Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

QUOTE(willow @ 2014 06 16, 22:55)
tik visą ligos epikrizę pasiimk eidama pas J.Ruolią, jis mėgsta paskaityti.  Bet pas tave angliškai bus, nžn, ar jis skaito, gal prieš tai paskambink ir susižinok. Kas VUOI nesigydo, pas jį konsultacija mokama, apie 17Lt, man atrodo. Eilė gyva, tą pačią dieną priims.

Valerijonai tai nepakenks, žinoma, bet va imunitetą stiprinantys augalai tai jau rimčiau, reiktų pasikonsultuot.

Byn as ta tinktura geriu slapimntakiams. g.gif bet manau gerai, ir seip eziuole nemanau kad pakenks. bet del sito geriau pasikonsultuoti. ir geriausia lt. taip , man ligos istorijos is uk tai niekas neduos. jie saugo ten oj kaip savo akis ausis ir uodega. turi tik kruva laisku kas isoperuota ir kas rasta. tik taip viskas angliskai...paversciau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 06 16, 21:11)
turi tik kruva laisku kas isoperuota ir kas rasta.

Tai šito užteks
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 06 16, 19:32)
staigiai supykino, paskui susvaigo galva, sirdi pradejo spaust ir akyse daug daug burbuliuku skrajojo, persigandau, galvojau, kad mirsiu.

Biški nervus paraminti reikėtų. Prie viso to dar širdį spausti pradeda ir atrodo lyg infarktas doh.gif
Wilow teisingai sako-jei ką parduoda be recepto zofraną. Šiaip pasiskambink gydytojai, kad draugas su knygute nuvažiuotų ir išrašys mirksiukas.gif Tik nustok pergyventi dėl to, ko neturi ar ko negali pakeisti.
Evute, neįsivažiuok su papildais be gydytojų rekomendacijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 17 birželio 2014 - 08:18
Gavau as to zofrano (aciu supermamoms!), siandien pas daktare nuvaziuosiu dar. Siaip.man zandai labai pradejo kaist, ir kaklas. Speju, niekam taip nuo chemijos nebuvo? biggrin.gif

Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=65056681
Atsakyti
labukas.paskaitau jusu postus.
kastuvai,nuo dexos gali kaisti.
Atsakyti
Sveikos, gal kas esate girdejusios apie Kolcovo energetines ploksteles: http://kfs-koltsova.ru/ Lietuviskai, gaila, apie jas nieko neimanoma rasti. Paskaiciau apie jas vienoje vokiskoje knygoje. Skamba kaip stebuklas ( bet ir yra stebuklas !!!)
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 06 17, 08:38)
Gavau as to zofrano (aciu supermamoms!), siandien pas daktare nuvaziuosiu dar. Siaip.man zandai labai pradejo kaist, ir kaklas. Speju, niekam taip nuo chemijos nebuvo? biggrin.gif

nuo dexametazono. mažiausia blogybė.

Papildyta:
QUOTE(*Pavasare* @ 2014 06 17, 12:19)
Sveikos, gal kas esate girdejusios apie Kolcovo energetines ploksteles: http://kfs-koltsova.ru/ Lietuviskai, gaila, apie jas nieko neimanoma rasti. Paskaiciau apie jas vienoje vokiskoje knygoje. Skamba kaip stebuklas ( bet ir yra stebuklas !!!)

......для противодействия психоэнергетическим воздействиям (порча, сглаз, колдовство и т.п.) и нейтрализации биопатогенных полей.....

Прибор сертифицирован и имеет санитарно-эпидемиологическое заключение.

va šitie du sakiniai sakyčiau labai dera tarpusavy lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokinga, jei nebūtų graudu. gal jūs siūlykite ezoterikos temoj, kurioj reiškiatės, čia šarlataniškiems pasiūlymams, sakyčiau, ne vieta, jei pati to nesusiprantat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 17 birželio 2014 - 12:44
QUOTE(kastuvas @ 2014 06 17, 08:38)

Linkiu, kad tik tokie šalutiniai ir būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 06 17, 10:14)
Biški nervus paraminti reikėtų. Prie viso to dar širdį spausti pradeda ir atrodo lyg infarktas doh.gif 
Wilow teisingai sako-jei ką parduoda be recepto zofraną. Šiaip pasiskambink gydytojai, kad draugas su knygute nuvažiuotų ir išrašys mirksiukas.gif  Tik nustok pergyventi dėl to, ko neturi ar ko negali pakeisti.
Evute, neįsivažiuok su papildais be gydytojų rekomendacijų.

As papildu negeriu. Jok tableciu! tik zoleles arba zoleliu tinkturas. ir gelezi.
Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2014 06 17, 10:38)

Kikevienas skirtingas sutikim, bet nei nuo zofrano nei nuo dexam. man niekas nekaito. Manau tai buvo tiesiog pirminis isgastis. Nors kaip ir minejau, kiekvienam skirtingai. Man prisake vemsi nei kart nevemiau, nupiliksi-plaukus uzsiauginau, nejausi galuniu net nesupratau sito.Dar sake burna isopes, siule visokiu skysciu skalaut ten taip pat nesupratau kas cia. Zinoma skonis burnioj tai buvo kazkoks. Kraujas krito ir skrandis apetitas pykinimai siokiek tokie ner jegu pagrindiniai dalykai.Manauu, kastuve, antra karta tikrai pasijausi geriau nuejus nes zinai ko tiketis. As kaip ir su brahiterapija pirma karta miriau jau ten, antra buvo kaip sviestu pateptas nes zinau kaip sau padeti ko tiketis ka daryti.Sveikatos jegu visoms !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evute*: 17 birželio 2014 - 12:53
Jo, nuo deksametazono kaista smile.gif Alerginė reakcija, tai gavau antialerginių vaistų iš chemoterapeutės, taip pat raminančių, kad chemija taip neveiktų blogai. Ir dar papildų širdžiai, tik neįkertu, ar galima juos kartu su antialerginiais vartoti. Reikės pasiklaust vaistininkės gal ar šeimos daktarės.
Atsakyti
Mano mamai nuo chemijos "sudegė" venos, t. y. tapo juodos. Atrodo nekaip. Mama net vengia nešioti rūbus trumpomis rankovėmis. Gydytoja jai sakė, kad venos nebeatsistatys. Gal kuriai taip buvo? Įdomu, ar išties venos tokios ir liks.
Atsakyti