Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

po 10 min. kas 20 min blink.gif oho

O mankštinti tai mankštinau tiek, kiek liepta - po 10 min kas 20 min bigsmile.gif Užtat po 3 savaičių pirštas lankstėsi kaip normalus..
[/quote]
Atsakyti
[quote=rame25,2014 07 18, 19:19]
po 10 min. kas 20 min blink.gif oho

O mankštinti tai mankštinau tiek, kiek liepta - po 10 min kas 20 min bigsmile.gif Užtat po 3 savaičių pirštas lankstėsi kaip normalus..
[/quote]
[/quote]

žinau, skamba keistai biggrin.gif bet būtent taip buvo recepte parašyta... tai sėdėjau prieš televizorių visą dieną ir lanksčiau aš juos, vis įkaldama nuskausminamųjų
Atsakyti
Sveikutes,kaip jusu pedutems sekasi tokia karsta vasara? Mano peda I vakara taip sutinsta kad Buna beveik dviguba
Atsakyti
QUOTE(rame25 @ 2014 07 30, 21:20)
Sveikutes,kaip jusu pedutems sekasi tokia karsta vasara? Mano peda I vakara taip sutinsta kad Buna beveik dviguba

Labas vakarėlis mirksiukas.gif
Maniškė tai patinsta, bet jaučiu ne kiek nuo karščio, o kiek nuo vaikščiojimo darbe... g.gif Bet šiaip vis pasidžiaugiu pasidarius šią operaciją, nes pėda labai graži, tik dar turtim bėdų su nykščio lankstumu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indiferenti @ 2014 07 30, 22:24)
Labas vakarėlis  mirksiukas.gif
Maniškė tai patinsta, bet jaučiu ne kiek nuo karščio, o kiek nuo vaikščiojimo darbe... g.gif  Bet šiaip vis pasidžiaugiu pasidarius šią operaciją, nes pėda labai graži, tik dar turtim bėdų su nykščio lankstumu  blush2.gif

Na as irgi daug vaikstau,matyt ir tas dar prideda savo. Man jau beveik 3men. po operacijos,o nykstys blogai lankstosi taip pat. Ant pirstu galu niekaip neiseina atsistoti. Prasysiu,kad seimos gydytoja paskirtu manstele kokia
Atsakyti
QUOTE(rame25 @ 2014 07 31, 19:35)
Na as irgi daug vaikstau,matyt ir tas dar prideda savo. Man jau beveik 3men. po operacijos,o nykstys blogai lankstosi taip pat. Ant pirstu galu niekaip neiseina atsistoti. Prasysiu,kad seimos gydytoja paskirtu manstele kokia

po triju menesiu dar negalejau ant pirstu stoveti. dabar, praejus pusmeciui, jau kaip nauja smile.gif o del nykscio lankstumo, tai reikejo iskart po operacijos pradeti lankstyti, daznai ir daug kartu. kaip tik apie tai kalbejausi su operuojanciu gydytoju operacijos metu...
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2014 08 01, 15:45)
po triju menesiu dar negalejau ant pirstu stoveti. dabar, praejus pusmeciui, jau kaip nauja smile.gif o del nykscio lankstumo, tai reikejo iskart po operacijos pradeti lankstyti, daznai ir daug kartu. kaip tik apie tai kalbejausi su operuojanciu gydytoju operacijos metu...

. na kad as ir lanksciau,bet matyt nepakankamai.
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri galit ikelt pedos foto po pesos? Labai smalsu pamatyti kaip jusu atrodo,nes as savo nesu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(rame25 @ 2014 08 09, 22:23)
Sveikutes,gal kuri galit ikelt pedos foto po pesos? Labai smalsu pamatyti kaip jusu atrodo,nes as savo nesu patenkinta

va, albumo gale rolleyes.gif https://picasaweb.go...CP3fhduX5-PfLQ#
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2014 08 13, 15:02)

Na labai dailios jusu pedutes ir randeliu praktiskai nesimato,netaip kaip mano schmoll.gif
Atsakyti
Sakykit, kiek laiko maximum nedarbinguma duoda po operacijos?
Atsakyti
Operacija operacijai nelygu - labai labai skiriasi
Atsakyti