, nebe taip paraude ir patinimo nera, neskauda. Liepe dar dvi savaites vaikščioti du orto batu.Bet minti liepė pilnai, nebijoti, nes as vis dar Ant vienoskojos šononėju su ramentais ax.gif o pačio piršto liepe per daug nekankinti ir tik šiek tiek judinti, neperlenkiant lazdos. Penktadieni pas ortopeda vėl, ziūrėsim ka jis sakys. Ibuprofena Gert Liepe tik jei skauda, toliau guleti iškėlus koja ir šaldyti
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 11 11, 14:45)
Sveikos, šiandien išeme siūlus, pjūvis atrodo geriau, nebe taip paraude ir patinimo nera, neskauda. Liepe dar dvi savaites vaikščioti du orto batu.Bet minti liepė pilnai, nebijoti, nes as vis dar Ant vienoskojos šononėju su ramentais  ax.gif o pačio piršto liepe per daug nekankinti ir tik šiek tiek judinti, neperlenkiant lazdos. Penktadieni pas ortopeda vėl, ziūrėsim ka jis sakys. Ibuprofena Gert Liepe tik jei skauda, toliau guleti iškėlus koja ir šaldyti

g.gif Na nežinau...nuo pat pradžių Jūsų gydytojas keistai elgiasi... keisti tokie gydymo metodai... čia užsieny ? Kątik išėmė siūlus, o jau liepia minti pilna pėda blink.gif o pirštą kurį būtinai reikia mankštinti, ir po tiek laiko jau turėtų būti gerokai pamankštintas liepia tik šiek tiek judinti doh.gif ne mano reikalas, bet žiūrėkit taip anksti mindama nesugadinkit visko, kad nebūtų po to visa operacija šuniui ant uodegos. Gal užsuks čia kuri nors iš jau seniau praėjusių šitą etapą, įdomu būtų sužinoti kokia jų nuomonė... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Depresyja: 12 lapkričio 2014 - 13:19
Taip uzsienyje.
Matot,siulus issiminejo ligonineje,kur buvau operuota,tas pats daktaras jau ana savaite lengvai pabare,kad sokineju ant vienos kojos su ramentais.Vakar vel papuoliau pas ji,pamate,kad vis dar neminu kojos,sako,kad negerai taip,reikia minti,ta prasme,as vaikstau su tuo batu,siandien po buta jau ir be ramentu siek tiek slampineju,peda minu,bet aisku ne visu svoriu,taip is sono labiau ir labai letai.
Del pacio pirsto. Pasake,kad neperlenkti lazdos ir tik siek tiek ji judinti.Taip ir darau,ziurint tv kelis kartus dienoj,vis tai i prieki,tai atgal,tai siek tiek i sona,kiek gaunasi ji pamankstinu.
Dziaugiuosi,kad jaube tamentu gaunasi paeiti,rytoj bandysiu iseiti i lauka trumpam,bent kitoj pusej gatves i parduotuve nueisiu,et pramoga man bus biggrin.gif
Penktadieni vel pas savo ortopeda reikia,ziuresim ka jis sakys.
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 11 12, 15:28)
Taip uzsienyje.
Matot,siulus issiminejo ligonineje,kur buvau operuota,tas pats daktaras jau ana savaite lengvai pabare,kad sokineju ant vienos kojos su ramentais.Vakar vel papuoliau pas ji,pamate,kad vis dar neminu kojos,sako,kad negerai taip,reikia minti,ta prasme,as vaikstau su tuo batu,siandien po buta jau ir be ramentu siek tiek slampineju,peda minu,bet aisku ne visu svoriu,taip is sono labiau ir labai letai.
Del pacio pirsto. Pasake,kad neperlenkti lazdos ir tik siek tiek ji judinti.Taip ir darau,ziurint tv kelis kartus dienoj,vis tai i prieki,tai atgal,tai siek tiek i sona,kiek gaunasi ji pamankstinu.
Dziaugiuosi,kad jaube tamentu gaunasi paeiti,rytoj bandysiu iseiti i lauka trumpam,bent kitoj pusej gatves i parduotuve nueisiu,et pramoga man bus biggrin.gif
Penktadieni vel pas savo ortopeda reikia,ziuresim ka jis sakys.

Mano koją gydytojas pamatys tik dar po 2 savaičių (nuo operacijos bus praėje 7 savaitės), kai važiuosiu operuotis antros kojos. Vieną kartą buvau tik savo poliklinikoj kai išiminėjo siūlus(nes į Vilnių dėl siūlų išėmimo tokį kelią nevažiuosi...) Apžiūrėjęs chirurgas gyrė, kad labai gražiai padaryta thumbup.gif Nežinau kaip bus toliau, bet dabar labai patenkinta esu. Nors ir patinsta ta koja į vakarą šiek tiek (nes tvarkaus po namus taip kaip prieš operaciją...) bet vistiek ji atrodo žymiai dailiau už tą neoperuotą. Labai laukiu kada sutvarkys man antrą pėdutę smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
As katik is ortopedo grizau. Perriso zaizda,atrodo lyg ir geriau,galesiu nuo sekmadienio pilnai maudytis,tik nezinau,kaip gausis,nes kojos juk pilnai dar nevaldau,bijau paslysti,na ziuresim,del visa ko nusipirkau vandeniui atsparius pleistrus:)
Na dabar tik lapkricio 26d. vel pas daktara,darys rentgena ir vel apziures zaizda. Liepe nesioti orto bata ne 4 sav.kaip parasyta operavusio daktaro,o visas 6 ir apie masinos vairavima galiu toliau net nesvajoti,nes su batu juk negalima,o be bato pavojinga,juk ir skausmai yra ir pedai negerai toks stresas unsure.gif
Taiva, vaistuku nuo skausmo beveik negeriu,nuo trombozes vaistu nesileidziu,slampineju po buta,vakar sugebejau ir be ramentu nueiti iki parduotuves(ji cia uzkampo pasmane ax.gif ),bet siaip vis dar labai suvarzyta,koja patinsta kai pavaikstau,nezine ar galesiu po 6 savaiciu grizti i darba.
Pati pirsta leido tik siek tiek mankstinti,aplink zaizda ,kaip daktaras sako,dar viskas "karsta" ir siek tiek minimaliai paraude,o va pats pjuvis tai nelabai graziai man pasirode,idomu kaip sugis. Kas labiausiai baisu,kad tas pirstas vis dar taip isona pakripes,toks tarpas tarp pirstu,koja plati atrodo,siandien stipriau uzbintavo,jauciu,kad kaula tempia. Oi,kad tik jis graziai sugytu ir butu tiesus,o ne i sona pakripes,kaip ir kokius batus reikes nesioti verysad.gif
Depresyja,ar pas tave irgi peda taip atrode?Kokiu metodu buvai operuota?
As apie antra operacija tik pradesiu galvoti,kai matysiu,kad desine koja graziai sugijo ir tai tik kitais metais spali nebent blush2.gif
Atsakyti
Mano operacija paprasta Hallux Valgus. Gaila nemoku čia foto įkelti, parodyčiau kaip atrodo dabar... ax.gif
Atsakyti
As suprantu, egzistuoja labai daug budu kaip galima operuoti, pvz. Man operacija daryta Chevron metodu, o kokiu Jūsu?
Atsakyti
QUOTE(lincikiukas @ 2014 11 09, 15:54)

Man draugas medikas rekomendavo Laimuti Škika
Atsakyti